Şimdi Ara

Paypal kapanıyor, ebay'dan artık nasıl satış yapacağız?? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
21
Favori
78.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün paypalsız alışveriş yaptım yani ürün satın aldım bakalım kargo ne zaman gelir bilemem ama paypalsız alışveriş yapılıyor.
  • Arkadaşlar durum nedir? Ebay üzerinden satış yapmak istiyorum ama PayPal sorununu nasıl aşmam gerektiğini bilemiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • by rallier kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar 24 Kasım 2016 tarihinde vermiş olduğum sipariş bugün itibari ile elime ulaştı.

Ulaşma süresi biraz geç oldu ama yapacak bir şey yok.

Şimdi diğer 2 siparişimin teslimini bekliyorum.
  • Ebayden satış yapabilen varmı paypallı veya paypalsız ?
  • İninal kartla alışveriş yapılıyor mu ? Deneyen var mı ?

Gümrüğe takılmaması için kaç doları geçmememiz lazım.
    Hatta sadece abay değil amazon,aliexpress gibi yerlerden alışverişde yapılabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colsart -- 28 Ocak 2017; 12:36:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_salvador_

Hocam merhabalar 24 Kasım 2016 tarihinde vermiş olduğum sipariş bugün itibari ile elime ulaştı.

Hocam merhabalar,

Dün gelmeyen ürünlerim ile ilgili satıcıya mesaj gönderdim.Ürünün gelmediğini ve para iadesi istediğimi belirttim.

Bugün bi baktım paypal hesabıma göndermiş olduğum ödemenin tamamını iade etmiş.1 ürünüm gelmediği için işlemim başarısız sonuçlandı.

Şimdi 1 adet ürün kaldı onun sonucunuda buradan paylaşırım.
  • quote:

quote:

Hocam merhabalar,

Dün gelmeyen ürünlerim ile ilgili satıcıya mesaj gönderdim.Ürünün gelmediğini ve para iadesi istediğimi belirttim.

Bugün bi baktım paypal hesabıma göndermiş olduğum ödemenin tamamını iade etmiş.1 ürünüm gelmediği için işlemim başarısız sonuçlandı.

Şimdi 1 adet ürün kaldı onun sonucunuda buradan paylaşırım.

teşekkürler hocam ben alternatif olarak aliexpress e yönelmiştim ama oranın ürün çeşitleri ile ebay bir değil malesef sağol bilgilendirme için

• Arkadaşlar Yurtdışı Paypal hesabım mevcuttur istediğiniz ürünü Ebay veya Paypal ile satış yapan sitelerden satın alabiliriz.Size bu konuda küçük bir komisyon ile yardımcı ve destek olabilirim.Yurtdışından alşveriş yapmayı bilmeyen arkadaşlarada elimden geldiğince yardım edebilirim

Mail adresim : e.byt@hotmail.com
  • Arkadaşlar son durum nedir ebayden paypalsız kredikarti veya sanal kartla direkt alişveriş yapip ürünü gelen varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 3 saatimi paypalsız kreti akrıtmla ebay üzerinden bir ürünü nasıl alırımla geçirdim. Burası da dahil çok yeri okuyup çok araştırdım en güvenilir yöntem bile dolandırılma ihtimalini barındırıyordu.

Sonunda istediğim 3 parça şeyi aldım.

Nasıl diyeceksiniz diğer üyeleri gördüm adam aldım demiş nasılını yazmamış. Ben iki yıl A.B.D de kalmıştım dolayısıyla SSN Kartım halen var ve kullanılıyor Sosyal Güvenlik Numarası yani öle kredi kartı falan değil. Neyse oradayken nexusumu falan almıştım ebaydan paypalla dolayısıyla abd dekı adresimi gösterip paypal açmıştım. New yorktaki bankamdan TDBANK onlıne ıslemlerden bır sanal akrt actım ve anal kartımı ekledim ebaydan diğer turkıye paypalımı sıldım abd dekı paypalımı ekleyıp satın al dıyıp aldım :DDD

Her şey uygun oldu aklımda soru işareti kalmadı. Bir şeyler alacak olana yardımcı olurum öle komısyon falan değil oradakı bankanın buradakı bankadan çekeceği tl yi ve paylanın normalden yuksek dovız kurundan zarar etmeyecegım kadar yardımcı olurum. Tabi makul seviyelerde kalmak kaydıyla(gümrükte problem çıkartmayacak mıktarlardakı alısverişler.)

• ilker_mania kullanıcısına yanıt
    Açıklayıcı yazınız için teşekkür ederim.
    Amerika'da ya da İngiltere'de kullanılan ''Avantajix'' tarzı bildiğiniz geri ödeme siteleri var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.coskan

Açıklayıcı yazınız için teşekkür ederim.
    Amerika'da ya da İngiltere'de kullanılan ''Avantajix'' tarzı bildiğiniz geri ödeme siteleri var mı ?

site bılmıyorum benzeri ama bana guvenılır gelmedı uyelık aıdatı falan avantajı nerde bunun dıyor ınsan. alısverıs yapsan kazancaksın falan. abd de england de blmıyorum benzeri bir site. hatta dıger avrupa ulkelerınde de blmıyorum. kullanmadım hıc. gıttım blue poınt lı yerlerden aldım alacagımı vergımı gerı aldım.

edit: rica ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_mania -- 22 Mart 2017; 3:59:36 >
  • an itibariyle urunlerin ikisi de geldi tahmini varis suresi 17 nisan 2 mayis yaziyordu ama ucak hiziyla geldiler.

ebaydan

Paypal kapanıyor, ebay'dan artık nasıl satış yapacağız??

satinalma tarihim de 17 mart.

• Yurtdışında tanıdığım var. Gumruk ve satın alma konusunda yardımcı olacak birisi varmı?

• ben "Havale / Banka Çek" seçtim öyle kaldık kredi kartıylada olmuyor.Adam havale yap diyor ama satıcının havale adresi sitede kayıtlı değil nasıl güveneceğiz bu satıcıya.Siparişi nasıl iptal edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 22 Ağustos 2017; 22:2:52 >
  • Arkadaşlar ebayden satış yapmak için bir de kredi kartı kabul edebiliyoruz diye biliyorum bunu yapamıyo muyuz? Herkes paypal dan bahsediyor ama bi seçenek bizim için bi anlam ifade etmiyor mu? Mesela ben ebay müşteri hizmetleriyle görüştüm beni bu sayfaya kadar yönlendirdihttps://arbd.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?SetUpPaymentGatewaySignupPage

ama benim internet merchant account um yok bunun tam türkçe karşılığını bilmiyorum bunu nasıl yapabiliriz?

• Sanal pos denilen şey mi acaba bu

• Yok mu bilen fikri olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: betelguz

Arkadaşlar daha önce aylık 3000 4000 dolar civarı satışım oluyordu. paypal kapandığından artık yapamıyorum. halen satışa devam edebilen varsa belli bir komisyon karşılığı ürünlerimi satmak isterseniz iletişime geçin.

Sattığınız ürünler nedir?

Benim Avrupa Birliği'nde Paypal Hesabım ve buna bağlı bir banka hesabım var. Bunu satış yapmakta zorlananlara kullandırmak istiyorum.
  • Peki varsayalım ebay'de satış yapıyorsunuz ve size de yurtdışından aracı biri yardımcı oluyor, size kendi paypal hesabının e-postasını verdi, siz de ilanı açıp, paypal adresinizi yazdığınızda süreç nasıl işliyor?

Örneğin satış gerçekleşti diyelim, siz Türkiye'de iken para sorunsuz olarak aracı kişinin paypaline geçiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.