Şimdi Ara

paypal kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar ebay 'dan alışveriş yapmak için
    paypala üye oldum .Expanded use number istedi.Ben de kredi kartının son dört rakamını yazdım.Meğerse kredi kartınının ekstresindeki expanded use number ı yazacakmışım.Paypal şimdi yeni bir kart eklememi istiyor ve artık expanded use numberda çıkmıyor.NUMARAYI öğrendim fakat kartım disable oldu .Galiba paypala faks göndermem gerekiyormuş acmak için .Neleri fakslayıp göndericem.Birisi bana bu konuda detaylı bilgi verebilir mi..? yada fax cekmeden yapabilirmiyim .Lütfen acil yardım

• Kredi kartını kaldırıp tekrar ekleyebilirsin. Expanded use number, bir kereliğine Kredi kartını "verify" etmen için, paypalın kartından çektiği 1$ için ekstrende görünecek olan 4rakamlı bir sayı..Bu sayıyı paypal sayfana girerek kartını "verify" ettikten sonra, 1$'ı tekrar ödüyor sana paypal. Bu işlemi yapman gerekmiyor aslında Paypal'a kart tanıtmak için, sadece güvenlik. Ben kullanmaya başladıktan 4-5ay sonra yapmıştım.
  • sen de 20 kere mi girdin olmuyo diye . Biz de girdik bir kaç defa ama en son uyarı verdi durduk ertesi gün ekstrede geldi onu yazdık oldu fazla zorlamışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.