Bildirim
PayPal nakit kart ?
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
tc no vs kayıt olmak gerekiyordu diye hatırlıyorum yaptınız mı paypal.com/nakit sitesinden
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM
tc no vs kayıt olmak gerekiyordu diye hatırlıyorum yaptınız mı paypal.com/nakit sitesinden
Evet yaptım. Kartın bakiyesini filan gördüğümüz yere ulaşabiliyorum. Sadece ödeme yapmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
belki ilk gün kullanıma açılmamış olabilir ben yazın aldığım için hatırlamıyorum tam olarak ama aldığınız şeyin mesela 25.01₺ gibi fiyatı da olabilir ona dikkat ettiniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 11 Ocak 2015; 22:46:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM
belki ilk gün kullanıma açılmamış olabilir ben yazın aldığım için hatırlamıyorum tam olarak ama aldığınız şeyin mesela 25.01₺ gibi fiyatı da olabilir ona dikkat ettiniz mi?
Yo alacağım şey 5 tl. Bende 12 yi bekliyorum yada yarın bankaların çalışma saati içinde tekrar deniyeceğim. Belki çalışma saati dışında diye etkinleşmemiştir. Böyle bişey olma ihtimali var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiç bilmiyorum paypal nakit sitesine girip kartla ilgili bilgi veren bir şey var bu linkte,kartı nasıl kullanmaya başlanacağıyla ilgili başlık var burayı bir inceleyin istersenizhttps://www.paypal.com.tr/nakit/yardimmerkezi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 12 Ocak 2015; 1:13:52 >
O bakiyeyi gordugun yerde sol tarafta secenek olmasi lazim kartin kullanim durumu ordan kullanima ac karti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X