Şimdi Ara

Paypal Nakit Kart , Paypal hesabına eklenmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhabalar , 2 gün önce paypal nakit kart istedim bugün imza felan attım eve geldi giriş yaptım kartı kullanıma açtım hiçbi sorun olmadı . Paypal hesabıma girdim kart ekleme yerine geldim bütün bilgileri doğru doldurduğuma eminim , MasterCard seçtim kart numarası son kullanma tarihi ve cvv girdim çok kez kontrol ettim fakat onayladığımda bu kartı ekliyemiyoruz , başka bir kart seçiniz tarzında uyarı veriyor ve kart eklenmiyor
    Sizce nedeni ne olabilir , farklı bi şekildemi ekleniyor yada kart kullanıma açılmamışmıdır ? Eğer sorunu yaşayan çözümlerini bilen varsa bildirirlerse memnun olurum .

Şimdiden teşekkürler , iyi forumlar

• Hesabı açmak için 18 yaş üstü olmak gerekiyo sanırsam
  • PCGamer45 kullanıcısına yanıt
    Kartı isterken doğum tarihi ve tc istemişti 1997 doğumluyum , daha 3 ayım var 18i doldurmama o yüzdenmi olmuyor acaba ?
  • evet 3 ay beklicen bende ayın 3 ünde 15 e girdim 5 gün önce başvurdum kabul etmedi :D
    3 ay beklicen :D

bu arada denizbank atm si veya mastercard logolu olan atmlerden para yükleyebilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCGamer45 -- 19 Şubat 2015; 22:36:25 >
  • valla tebde ücretsiz yatırılıyor diğerlerinde komiston alıyor galiba
  • mesala denizbank atmsinden para yüklesem karta ne kadar alır ? bilgin var mı yada bilgi alabileceğim bi yer
  • En az 1 en fazla 5 lira alır diye biliyorum ama 5i geçmiyceğine eminim :D
  • Ayni durum bende de var ekstredebi kod gelicekmis onu girince km isim hala gelmedi ekstre yaslaalakasi olduğunu sanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.