Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ABCdiküçgeni

paypal hesabımda 1.95 dolar para kalmış. minimum tutarın altında olduğu için banka hesabıma da aktaramıyorum.

aliexpress den birşeyler alayım dedim. Şimdi alacağım ürün 2 dolar, O geriye kalan 0,5 doları kredi kartımdan çeker mi? yoksa tamamını kredi kartından çekip o 1.95 dolarak dokunmaz mı?

paypal bakiyesi yurtdışı sitelerde yıllardır harcanamıyor.
  • Paypal'a yöneticilerden fazla güveniyordum. Yazık oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    kimin küçük düştüğü tartışılır ama bak böyle gel işte bana sıkıntı yok o zaman...demek ki aynı taraftaymışız baştan beridir,benim kızdığım şu.. birilerini yola getirmenin yolu fişi kökten çekmek olmamalı her zaman..youtube örneğindeki gibi, youtube bizi dinlemiyor çekerim fişini twitteri da kapatırım,paypal yola gelmiyor engellerim..hatırlarsanız bir arada google il dee papaz olmuşlardı..
    kanun varsa herkes uysun ama herkes uysun yandaşlar da dahil buna..bunda hemfikirsek hepsine okey...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,61 dolar varmış löseve aktardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Zaten sorunda burdaya, kazandığın kayıt dışı, vergisini vermiyorsun.

Devlet paypal a 1 yıl süre vermiş, yeni kanuna uyumlu hale gel diye. Oda yapmam demiş ve ya yapmamış. ( kafa tutmuş )

Olay böyle olunca kıçına tekmeyi yemiş.

Arkadaş elbette kızacaksın , elbette vergiyi daha kaçıran var, ilk önce onlara baksınlar diyeceksin , anlarım .
    ama bu olay herkesin vergisini vermesi gerektiği gerçeğini değiştirmez.

Paypal resmem devlete kafa tutup ben uymam diyince, kıçına tekmeyi yemiş. ( evet aynen böyle lisans iptali )

Elbette birilerinin canı yanacak fakat sigaraya yasağından sonra devletin ender gördüğüm doğru çalışmalarından biri.

Kazancımın %40 ı kesiliyor daha ne kadar verelim. Donumuzu mu alsınlar? :) :) :) :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

quote:

Orijinalden alıntı: MegaWolt38

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

ok seninle anlaşmanın doğru bir yolu yok...troyla başarılar...

Anlaşma değil bilgisizlik yüzünden cevap veremediğin için kendince kestirip atıyorsun. Kardeşim hemen "hörölölölöy" diye karşı çıkmanın anlamı yok. 1 yıldır ne yapmış PayPal, niye sunucu kurmak için harekete geçmemiş de şimdi insanları mağdur ediyor? İlgili BDDK mevzuatı yürürlüğe girdikten sonra PayPal tarzı iş yapan yurtdışı firmalara 1 yıl süre tanındı geçiş için. Şerefsizliğin kralını PayPal yapıp Türk kullanıcılarını mağdur ediyor, bunu görmeden yorum yapmanız bilgisizlik ve cahillikten öte değil.

daha okuduğunu bile anlayamayan,anladığını ise inkar eden,bir cahille tartışmayı kendime zul sayıyorum
    ama o bunu bile anlamıyor naparsın şimdi..aynen devam şakşakçılığa..

Yazdıklarıma bir kelime bile karşılık veremiyorsun, boşuna kendini küçük düşürüyorsun cidden yazık. Kardeşim tek taraflı bakma, hükümet istediği kadar her şeyi tekelleştirmeye, herkesi sınırlamaya kalkışsın istese de başaramaz zaten bakma sen başkanlık sevdalarına. Niye hiç PayPal'e suç bulmuyorsun ben bunu anlamıyorum. Bir anda alınan bir karar yok ortada, bir yıl önce çıkmış bir mevzuat var. Bu mevzuatın çıkış amacı da vergisiz yapılan e-ticaret leri kayıt altına almak. Ben çatır çatır %35 vergi veriyorsam ayda yüzlerce binlerce dolara al-sat yapan da devletine vergisini versin eğer kazanıyorsa. Yoksa tek düzene, insanları zorla kalıba sokmaya ben de karşıyım. Adam fiş-fatura kesmeden internetten alıp satıyor, dükkan açıp kurumlar vergisi ödeyenin günahı ne peki? Bir kazanç varsa vergisinin ödenmesi kadar doğal durum yok ben bu açıdan bakıyorum.

Şimdi PayPal kayıtları paylaşmayarak vergi vermeden e-ticaret yapanları saklamış oluyor. Doğal olarak da mevzuat ile devlet bunu önlemek istiyor. Hani nasıl pırlantadan veya gemicik yakıtlarından vergi alınsın diyoruz ya bundan da alınsın demek lazım, denmezse iki yüzlülük olur.

İkincisi, PayPal'e ve benzer yurt dışı firmalara mevzuat gereği 1 yıl süre tanınmış. Madem PayPal şartları yerine getirmeyecek veya getiremeyecek o zaman Türk kullanıcılarına diyecek ki "ben bu şartları yerine getiremiyorum, 1 yıllık süre de 6 haziran 2016 da doluyor, başınızın çaresine bakın" demesi gerekirdi. Binlerce Türk kullanıcı da farklı yollara gidip mağdur olmazdı. Bilmem anlatabildim mi. PayPal haber vermeyerek devlete karşı bilerek kullanıcıların tepki göstermesini istedi. Eğer dürüst bir kuruluş olsa önceden haber verip insanları mağdur ettirmezdi.

+1923

Kesinlikle paypal mağdurları oynayarak, milleti galyana getiriyor.

Kesinlikle düzgün bir kurum değil.

benim paypal ile çalışmam tam 2004 e dayanıyor.

firmayı gayet te iyi tanırım.

• Facebook hesabi almak bile paypal hesabi almaktan daha zor. Adam ulkenin icine ettiler diyor Güler misin ağlar mısın. Ülke paypalla kurulmadı, paypalla da batmaz merak etmeyin. Kanunlara uysunlar öyle gelsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.uzun -- 31 Mayıs 2016; 13:34:38 >
  • Aynen hocam. Adamlar açık açık her şeyi yapıyorlar. Bari yaptıkları sistem Paypal'ın geçerli olduğu yerlerde aynı şekilde çalışsa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Zaten sorunda burdaya, kazandığın kayıt dışı, vergisini vermiyorsun.

Devlet paypal a 1 yıl süre vermiş, yeni kanuna uyumlu hale gel diye. Oda yapmam demiş ve ya yapmamış. ( kafa tutmuş )

Olay böyle olunca kıçına tekmeyi yemiş.

Arkadaş elbette kızacaksın , elbette vergiyi daha kaçıran var, ilk önce onlara baksınlar diyeceksin , anlarım .
    ama bu olay herkesin vergisini vermesi gerektiği gerçeğini değiştirmez.

Paypal resmem devlete kafa tutup ben uymam diyince, kıçına tekmeyi yemiş. ( evet aynen böyle lisans iptali )

Elbette birilerinin canı yanacak fakat sigaraya yasağından sonra devletin ender gördüğüm doğru çalışmalarından biri.

Kardeş vergi vermeyi bu kadar seviyorsan ver bizim yerimize vergiyi de bu paypal faaliyetlerine devam etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Loseve bağış kampanyasına katılalım arkadaş
    https://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574?a=popular&p=2

1.31 dolar kalmıştı yolladım gitti.
  • Bizim uzerimizden cok para kazanıyodu iyi olmus dolar 1 lirayken adamlar 1400 den ceviriyordu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu şansa bak daha 3 gün önce üye oldum paypala gearbestten sanal gerçeklik gözlüğü sipaş ettim. Benim gibi yakın zamanda alışveriş yapanların durumu ne olacak. Yani ürün gelmezse paypal paramı iade edebilecekmi bilgisi olan varmı. Arkadaşlar

• Türkiyede tüm iş adamları tüm sanatçılar tüm topçular vergisini düzenli veriyor ya (!) sıra paypal ile alışveriş yapan ya da kazanç sağlayan halkımdan vergi alınmasına geldi tabi onların vergisi alınır batı bizi kıskanmaya devam edecek

harbiden diyecek bir şey bulamıyorum ya 3 kuruşluk yabancı sitelerden alışveriş online oyunlardan alışveriş zevkimiz vardı onuda yok ediyorlar
  • Bu işin arkasında BKM var. TROY var. :)

Milli ödeme sistemimize destek verelim di mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Loseve bağış kampanyasına katılalım arkadaş
    https://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574?a=popular&p=2

1.31 dolar kalmıştı yolladım gitti.

Eyvallah hocam

• Eywallah

• Şuan sadece ekside 1250$ olmuş beyler gayet iyi

• Ana konu buradaymış, Buradan da sorayım o zaman; Arkadaşlar bu olay "üyeliksiz" kredi kartı ile paypal yolu ile ödenen işlemleri de etkileyecek mi? Kısacası ebay türevi sitelerdehttp://puu.sh/pbnmn/11e8663b9c.jpg şu tür simgesi olanlardan kredi kartını girip paypal üyeliği vs olmadan direk alabiliyorduk ama paypal ara yüzünü kullanıyor, artık böyle de alamayacak mıyız yoksa buna giren çıkan yok mu?
  • YouTube kazançları yalan mı oldu bilen tok mu hiç ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.