Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bende onu merak ediyorum
  • Memleket iyiye gidiyi iyiye (!)
  • Yıl olmuş 2016. Küreselleşme bunun neresinde?
  • Yurt dışından VPS alıyordum. Türkiye'de 30 liraya VDS adı altında satılan ve TIB tarafından loglanan tenekelerden değil ayrıca yarı fiyatına bazen 9-10 TLye denk gelen fiyatlarla. Şimdi bu hareket beni loglu tenekelere mi yönlendirecek hayır. Sanal kart ile yola devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plusnettr -- 31 Mayıs 2016; 14:36:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koç Burssuz

Bırakın paypalı falan bizim paramızla amerika ve israili finanse eden gavur şirketlerinden biriydi. Kapatılmasına sevindim. Yerli ve milli olan BKM ekpressi kullanın bundan sonra.

Zeka yaşını çok merak ettim senin
  • İyi tarafından düşünün beyler. Koskoca Paypal'a diz çöktürdük. Eeeeeey Paypal!
  • Loseve bagis icin destek verelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesabımda 0,13 TL kalmıştı. Onuda lösev'e yolladım. Keşke daha fazla olsaydı da yollasaydım.
  • Sadece desteği mi kaldırdılar? Yoksa yurt dışına ödeme yapabilecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Loseve bağış kampanyasına katıalım arkadaşla
    https://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574?a=popular&p=2

Buradan oluyor :

https://www.losev.org.tr/bagis/Losev_paypal.aspx

10 senelik üyeydim ya :(
    Ağlamak istiyorum sinirden Gitti PAYPAL :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 31 Mayıs 2016; 14:47:21 >

• paypal.com da hesabı olanlar bence kullanmaya devam edebilecekler. TR hesabı yokkende kullanıyordum, muhtemelen com.tr de hesap açanlarınki etkilenecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

paypal.com da hesabı olanlar bence kullanmaya devam edebilecekler. TR hesabı yokkende kullanıyordum, muhtemelen com.tr de hesap açanlarınki etkilenecek

bende öyle düşünüyorum ama belli olmaz.

2004 yılında falan üye olmuştum , umarım database olarak com.tr'ye aktarmamışlardır ve bu yüzden kapanmaz.

Birçok host , yurtdışı ticaret vs işlerimi paypal olmadan daha iyi bir şekilde yapamam.skrill vs yalan zaten.Adamlar müşterileri ile zerre ilgilenmiyor.

Bu alanda bir tek paypal vardı sorunsuz , böyle büyük bir şirketi nasıl pazardan çıkmaya zorlanır aklım almıyor.

herşeye yasak koyan çin bile paypal'ı çıkartmamış ülkesinden ama bizim ülke de paypal pazardan çıkıyor.Paypal'dan faydalanmayan adam için hava hoş ya da 10-20Tl'lik oyun vb ürün alanlar için birşey ifade etmeyebilir ama paypal ile yurtdışına 100.000TL + iş hacmi ile iş yapanlar ne yapacak ?

oldukça ciddi bir durum paypal'ın çekilmesi.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Kim dedi yapmadığım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alışveriş yapabileceksek sorun yok bence. yapılamıyorsa bir süre sadece aliexpress ile idare ederiz.
    zaten gerekli düzenlemeleri yapıp izin alacaklardır ileride.
  • Paypal'ın kullanılmadığı ülkeler Afganistan, Bangladeş, Pakistan, Iran, Irak, Gabon, Sudan, Suriye, Lübnan, Liberya, Zimbabve Fildişi

ve Türkiye Cum şaka şaka Türkiye Akpartiyeti...

Darbe yapacak ordumuz dahi kalmadı ne yazık.
  • Yavaş yavaş Kuzey Koreye donmeye başladık saçmalıktan baska birşey değil . Yerli malına böyle teşvik edilmez yazıklar olsun.

• işin ucunda rant varsa, üç kuruş bağışla geçinmeye çalışan işsiz gençlerin kazancına göz dikenler varsa alayına haram zıkkım olsun.
  • Paypal hesabında az miktarda bakiye kalan ve bunu kullanamayanlar, Lösev için yardımlarınızı bekliyoruz.

https://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574?a=popular

• Kapitalist zekaların bi sonucu bu dengesiz terazi mahkum etti insan oğlunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suat_simsek kullanıcısına yanıt
    ya bagıs yapılabilir ya da gittigidiyordan alısveris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIM666 -- 31 Mayıs 2016; 15:44:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.