Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım yakın zamanda Bddk ile anlaşma sağlanıp insanların mağduriyetini gidermiş olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dynamole

İyi tarafından düşünün beyler. Koskoca Paypal'a diz çöktürdük. Eeeeeey Paypal!

Bu şekilde mi diz çöktürülüyor. Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Adamlar bize birşey çektirip gittiler haberin yok.
  • Paypal kartimizda kalan bakiye ne olacak?duyuruda sadece paypal hesaplarindaki paradan bahsedio

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim beklediğim sonraki hareket MasterCard ve visa nin turkiyeden çıkarılması onun yerine troy logolu kartların kullanılması böylece yurtdışından hiçbir şekilde birşey alamiyacaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 31 Mayıs 2016; 15:15:30 >
  • olayı akpye bağlayanlar var türkiyede vergi verme çok cüzi miktarlarla devam et bddk uyarı yollasın sende kabul etme çekil suçlu paypal
  • quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

yazıklar olsun, bddk lisans vermedi demek ki.

paypal en güvendiğim kurumlardan biriydi.

en ufak bir itirazda hemen kullanıcı lehine durumu çözüyorlardı.

eğer bir sitede paypal varsa gözü kapalı alışveriş yapıyordum

çok ama çok yazık oldu.

Paypal da şerefsiz kurumun teki. Benim 330 TL mi yedi. Sanal bir ürün sattım, açıklama kısmında falan yazıyordu her şey detay. Ama sonra anladık ki para çalıntı hesaptan atılmış. Hesap sahibinin mağduriyeti giderildi benim giderilmedi. Sonra hesabımı kapattılar. Hesabı açtırdım ama param gitti. Paypal'ı sevmiyorum açıkcası. Ama lazımdı tabi ki. Ülke kurtarılmanın çok ötesinde artık. Biri bombalasın savaş falan çıksın da gidelim mülteci olarak diye bekliyorum ciddi bir şekilde.

• Arkadaşlar Paypal hesabımdaki parayı kredi kartına nasıl aktarabilirim?
  • 18,12 TL vardı kredi kartına atayım dedim parayı 7,50 TL işlem ücreti aldı 10,62 kuruş kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 31 Mayıs 2016; 15:25:49 >
  • Keşke ordakiler gibi olabilsek, adamlar herturlu kendi yağıyla kavruluyor ve suan bence dünyanın en güçlü ülkesi.

• Ulan şu izin vermeyenlere ne desek az. Ne güzel yurt dışından alışveriş yapıyorduk onu bile çok gördüler

• quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Kim dedi yapmadığım

o zaman yazdığın şey sırf yazmış olmak için oluyor.
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Halkı da öyle diyordur emin ol.

• Goodboy12 G kullanıcısına yanıt
    Evet, kuzey kore halki twitterdan yumurta hesap alip devlet büyüklerine küfür edemedikleri için çok mağdur.

Bu konuya bakinca ülkede ne kadar gereksiz insan var ortaya çıkıyor. Önce halkın çoğunluğunun seçtiği insanlara ve onlarin aldigi kararlara saygı duymasını öğrenin.

• Paypal Türkiye için büyük bir hizmetti.Bu kararı alan kimin çıkarına göre aldı bilmiyorum ama Bkm express kredikartımı iptal ediyorum. Eminim bu hıyarlar vardır taşın altında

Edit :yurtdışından banka hesabı açmak vs yapılabilir mi?

• Adamlar bizi ülkemizdeki sozde musluman esnaftan bile koruyordu. Yazık oldu.

• sanal kartla amazon ebay gibi sitelerden alışveriş yapabilirsiniz, kasmayın o kadar..
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    quote:

s.uzun @ 31 Mayıs 2016; 15:24:07

Keşke ordakiler gibi olabilsek, adamlar herturlu kendi yağıyla kavruluyor ve suan bence dünyanın en güçlü ülkesi.

Bak ne güzel işte kafa yapılarınız %100 uyuşuyor. Tam sana göreymiş Kuzey Kore. Sana bir şey söyleyeyim mi? Bence yalnızca oraya taşınmakla, vatandaşlık almakla kalma; oradaki siyasete de gir. Şişkonun varisi ol. Koçum benim yürü be!
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

Loseve bağış kampanyasına katıalım arkadaşla
    https://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574?a=popular&p=2

Buradan oluyor :

https://www.losev.org.tr/bagis/Losev_paypal.aspx

10 senelik üyeydim ya :(
    Ağlamak istiyorum sinirden Gitti PAYPAL :(

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor

Sağlık Olsun hocam

• Olsun Bkm Express var.
  • Paypal hesabında az miktarda bakiye kalan ve bunu kullanamayanlar, Lösev için yardımlarınızı bekliyoruz.

https://eksisozluk.com/...nyasi--5120574?a=popular

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.