Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğrudan dolar olarak çektirebiliyordunuz en başından beri. Siz sanıyor musunuz ki diğer alternatifler komisyonsuz çalışıyor? Paypal'dan kat kat fazla komisyon alıyorlar.
  • Tayyib
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Bizim uzerimizden cok para kazanıyodu iyi olmus dolar 1 lirayken adamlar 1400 den ceviriyordu

güzek kardeşim o senin iş bilmezliğin. burda her yurt dışı konusunda ne yapman gerektiği yazıldı çizildi. ona rağmen yapmamışsan burda mızmızlanma. :)
  • bu kez paypala iyi olmuş diyecegim,,
    bazı kurallar sistemler şart,,
    türkiye muhtemelen kendi yasalarımıza uygunluk istemiştir evrak belge sözleşme,, bddk yasalarına uymuyordu bazı davranışları müş. hiz. yetersiz ve keyfince bilgiler veriyordu,
    türk bankası gibi konusmuyorlardı yasalarımıza uygun değillerdi kendilerini düzeltsinler..
  • Mr.Apple kullanıcısına yanıt
    İşte kafayı bozduğum mesele o benimde 2 gündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaRisMaTiq1i

bu kez paypala iyi olmuş diyecegim,,
    bazı kurallar sistemler şart,,
    türkiye muhtemelen kendi yasalarımıza uygunluk istemiştir evrak belge sözleşme,, bddk yasalarına uymuyordu bazı davranışları müş. hiz. yetersiz ve keyfince bilgiler veriyordu,
    türk bankası gibi konusmuyorlardı yasalarımıza uygun değillerdi kendilerini düzeltsinler..

>ChaRisMaTiq1i
    he tamam
  • 9,52 vardı yolladım gitti.
  • İşin birdeen can alıcı noktası var,paypal ile yurtdışı alışverişlerde garanti veriyordu ve ben defalarca sorunsuz paramı iade aldım. BKM ya da Troy olacaksa bu garantiyi verecek mi? Yoksa burası Türkiye kardeşim işleyişi mi geçerli olacak?
  • Şuan loseve eksiden 1800 $ yardım toplandi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz dünyada daha iyi alternatifi olmayan bir sistem için bık bık şurası şöyle burası böyle iyi olmuş oh olsun diyen ileri uygarlık seviyesi canlılara hayret ediyorum...

Neyse, teknoloji adamı çıldırtır. Lazım olan kadar alıp çok kafa yormamak lazım. Sonuçta burası Kanada değil. Kuantum işlemcileri mi anlatacaktı adamlar. Demek PayPal lazım gelmemiş. Hoş görmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.uzun kullanıcısına yanıt
    Kuzey Kore'ye yerleşmeyi düşünür müsün? Tam sana göre orası. Aklında bulundur derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronikyorgun

Akpal cikar yarin hemen

ekşideki hırsız çarpmış espriyi
    https://eksisozluk.com/yerli-paypala-isim-onerileri--5120445
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

İşin birdeen can alıcı noktası var,paypal ile yurtdışı alışverişlerde garanti veriyordu ve ben defalarca sorunsuz paramı iade aldım. BKM ya da Troy olacaksa bu garantiyi verecek mi? Yoksa burası Türkiye kardeşim işleyişi mi geçerli olacak?

troy denilen şeyin paypal la değil master card, visa gibi şeylerle bir tutulabilir. farklı olaylar yani nerden tutup birleştirdiler bilemedim. tabi bilen varsa bilgilendirirsede sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

9,52 vardı yolladım gitti.

Eyvallah hocam

• Loseve bağış kampanyasına katıalım arkadaşla
    https://eksisozluk.com/paypal-hesaplarimizla-loseve-bagis-kampanyasi--5120574?a=popular&p=2

• Konu ile ilgili görüşme yaptım Paypal ile arkadaşlar fazla karamsarlığa kapılmayın.Bu konuda paylaştım konuştuklarımı okuyun.

http://forum.donanimhaber.com/m_117294817//tm.htm#117294817
  • Bu halka az bile Kafam raad siz bu ülkede çürüyün ben kaçar
  • O değil de bu olay çok tepki çekerse (ki çeker), düşünsenize RTE mitingde karşısındakilere "yav tutturmuşlar bir paypal.. bunlar ateist bunlar solcu bunlar terörist" dese; daha paypal ne, ne işe yarar, neden var, neden engellendi, bizi etkiliyor mu, paypal kimin bilmeden, HÜLLOOOGGGGG İYİ OLDU ŞEREFSİZLERE ZATEN UÇAGGLARINI DÜŞÜRDÜYDUGHH. Gerisini siz anladınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostomer

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

İşin birdeen can alıcı noktası var,paypal ile yurtdışı alışverişlerde garanti veriyordu ve ben defalarca sorunsuz paramı iade aldım. BKM ya da Troy olacaksa bu garantiyi verecek mi? Yoksa burası Türkiye kardeşim işleyişi mi geçerli olacak?

troy denilen şeyin paypal la değil master card, visa gibi şeylerle bir tutulabilir. farklı olaylar yani nerden tutup birleştirdiler bilemedim. tabi bilen varsa bilgilendirirsede sevinirim.

Troya da BKM ya da ne olacaksa artık, bu garantiyi verecek mi onu merak ediyorum. Tabi şu an cevabı yokta gelecekte göreceğiz bakalım.
  • emeği geçenlerin Allah belasını versin.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.