Şimdi Ara

PAYPAL Türkiye'den Çekiliyor (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.490
Cevap
48
Favori
37.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sabah...
  • son bi 9 dolarım vardı onu da çektim bakalım. madem kapanıyor...
  • Serverlarını Turkiye'ye getirmedikleri için lisans verilmemiş.

http://v.aa.com.tr/582825

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 2 Haziran 2016; 13:12:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakın, ben kendi deneyimleri paylaştım. Sizin gibi internette gördüğüm detaylarına tam hakim olmadığım olayları genelleyip karşımdaki kişiye alaycı bir üslupla sorular sormadım.

Ben paypal ve sunduğu hizmetten son derece memnunum. Bu hizmeti kullanabilmek için şu an Estonya'nın imkânlarına odaklanmış durumdayım. Zira dediğim gibi bizim bankaların saçma sapan ücretleri ve birbirleriyle yarışan müşteri memnuniyetsizlikleriyle uğrayacağıma bütün ticari işlemleri gerekirse Estonya vs. taşımak ve böylelikle paypal kullanabilmek benim için çok daha avantajlı ve mantıklı bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aS_shaBi A kullanıcısına yanıt
    Göstersene bana

• Ohoooooo bu yasa külliyen hatalı bir yasa.

Böyle düzenleme mi yapılır yahu.

Android Pay, Samsung Pay, Apple Pay ve envai çeşit pay hizmetleri yurtdışında hizmete giriyor bunların hepsi NODE'mu kuracak burada????

Hadi onları da geçtim twitter da facebook da online ödeme konusunda ciddi işler yaptılar. Hepsi cluster mı kuracak?

Kargalar güler buna yahu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

Bakın, ben kendi deneyimleri paylaştım. Sizin gibi internette gördüğüm detaylarına tam hakim olmadığım olayları genelleyip karşımdaki kişiye alaycı bir üslupla sorular sormadım.

Ben paypal ve sunduğu hizmetten son derece memnunum. Bu hizmeti kullanabilmek için şu an Estonya'nın imkânlarına odaklanmış durumdayım. Zira dediğim gibi bizim bankaların saçma sapan ücretleri ve birbirleriyle yarışan müşteri memnuniyetsizlikleriyle uğrayacağıma bütün ticari işlemleri gerekirse Estonya vs. taşımak ve böylelikle paypal kullanabilmek benim için çok daha avantajlı ve mantıklı bir durum.

Kardeşim, nasıl yapacaksın acaba bize de anlatabilir misin?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Rezanın, bakanların, spor camiasının kısacası hükumetin bizi düdükleyip gününü gün ettiği su ülkede.Ağzını açma yanlar gelmiş burada paypal vergi kaçırıyor, kara para aklıyor diye Maval okuyor.akp ve erdo yanlısı gazetelerde paypali suçlu görüyor.17-25 aralığı bile darbe diye halka lanse edenlerden ne beklenir ki.Amerika Türkiyeye darbe yapacak rezayı o yüZden aldılar demi

• Türk tarihinde yapılan herhangi bir iyi buluş yada iş cezasız bırakılmadı zaten. Şaşmamak gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum bu işin sonu yok zamanında treni kaçırmış halk eğitimsiz kalmış bırakılmış. tüm dünya bilim teknoloji, eğitim seviyesinde katlama yapmış şu an onların tekelinde hareket ediliyor onlar yönetiyor zaten. Bu böyle gider durur. Yapılacak tek şey aklı başında olanların kendini kurtarması zira Atatürk gibi birinin çıkıp bu ülkeyi bir daha kurtarmasını beklemek biraz hayalperestlik olur o tarihte bir kere olur ve Atatürk'ün yaptığıda büyük kerizlik konumuna düşüyor şu hale bakıldığında.

Bu halk için hiçbir şey yapmaya değmez Atatürk kendi hayatını mahvedip, ölüp gitmiş o kadar mücadele vermişte nolmuş kıymetini bırak bilmeyi, arkasından 30-40 milyon kişi sövüp hakaret ediyor, dinsiz diyor vs. Bu millete bu topraklar fazla kimse kusura bakmasın. Bu topraklarda japonlar olsaydı o kıçıkırık yarım adadan dünyaya meydan okuyan millet bu toprakların verimi konumu ile dünyanın en güçlü devleti olmaya rahat aday olurdu.

Sana şöyle söylüyeyim yılda bir 5 daireli apartmandan kiraya verdiğin için emlak vergisi olarak senden 4000 lira ayrıca gelir vergisi olarak 3000 kusur bin lira bu devlet seni soyuyorsa buna insanlık denmez.İnsanların iliğini kurutmaya and içmişer ve çalanlar topluyanlar doymuyor. İşin kötüsü bu. Dur diyen zaten olamaz çevresindekilerin hepsi satılık. O yüzden fazla düşünmeye gerek yok. Gittiği yere kadar. Senin elinde ülkeni şu an kurtarma şansı olsa nolur? Bu halk 50 sene sona gene aynı bk yoluna sokar. O potansiyel hep var.

Her şeyde kısıtlama var, İrandaki gibi yakında el ele yürümek yasak olacak sokakta. Bunlara müstahakmıyız evet. Bazıları yüzünden evet.

Ülkenin doğusu savaş alanı teroristler parçalamışlar, pazar günü 500 sene önce bitmiş gitmiş, fetih hikayeleriyle gaza getiriliyor boş beyinler! Sen fethedeceksen fatihin torunuysan git doğuya al eline silahını taşını sopanı milyonlar olarak git o teroristlerin işini bitir. Ülkede ekonomi yok başkanlık getirecekmiş, daha başbakanını elinde tutamayan adam başkan olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krstarica -- 2 Haziran 2016; 14:01:05 >

• krstarica kullanıcısına yanıt
    +10000000

• 5 tl kart bedelleri yatıcaktı.. duyan gören var mı? yattıysa benzincide kullanayım

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    evet kullanılıyormuş ebay cevap verdi oluyormuş lakin tüm satıcılarda değilmiş malisef.

Thanks for contacting eBay Customer Service about buying an item. I understand that you want to know how you should pay for your items when PayPal no longer support Turkey buyers or sellers. This is Van and don't you worry, I'll be assisting you with this.

First off, I feel sad about this recent news and I know it must be very hard in your part. I would feel the same way if I were in your place.

Yes, you have the option to pay with your credit card. Some sellers have an Internet Merchant Account which means they can accept Credit Cards payment directly. An Internet merchant account is a merchant account that allows sellers to accept debit or credit card payments over the Internet. Basically, your credit card or debit card payment will be processed through the seller's Internet merchant account. This is safe and secure I can assure you that and it’s one of the recommended payment methods for our buyers so they can be protected under our eBay Money Back Guarantee.

To know if the seller can accept credit card payment, all you need to do is go to the listing and click “Shipping and Payments” tab. You will see the seller’s accepted payment method in there including credit cards. Moreover, I’m confident enough that you will be able to work this out with your sellers and to contact them, you can always use the ‘Ask a question’ link on the bottom left of the item page under ‘Questions and answers about this item’ section.

this is the best option we currently have for our buyers. Rest assured that we will continue to be closely working with our partners in PayPal, and will update all our members as soon as we have more news to share. This is because we want to keep our buyers from Turkey! I really hope that something can be worked out in time.

I trust that I was able to address your concern about paying for your item since PayPal no longer supports Turkey. Thank you for choosing eBay. We value your business with us. Have a good day!

Sincerely,
    Van Y.
    eBay Customer Service

• Bu olayda emeği geçen herkesi her gün anıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mühendis

sabah...

sabah olunca noluyor nikolai tesla

• enja kullanıcısına yanıt
    ha sabah ha sözcü ikiside aynı şeyin laciverti. tek farkları farklı partileri koşulsuz savunmaları
  • BDDK neden paypalin basvurusunu reddetmiş bakın açıklama geldi...http://webrazzi.com/2016/06/02/bddk-paypal-lisans/amp/

• quote:

Orijinalden alıntı: Bodylove

BDDK neden paypalin basvurusunu reddetmiş bakın açıklama geldi...http://webrazzi.com/2016/06/02/bddk-paypal-lisans/amp/

• The Mühendis kullanıcısına yanıt
    politika siyaset girmem o konulara konu paypal bende paylaştım haberde bi ****lik varsa orasını bilemem özelikle sabah bilerek seçmedim google paypal Türkiye yazdım orası çıktı hadi iyi forumlar herkese

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.