Şimdi Ara

Paypal ve ininal kart ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba öncelikle bugun yazlık evden sehre inip ininal ya da paypal kartlarından birini almak var aklımda paypal var gerçi size sorum var kartı alar almaz icine istediğimiz parayi yuklete biliyormuyuz yoksa once gidip internetten aktif edip öylemi parayi yüklememiz gerekiyor çünkü gidip once aktif etmemiz gerekiyorsa sıkıntı surekli sehre inemiyorum evin uzakliğından dolayı neyse sorumun cevabini bekliyorum belki bu konunun yeri burası değil ama eminimki aranizda bir suru paypal ya da ininal kullanan insan vardır diye buraya açtım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hemen aktif etmene gerek yok. Aldığın yerde parayı yüklüyorsun sonra internetten kartı aktifleştirip öyle alışveriş yapabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpereneyo

Hemen aktif etmene gerek yok. Aldığın yerde parayı yüklüyorsun sonra internetten kartı aktifleştirip öyle alışveriş yapabiliyorsun.

Hocam simdi ben kartı alıp daha aktif etmeden atiyorum 200 lirayi yukleyebikirmiyim hemen cunku bir arkadas ininal icin once aktif edecen dedide

• Yükleyebilirsin ama 200 yatırcaksan alır almaz kart ücretini de ekle 205 götür 5 tl idi sanırım kart ücreti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

quote:

Orijinalden alıntı: alpereneyo

Hemen aktif etmene gerek yok. Aldığın yerde parayı yüklüyorsun sonra internetten kartı aktifleştirip öyle alışveriş yapabiliyorsun.

Hocam simdi ben kartı alıp daha aktif etmeden atiyorum 200 lirayi yukleyebikirmiyim hemen cunku bir arkadas ininal icin once aktif edecen dedide

Aldığın yerden alırken zaten yanlış bilmiyorsam yükleyerek almak zorundasın. Yani o konuda sıkıntı olmaz sonra aktifleştiricem diyorsan sen bilirsin.

Migroslarda servis ücreti 2 TL diye biliyorum ben.
  • Yardiminiz için teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.