Şimdi Ara

paypal yetkisiz islem hakkinda yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dun paypal ile steam gift satisi yaptim. yaklasik 10 gift icin anlastik yabanci biriyle. 100€ paypal odeme gecti bende giftleri yolladim. parayi hesabima cekiyodum. bugun girip bi bakiyim dedim paypala. adam yetkisiz islem olarak hak talebinde bulunmus. benim pparama bloke gelmis cekilmiyor. nasil alabilirim bu parayi? lutfen yardimci olun suan cok magdurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam aciklamaya ne icin gonderdigini yazmadiysa alamazsin

• hicbirsey yazmiyor odemede. baska yol yokmu? giftleri gonderdigim ssler var ama

• Sen gereken açıklamayı "Türkçe" olarak yap ben ürünü gönderdim fakat elimde kanıt bulunmadığından dolayı karşı bunu kullanarak ödemeyi geri almaya çalışıyor de.

ALTTA YAZDIĞIM AÇIKLAMAYI KESİNLİKLE YAZ.

Madem yetkisiz işlem var ip kontrolleri yapılsın. Madem o kişi göndermedi daha önce giriş yaptığı iplere bakın o zaman de.

Yukarıdaki açıklamayı yaparsan %85 ihtimalle dispute geri çevirilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doogle -- 2 Eylül 2014; 13:06:11 >
  • bu şekilde dolandırılan çok kişi var galiba daha önce de açıldı benzer konular. parayı pttkart a havale ya da isme gönderilecek şekilde alsanız.
  • hocam adam yabanci oldugu icin paypalla sattimda ptt hakkindada bilgim yok olan oldu ama geri almam gerek :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.