Şimdi Ara

Paypal Yüzünden charım banlandı....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben dün paypal hesabımla charıma 500 silk aldım.bu sabah oyna girmeye calıstıgımda charımın banlandıgını gördüm.Banlanma sebebim kesin paypal.Charımı geri alma sansım war bi yardm edermisniz.
    Charım Neptune serwerında ismi FaceBook lw79 we 80e cok az kalmıstı

• ban ile chargeback i karştırma.. banlandıysan, bot ,illegal prog. kullandığından banlanmışsındır. ama charge back olduysa, paypalla ilgili sorun.
  • eger bottan banlandysam niye silkroad sitesindendeki ban listesinden yokum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sharlatan1991

eger bottan banlandysam niye silkroad sitesindendeki ban listesinden yokum??

Sen chargeback yemişin...
  • chargeback tam olarak nedir? üst konulara şöle bi göz gezdirdim ama göremedim
  • Geri alabiliyorsun paypal'ın parayı yatırmada bi sorunu oldugu ıcın (Gecikme)
  • üst konularda belli bir acıklaması var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Admin neden Banlandım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • joymax dan tam sebep iste. geçen de bi konu vardı adama sebep:ceza sebebi gibi bişey yazmışlar.arkadaş da sağolsun hemen yapıştırmış "bottan banlandım napıcam?" diye.Tam sebebini iste , bulabilirsen koy ne yazdığı hakkında yardımcı olabilirim.Tabi ihtiyacın olursa. Bazen ingilizce çevirilerde saçma sonuçlar çıkaranlar oluyor maalesef.Tam anlamadan panik yapmayın. İnş geri alma şansın vardır.
  • Konu yanlış yerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoMaDaNTe

Konu yanlış yerde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.