Şimdi Ara

pazar günü Bağdat Caddesi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Pazar günkü protestoya gelecek olanlar var mı? Televizyonlarda ve bazı sitelerde yaklaşık 600 bin kişinin olacağı söyleniyor.

• Neye karşı bu protesto *
  • Ben arkadaşlarla kesin geliyorum.
  • şike iddaları dostum. Yavaştan 'idda' olmaktan çıkıyor ama.
  • ben de kardeşimle gidicem. sonra topuk yaylasına da gidicez.
  • Yürüyün be renktaşlar...

İzmirdede 17 temmuzda olacak diyorlar, olursa kesin oradayım. Tüm kardeşlerimizi destekliyoruz...
  • Ulan neyi destekliyorsunuz?Başkanınızdan muhasebecinize kadar bir sürü insan tutuklandı.Azıcık biraz utanmanız olsa gidip aziz yıldırım'ı protesto edersiniz 100 küsür yıllık kulübü bu hale nasıl getirirsin diyerek.Ben böyle haysiyetsiz adamlar görmedim arkadaş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biz Fenerbahçe'yi destekliyoruz kardeşim. Ne Aziz Yıldırım'ı ne başkasını. Biz Fenerbahçe'nin ismine destek veriyoruz. Yoksa tutuklananların yaptığı karaktersizliktir kabul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

Ulan neyi destekliyorsunuz?Başkanınızdan muhasebecinize kadar bir sürü insan tutuklandı.Azıcık biraz utanmanız olsa gidip aziz yıldırım'ı protesto edersiniz 100 küsür yıllık kulübü bu hale nasıl getirirsin diyerek.Ben böyle haysiyetsiz adamlar görmedim arkadaş.

Haysiyetsiz olan sizsiniz. Hükümlü nedir, tutuklu nedir bir araştır gel. Suçu sabit görülen bir yöneticimiz var mı? Yok. Futbolcumuz var mı? Yok. Sadece iddialar var. Mehmet Yıldız ve Emenike hakkında da haber yaptı kanı bozuk medya. Noldu? İkisi de dışarıda şu anda. Halâ aynı şeyleri yapıyorlar. Medyasından siyasetine federasyonun da savcısına polisine kadar herkes bu komplonun içinde. Fenerbahçe bunların hepsinden daha büyüktür.

Pazar günü bunu göstermek için, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütünün Fenerbahçe olduğunu göstermek için, kimsenin sahipsiz olmadığını göstermek için yıkın ortalığı! Fiilen değil, gür çıkacak sesinizle, pankartlarınızla, mesajlarınızla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paintbox -- 8 Temmuz 2011; 11:52:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Paintbox

quote:

Orijinalden alıntı: FeelPain

Ulan neyi destekliyorsunuz?Başkanınızdan muhasebecinize kadar bir sürü insan tutuklandı.Azıcık biraz utanmanız olsa gidip aziz yıldırım'ı protesto edersiniz 100 küsür yıllık kulübü bu hale nasıl getirirsin diyerek.Ben böyle haysiyetsiz adamlar görmedim arkadaş.

Haysiyetsiz olan sizsiniz. Hükümlü nedir, tutuklu nedir bir araştır gel. Suçu sabit görülen bir yöneticimiz var mı? Yok. Futbolcumuz var mı? Yok. Sadece iddialar var. Mehmet Yıldız ve Emenike hakkında da haber yaptı kanı bozuk medya. Noldu? İkisi de dışarıda şu anda. Halâ aynı şeyleri yapıyorlar. Medyasından siyasetine federasyonun da savcısına polisine kadar herkes bu komplonun içinde. Fenerbahçe bunların hepsinden daha büyüktür.

Pazar günü bunu göstermek için, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütünün Fenerbahçe olduğunu göstermek için, kimsenin sahipsiz olmadığını göstermek için yıkın ortalığı! Fiilen değil, gür çıkacak sesinizle, pankartlarınızla, mesajlarınızla...

http://www.htspor.com/super_lig/haber/645875-sikeden-15-kisi-tutuklandi

alright?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.