Şimdi Ara

pazar günü ehliyet sınavım var önerisi olan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar pazar günü ehliyet sınavım var. öğreticim çok iyi sürüyosun sınavda geçersin çok rahat diyor ki gerçekten iyiyim bence. artık trafikte olucam 1 ay öncesine kadar hiç kullanmıyordum araba, ehliyeti alınca trafikte ne yapmamı veya ne yapmamamı önerirsiniz, teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwired -- 3 Kasım 2017; 18:26:30 >

• Mesela ilk iş olarak : direksiyon başına oturunca “gerçekten iyiyim bence” kafasini bir kenara at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 dk boyunca üç kuruşluk değeri olmayan insanlara minnet etmek zorunda kalabilirsin temkinli ol, sıkıntı yapma o insanlar 45 dk sonra hayatından silinecekler.

• Saçma sapan bir sınav.Beceriksiz değilsen her türlü geçersin merak etme.
  • Arabayı kaldırana ehliyet veriyolar her türlü geçersin sıkıntı etme

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Üç kuruş değeri olmayan derken ?

Türkiyede bu sınavda görevli 10binlerce ôğretmen var, kaç tanesini tanıyorsun ?

• fenomoloji kullanıcısına yanıt
    Böyle bir cevap yazmanda haklısın fakat cümlenin sonunda zorunda kalabilirsin dedim. Ve 3 kuruşluk değerden kastımda yani sınava giren kişinin gözünde.

Açıkca şöyle söyliyim ben direksiyon sınavındayken (geçen sene aldım) misal veriyorum rampada kaldırıcam zaten kar yağıyordu sınav vakti araba biraz pati çekti. Gelmiş diyorki 'İyi bir ralli şöförüsün aslında ralliye katılsan iyi sonuç elde edersin' ve bunı derken imalı imalı söylüyor. Daha sonrası kendi aralarında sanki bana laf atıyormuşlar gibi konuşmalar. Bunları sadece kendimden söylemiyorum tanıdıklardan da duyuyoruz. Başka bir örnek daha vereyim. Bizim bir arkadaş daha girdi sınava yan arabadaki kızla konuşmak için arabanın yanına sokulması için emirler falan vermiş. Yanlış anlaşıldığım için kusura bakmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynaları ve koltuğu ayarla, ayarlı olsa bile kurcala.

• sürüş sırasında ileride sağda yol ağzına denk getirip aniden --sağda dur-- dediler bana, sen yolu kapatmadan biraz ileride dur . ben maalesef sağda yol ağzında durmuştum bir daha böyle bir şey yapma demişlerdi , yine de geçmiştim sınavı
    ( 25 sene önce ) artık yol ağzında durmuyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Mesela ilk iş olarak : direksiyon başına oturunca “gerçekten iyiyim bence” kafasini bir kenara at

Ben onu yazarken diğer adaylara göre iyiyim demek istedim düz yolda arabayı kaldıramayanları gördüğüm için. Ehliyetimi de aldım zaten yine de teşekkür ederim yorumun için

• Oncelikle basarilar dilerim

Koltuga oturdugunuzda ilk önce emniyet kemerini takin daha sonra koltugu ve aynalari kendize göre ayarlayin

Sadece yolu ve aynalari izleyin

Yaniniza oturan hoca sizinle muhabbete baslayacaktir sorularina cevap verin ama kesinlikle yüzunuzu ona cevirip bakarak konusmayin bu yuzden arkadasimin puanini kirmislardi. Sadece yola ve aynaya odaklanin..

Panik yapmayın kararsiz kalmayin kararsizlik sizi hataya sevk edecektir

Serit degistirirken Sinyalleri sakin unutmayin

• kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar katiliyorum.Malesef 3 kurusluk adamlarin egosu tavan yapiyor ehliyet sinavinda,hicbir standarti yok tamamen subjektif degerlendirmeler yapiliyor olan da sinava girip ehliyet almak isteyene oluyor.Herseyde oldugu gibi bu isin de b.kunu cikarmis durumdayiz.Eskiden araba bile kullanmadan ehliyet verirlerdi simdi de Colin Mcrae performansi bekliyorlar.Sinyal vermedi diye gecemeyen mi dersin park ederken lastik dubanin plastigine surttugu icin kalanlari mi? 21 yillik soforum acik soyliyim ben girsem gecemem su sartlarda.Sinav heyeti psikopat seviyesinde dengesiz malesef, o yuzden Allah yardimcin olsun kardesim.

• Sinav sonucunu bekliyoruz bu arada

• Üç pedalla kalk ışıklarda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.