Arkadaşlar sizede oluyo c.tesi geceleri başlıyo pazar sabaha kadar daralıyorum fena bi sendrom senelerdir .
napıcaz :///
Bende de o durum vardı Hocam . Ama şuan boşta oldugum için geçti denebilir. Okul zamanlarında genelde çok oluyordu. Pazar sabahı çok sıkıcı olurdu. herkes evde olurdu. Hele akşam . Ertesi gün okul var duş al. Annenin ütülediği okul kıyafetinin buharları ile ısınırdı oturma odası.
Özledinmi dersen o sendromu. Evet Özledim !
bu gece maç var otur onu izle için açılır
Ben de aynı durumdayım maalesf pazar ve pazartesi ölümün ta kendisi
hoopppaa
quote:
Orijinalden alıntı: a.saygili
Bende de o durum vardı Hocam . Ama şuan boşta oldugum için geçti denebilir. Okul zamanlarında genelde çok oluyordu. Pazar sabahı çok sıkıcı olurdu. herkes evde olurdu. Hele akşam . Ertesi gün okul var duş al. Annenin ütülediği okul kıyafetinin buharları ile ısınırdı oturma odası.
bende kardeş.Ne günlerdi o günler be Kanal d de sühely ve behzat kardeşler şahane pazarı sunuyodu ben kardeşimle çay içiyoduk annemde ütü yapıyodu Ben sana bir şey deyimmi kardeş sendromda olsa o anı yaşa belkide o günleri ileride mumla ararsın....
Pazartesiyide ekle. diğerleri önemli değilde p.ertesi ders var hocam geç uyuyabilince geç kalkılıyor
+1
quote:
Orijinalden alıntı: JETAACK
quote:
bende kardeş.Ne günlerdi o günler be Kanal d de sühely ve behzat kardeşler şahane pazarı sunuyodu ben kardeşimle çay içiyoduk annemde ütü yapıyodu Ben sana bir şey deyimmi kardeş sendromda olsa o anı yaşa belkide o günleri ileride mumla ararsın....
hocam aynı ben ya. o günlerde içim daha bi tuhaf sıkılırdı ama özlemişim ya
buna normal bi pazar sendromu gözüyle bakamayız. 9 kat kaymaklı pazar sendromu olur anca
heleki yarın ilk saatlerde sınav varsa :D:D
quote:
Orijinalden alıntı: SellYourSoul
quote:
Orijinalden alıntı: JETAACK
quote:
hocam aynı ben ya. o günlerde içim daha bi tuhaf sıkılırdı ama özlemişim ya
bu sıkıntı bendede oluyordu hey gidi günler
tarihe bakan yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad_Archer
tarihe bakan yok mu
salla ya nolcak sanki
quote:
Orijinalden alıntı: Silkroad_Archer
tarihe bakan yok mu
yıllarda geçse sorun aynı sorun p.ertesi sorunu :D:D
İçim daralıyor SAbah işe öğlen sonu okula gidecem , şu okul bir bitse bu kadar sıkılmaz içim of proje var yarın ........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme