Pazarama 125₺ kod Kişiye özel alt limit 1₺

-
-
-
Vakıfbank 1500üzeri 200₺ world puan 3 katı diye kampanya gelmiş 600lük bişeyler bakıyodum o vesile ile gördüm
Vakıfa da bakın ordan da bişeyler çıkabilir 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 1000e 100 var işe yaramaz.
Bonus size özel 750'ye 200 var pazarama alışverişlerinde.Güzel çek gelen bonus'a da baksın.
referans kodu diye bir durum varsa paylaşın üye olayım siteye
-
500/75 varmış bende de. İşe yarar mı pek bilinmez.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Teşekkürler hocam bilgi için hem sepette indirimle kupon birleşmediği için pek bi cazipliği kalmıyor.Piyasaya göre uygun ürünler paylaşabilir miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
300/125
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler. 200'e 125 ve 300'e 125 gelmiş.
-
Lanet olası site yine çöktü, böyle rezil bir altyapı görmedim. Sepetine girebilen var mı?
-
400/100 vermiş
-
bize bir şey vermemiş uyuz site
pazaramada cashback veren yer var mı arkadaşlar? naysdan başka
-
Altınbaş çay var toplu tüketim yerlerine yönelik çok ucuza geliyor bu kuponlarla arkadaşlar.
-
pazarama kadar boş beleş e-ticaret sitesi yok. uyguna bir kıyafet buldum aldım ertesi gün tedari edilemeyen ürün diye iptal etmişler, bir de yalandan 50'lik boş beleş kupon tanımlamışlar. o kadar saçma bir yer ki sattıkları ürünler ateş pahası yetmiyor verdiği kuponlar sepetle birlemişyor, yerinizde olsam bu e-ticaret sitesinden uzak dururdum.
-
-
dg 300/100 varmış son 2 saat kalmışi,2 kiloluk altınbaş aldım,
inşallah 500 gramlıktan farkı yoktur,
teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atlantisten Gelen Adam -- 11 Mart 2025; 1:2:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 paket de ben aldım 2kg luk. Farkı yok hocam 500gr lıktan. Sürekli bundan alıyorum.
-
Arkadaşlar kuponlara maximum mobil üzerinden mi yoksa pazarama uygulamasından mı bakıyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- amazon forum
- algida ile kazan puan hilesi
- a101 slazenger parfüm yorum
- doğum gününde hediye veren markalar
- lego muadili
- zara indirim ne zaman 2025
- letgo güvenli ödeme
- hepsiburada kaça satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X