< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazarama -- 17 Aralık 2024; 10:11:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazarama -- 17 Aralık 2024; 10:11:16 > |
Fiyatlar diğer uygulamalara göre pahalı gereksiz bir uygulama.Trendyol amazonda aradığım ürünler daha uygun .Seni neden tercih edeyim pazarama kardesim
|
Hani ürünler onlar? Neredeyse her şey % 30 daha pahalı. Ram bakıyorum en pahalı Pazarama. Boru fan bakıyorum en pahalı Pazarama. Ayakkabı bakıyorum en pahalı Pazarama. Merak ettim neymiş bu çok daha uygun olan ürünler? Milyonda bir mi? Uygun olsa burası çöldeki vaha gibi ıssız bir yer değil dolu olurdu. % 40 indirim yaptığı şeyler bile diğer sitelerden % 40 daha pahalı. Trendyol'da 1150 lira olan Redmi Watch 5 Active Pazarama'da "30 günün en düşük fiyatı" etiketiyle 1500 lira. Kısaca Pazarama ancak 1000/500 banka puanı falan verirse bir şeyler alınacak yer. |
Yav su botları yöneticiler engellese keşke bütün fırsat konularını botlara bağlamışlar boş boş fırsat olmayan şeyleri paylaşıp duruyorlar.
|
15 hesap açtım bekliyorum. |
15 hesap açtım bekliyorum. |
Gelen giden bir şey göremedim. |
|
|
|
|
|
|
|
|