Şimdi Ara

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
472
Cevap
131
Favori
75.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de algoritmasını çözemedim farklı telefon ve kart bilgisiyle denedim onu da iptal etti.ip den mi iptal ediyorlar anlayamadım çözen varsa açıklarsa çok iyi olur
  • enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun size şimdi de sonradan başka müşterilere kodu göndermişsiniz bizi neden beğenmediniz @pazarama şimdi de sıvıyorsunuz
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

3 gün sonra pazaramadan gelen cevap

Değerli Müşterimiz,

Pazarama’ya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kupon kodu kampanyamızın stoklarla sınırlı olması sebebiyle kodlarımız tükenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Pazarama'yı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

• Arzum AR5047 Profön Neo 2300 W AC Motor Profesyonel Sıcak ve Soğuk Saç Kurutma ve Fön Makinesi

1044₺

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri

https://www.pazarama.com/arzum-ar5047-profon-neo-profesyonel-sac-kurutma-makinesi-siyah-p-8693184958759?magaza=yenisey

• Selamlar 1300 tl lik bir ürün alacağım, ilk alışveriş kupon falan 100-200 tl lik kod ile uyguna getirebilir miyim bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 6 Aralık 2024; 21:52:7 >

• verdiği kupon kadar , piyasadan pahalıya satıyor.

• Burası garip bir yer, kupon veriyor, kullan diyorsun sepette indirimi kaldırıyor, yeri geliyor kupon kullanınca kuponsuz halinden daha pahalıya geliyor. Ne diye kupon veriyorlar anlamıyorum.

• Nautica C30 Type-C to Type-C 65W Hızlı Şarj ve Data Kablosu 1.2M Sarı

133₺

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri

https://www.pazarama.com/nautica-c30-type-c-to-type-c-65w-hizli-sarj-ve-data-kablosu-12m-sari-p-810073301726

• Ülkede her şeyin cep yaktığı bir zamanda bu tarz başlıklar nimet gibi.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.