Şimdi Ara

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
504
Cevap
146
Favori
82.160
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de algoritmasını çözemedim farklı telefon ve kart bilgisiyle denedim onu da iptal etti.ip den mi iptal ediyorlar anlayamadım çözen varsa açıklarsa çok iyi olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • enigmaa37 E kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun size şimdi de sonradan başka müşterilere kodu göndermişsiniz bizi neden beğenmediniz @pazarama şimdi de sıvıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt

3 gün sonra pazaramadan gelen cevap

Değerli Müşterimiz,

Pazarama’ya göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz. Kupon kodu kampanyamızın stoklarla sınırlı olması sebebiyle kodlarımız tükenmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Pazarama'yı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, keyifli alışverişler dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arzum AR5047 Profön Neo 2300 W AC Motor Profesyonel Sıcak ve Soğuk Saç Kurutma ve Fön Makinesi

1044₺

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri

https://www.pazarama.com/arzum-ar5047-profon-neo-profesyonel-sac-kurutma-makinesi-siyah-p-8693184958759?magaza=yenisey

• Selamlar 1300 tl lik bir ürün alacağım, ilk alışveriş kupon falan 100-200 tl lik kod ile uyguna getirebilir miyim bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 6 Aralık 2024; 21:52:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• verdiği kupon kadar , piyasadan pahalıya satıyor.

• Burası garip bir yer, kupon veriyor, kullan diyorsun sepette indirimi kaldırıyor, yeri geliyor kupon kullanınca kuponsuz halinden daha pahalıya geliyor. Ne diye kupon veriyorlar anlamıyorum.

• Nautica C30 Type-C to Type-C 65W Hızlı Şarj ve Data Kablosu 1.2M Sarı

133₺

Pazarama Fırsatları ve İndirimleri

https://www.pazarama.com/nautica-c30-type-c-to-type-c-65w-hizli-sarj-ve-data-kablosu-12m-sari-p-810073301726

• Ülkede her şeyin cep yaktığı bir zamanda bu tarz başlıklar nimet gibi.

• İlk alışveriş için verdiği indirim ile oğlana oyuncak aldım, ilk ay plus 1tl kampanyası da varmış. İş bankası ile çalıştığım için kullanırım gibi duruyor burayı ama konu pek hareketli değil gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni yılın ilk gününde bir kahve makinası alacağım 4400 tl civarında. O günlerde kullanacağım bir indirim kodu varmıdır? Üyelik oluşturdum ama henüz alışveriş yapmadım.

• pazarama 5000 tl cüzdana yüklesem 750 maximum ve yüzde 2 pazarama puan gelir mi?

• Arkadaşlar, cüzdana para yüklenmiyor.sebep ne olabilir.

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Pazarama cüzdan geçerli değildir diye açıkça yazmışlar şartlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt

Cüzdana para yüklenmiyor hocam.

• Arkadaşlar pazarama 5000'e 750 puan için çeyrek aldım işbankası bankamatik kartı ile. 750 lira kazanıp kazanmadığıma dair bir bilgi göremiyorum. Altını alımını saymıyor mu acaba? Yoksa zaten kazanım göreceğim bir sistem yok da günü gelince mi yatıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 31 Aralık 2024; 10:39:17 >
  • akifhoca A kullanıcısına yanıt
    Genelde bilgilendirne yapmıyorlar zaten, 15 Ocakta yatacakmış puanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt

Çok sağolun hocam, baya bir keyfim kaçmıştı olmadı mı diye

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.