|
Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (23. sayfa)
-
-
Aldınız mı hocam nasıl? -
Evet aldım hocam -
Son kullanım tarihi yeni mi? -
Arzum AR1101-O Shake'N Take Joy Kişisel Blender - Okyanus
1366₺
-
Sleepy Extra Islak Bebek Havlusu 12x90 (1080 Yaprak)
306₺
-
Arkadaşlar pazarama ilk alışverişe SELAM125 koduyla 300/125 indirim sağlıyor,arkadaşım hiç alışveriş yapmadı ama ürünü alınca anında iptal ediliyor. Sebebini anlayamadık?kupon tükendi desem değil yani. -
Anker SoundCore Liberty 4 NC TWS Pembe Kulak İçi Bluetooth Kulaklık
2.177₺
-
Aynı telefon numarası veya kart bilgileri ile farklı hesaptan alışveriş yapılmışsa otomatik iptal ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki_55 -- 28 Kasım 2024; 14:20:3 > -
Pazarama kampanyasına katılarak 5000tl üzeri alışveriş yaptım ve pazaramatatilde 6 aralığa kadar kullanabileceğim kod tarafıma iletildi. Fakat aynı gün 100 kişi sınırı getirdiniz ve kampanyayı sonlandırdıniz. Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz oyun mu oynuyorsunuz bizimle?Bu şekilde yapmış olduğunuz kampanyaya riayet etmeyerek güven kaybedersin ancak. -
Hala pazaramadan alısverıs düşünen varsa buyuk risk alır ürün gelmez yanlıs gelir yada sözlerinde durmaz aman dıyım uzak durun biz Yandık siz yanmayın. İş bankası iştiraki dşye alışveriş yapıp yaya kaldık yazık
-
sizin kullanmanıza engel var mı? bana henüz kod gelmedi ama kayıt açtım, çözüleceği söyleniyor.
-
Kod Kota doldu uyarısı verdi.Olumlu yanıt geleceğini düşünmuyorum.
-
müşteri temsilcisiyle konuştum, bu dediğinizi de söyledim, kontenjan da açılır diyor, size kod yönlendirildikten sonra, benim kontenjanımı başkasının kullanmayacağı ne malum o zaman. :/
-
-
Talep açın Pazarama'ya.
Bende ise, hala Ptt Kargo takip sayfası boş görünüyor. İşlememişler bile sisteme. -
iş bankası yayınlarında %40 indirim var sepette de ekstra %7 indirim daha var kargoda ücretsiz.
-
vay arkadaş 125tl kuponu kullanmaya çalışıyorum 10 kere sipariş verdim 10unu da iptal etti. numarayı farklı yazıyorum olmadı, ödeme yaparken banka kartlarını değiştiriyorum olmuyor, farklı cihaza indirdim oradan verdim olmuyor. adresi farklı yazdım olmadı. galiba ödeme yaparken banka kartındaki ismimden iptal ediyor. banka kart numarası farklı olsa da isim aynı olunca direk iptal ediyor.
çözemedim bir türlü. sistemi aşabilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X