Bildirim
Pazarama Fırsatları ve İndirimleri (25. sayfa)
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü, 3 Mobil
Giriş
-
O her kampanyada yazar ama sayar genelde çünkü slipte hangi ürünü aldığın yazmaz... -
Sayar genelde çok yanlış tabir saymaya bilir de oluyor, saymaz ise zaten açıklama yapmışlar, sayarsa tesadüf mü olacak birde para veriliyor risk almaya gerek yok. Sayılmayacak. -
Çok kez aldım her seferinde sayıldı. Bu sefer de 'kesin sayılır' diyemeyiz belki ama 'kesin sayılmayacak' hiç diyemeyiz. -
teşekkürler arkadaşlar. inşaallah patlamayız
-
Peki alalım Kuyum gözükmemesi için hangi satıcıdan aldınız tavsiye edeceğin daha önce aldığın Kuyum hangisi ordan alalım teşekkürler.. -
Tavsiye veremem sonra iade gelmezse kurtulamam dilinden. :) -
Niye geçmişte yaptığın işlemlerden örnek verip yardımcı olsaydın keşke, aldığın firmadan alacağım, teşekkür ederim. -
Maximum başlığını bul Kasım ayındaki özellikle 11 Kasım sonrası yorumları oku görürsün hepimiz aldık iadeleri. Ben Ahlatçı'dan alırım hep... -
quote:
Orijinalden alıntı: glory34
Maximum başlığını bul Kasım ayındaki özellikle 11 Kasım sonrası yorumları oku görürsün hepimiz aldık iadeleri. Ben Ahlatçı'dan alırım hep...Hocam tecrübeniz varsa cevaplayabilirseniz sevinirim. Aynı gün içinde farklı işyerlerinden alışveriş yaptığımızda her biri sayaca işler mi, yoksa her alışveriş farklı günde mi olmalı?
Yani görseldeki kampanyada altı çizili ifade bunu ifade için mi eklenmiş?
Çünkü bugün hem pazarama hem de pttavm alışverişi yaptım. Pttavm'yi 2. alışveriş olarak görmedi.
Ama yine görselini eklediğim kampanya açıklamasında da "aynı gün aynı işyerinden yapılan harcamaların ilki dahil olur" cümlesi var ki sanki böyle bir zorunluluk yokmuş izlenimi veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 31 Aralık 2024; 16:30:37 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X