Şimdi Ara

PAZarda BANLANDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya deli olcam k2de buying pazar kurdum bus ile elementel sc topluyordum bu arada dizi izliyordum kinghttın donduğunu farkkettim
    oyundan cıkıp girdiğimde ise charım banlanmıs büyük sitede süre göstermiyor oto banlanmıs ama nedenini anlamıyorum hic bişey yapmadım hile programı felan acık değildi flood bile yapmadım neden banlandım hiç mi hiç anlamadım dalgamı geçiyorlarr

• cheat engine gibi bir program açıksa tpt yersin çok doğal bu.
  • Suçsuz olduğu halde banlanan ilk insan sen değilsin.Yani bu aralar çok oluyor pazarda ban yiyen.2 gün ban yemişsin.
  • hayır hicbir program acık değil sadece dizi izliyordum
  • Oyuna koxp türü program ile girdiysen veya pc inde herhangi bir hile programı varsa tpt yersin
  • hayır ya hicbir programla felan girmedim hicbirsey kullanmıyordum sadece buying pazar kurulu idi birde dizi izliyordum baska hicbir sey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cutouts

hayır ya hicbir programla felan girmedim hicbirsey kullanmıyordum sadece buying pazar kurulu idi birde dizi izliyordum baska hicbir sey yok

Yapıcak birşey yok katlanıcaksın bende monster stone taşı bastım içeri girmedi %78 de takıldı oyunu kapadıp açtım çar blocked şuanda açık çar umarım gene böyle bug olmaz.
  • quote:

hayır hicbir program acık değil sadece dizi izliyordum

Şimdi arkadaşım dizi izliyordun tamam ama asıl sorulması gereken şu,hangi diziyi izliyordun?

Şaka bir yana her mesajında dizi izliyordum demişsin,banlanmanla ne alakası var Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

hayır hicbir program acık değil sadece dizi izliyordum

Şimdi arkadaşım dizi izliyordun tamam ama asıl sorulması gereken şu,hangi diziyi izliyordun?

Şaka bir yana her mesajında dizi izliyordum demişsin,banlanmanla ne alakası var Geçmiş olsun.

Belki pcden ınternet sayfasından izliyodur.

Ondan kaynaklanabılcegını dusunen olabılcegını dusundugu ıcın oyle yazmstır:D
  • BU olay benimde dün başıma geldi saat 8:30 8:50 sıralı bende pazarda dolaşıyordum ve yemek yemege gittim 20 dk kısa bir süre içinde ban yemişim..
    Bu banın süresini nerde bakcam.
    ko resmi sitesinde ban ile ilgili hiç bir şey yok
  • Dizide adult içerik varsa olabilir

Bu arada tpt mi yedin yoksa dc mi verdi?
  • Bende DC verdi
    kaç günlük oldugu ko resmi sitesinde yazmıyor
  • merhaba arkadaşlar bende pazar sabahı saat 01:00 gibi oto ban yedim..

ve birşey söylemek istiyorum, bilgisayarımda Driverlar ve Knight online dan başka hiç bir şey yok..

msn bile yüklü deil , başka hiçbir yazılım yüklü degil
    sadece driverlar ve usko yüklü..

bu pc oyun oynamak için böyle benim için..

yani internet sitesi olarak sadece DH giriyorum, takip ediyorum olayları falan, DH dede virüs olacağını kimse iddia edemez deilmi buradan :)

He Google ' a bile girmiyorum :D
    face yok
    hotmail.com yok..

yani eğer bir siteye ihtiyacım olacaksa, diğer odamda farklı modem ve farklı ip üzerinden sadece internette takılıyorum. Sırf usko da charıma birşey olmasın diye böyle bir uygulama yapıyorum yaklaşık 7 ay..

evet ben lafı uzattım kusura bakmayın, hal böyle oldugu halde bile OTO BAN...
    ve araştırdım taradım, bir çok insan sebepsiz ban yemiş.. Fakat HF ile kasanlarin hiçbirisi "ionia 2" den bahsediyorum ban yememiş

neyse.. bekliyelim bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.