|
Pazardan aldığımız Sazan Balığı yaşıyor ne yapmak lazım?
-
-
Sazanı rast gele derelere bırakmasanız iyi olur. Diğer balıkların yuvalarına ve yumurtalarına zarar verebilir.
Letgo tarzı bir yere ilan koy akvaryumu olan birisi mutlaka sahiplenir. -
Hocam balığın akıbeti ne oldu acaba çok merak ettim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Göl ve Sazan balıkları için genel bir durum.Tatlısu dere ve göletlere bırakılabilir.Uzun vade yaşayacağı kesin değil. -
kesip yediler herhalde :D -
Çok ilginç lan. Böyle film yapsan izlenir. Okurken aklıma Gumball'daki Darwin geldi. Darwin koyun adını yemediyseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada linç yememek ve birilerinin şikayet edip evimizi basmamaları için balığı ne yaptığımızı söyleme gereği görmedik, ama ipuçlarını vermiştim;) Umuyorum ki şu an bulunduğu yerde dostları ile çok mutlu yaşıyordur. :)))
-
Herkes siz değil ;)
-
Ruhani olarak mı mutlu hocam fiziksel olarak da gösterebiliyor mu mutluluğunu 😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ruhani midir yoksa derin sularda mı yaşıyor bilemem. Onu son kez uğurlarken biraz yıpranmıştı evet, sonuçta acı çekti ama son bir şansı hak ediyordu. Forumdaki silahlı troll ordusunun da peşinde olduğunu bilseydi ne düşünürdü çok merak ediyorum. Sonuçta o daha bir çocuk, henüz yavru bir balık. İnsanlara bu kadar dert olmasına şaşırdık. Sanırsın göle pirana atıyoruz:) Bir gün internet haberlerine çıkmamak için gerçeği hep gizleyeceğiz çünkü satın aldıkları yavru balık yaşadığı için yemeyip göle atan vahşi aile diye dünya manşetine çıkacağımızdan adımız gibi eminiz. Balığı yemediğimiz için bizi diri diri yiyecek bunca insan varken zor o iş. İçinizden hangi dilek geçiyor ise onu yaptık biz;)
-
Afiyet olsun o zaman 😂😂😂
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X