Şimdi Ara

Pazartesi i7 4790k alıyorum, yardım gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ülkenin hali malum, pazartesi dolar müthiş bir açılış yapacak ve ben en iyisi şimdiden bilgisayarın kalan son parçasını da alayım diyorum. bazı söylentiler var, çipin nerede üretildiğiyle ilgili. kutunun arkasındaki hangi numaraya dikkat etmem gerekiyor alırken? nasıl seçmeliyim daha doğrusu?

• Yanılmıyorsam x ile başlaması gerekiyor vatan pc de vardı fakat 1170tl civarıydı hepsi buradada 1100tl eksen pc dede 1100tl.
  • vietnamlar daha iyi oc oluyor ama diğerleri de kötü değil
  • Nerde ucuzsa ordan al, aralarındaki fark extreme overclock ta belirginleşiyor, üst düzey oc yapmayacaksanız farketmez
  • Genelde Vietnamlar iyi ama benim Malezya ve çoğu Vietnamdan daha iyi şansa bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takılmayın böyle şeylere. Bir arkadaşın ofisinde render makinası vardı 4790k lı malezya üretimiydi işlemci, oc li kullanıyordu ama takoz çıktı sanırım iyi oc olamıyor diyordu bir makina daha topladı ne yapmış etmiş vietnam üretimi bulmuş, malezya üretiminden kötü çıkmış. Şans işi bu, aynı üretim yerinin üretim bantlarına, hatta 1 hafta içindeki üretim parti programına göre bile değişebilir herşey.
  • o zaman en iyisi kumar oynamak, yarın vereyim siparişi internetten ne gelirse diyelim. çok kafa yormaya gerek yok sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektronik tamamen sans isi

• işlemci elime ulaştı bugün, vietnam diyor üstünde. batch code x518 diye başlıyor. bakalım takınca görecez.
  • Hayirli olsun gule gule kullanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vietnam üretimlilerin geneli düşük voltaj ile yüksek overclock değerlerine ulaşabiliyor, tabi ulaşamayanlarda olur.
  • 4770k almıştım zamanında oc yapma olayım da olmadı. Makezya vietnam mevzusundan yeni haberim oldu. Onu nereden öğreniyorsunuz kutunun arkasında mı yazıyor.

• taktım beyler, boşta 30-31 derecede ama prime95'in cayır cayır yakma testini çalıştırınca 80e kadar çıkabiliyor bir süre sonra. hyper 212 kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.