24 KASIM 2008 PAZARTESI GUNU YILIN EN BUYUK ViRüS YAYILACAGI GUNDUR
500 BİN YADA 500 MİLYAR ADET VİRÜS DAGITILACAKMIS UYARIYI DIKKATE ALALIM BEN DAHI NETE GIRMEYECEGIM ***
BANKALARDAN PARA CEKMEYIN KREDIKARTI İLE ALISVERIS YAPMAYIN INTERNETE GIRMEYIN...
böyle bir laf dolaşıyor ne diyorsunuz?
Bkz :
Bir zamanlar da meşhur bir Çernobil virüsü vardı. Her yılın Şubat ayı özellikle gönderilirdi. Girdiği bilgisayarı BIOS'una kadar çökertiyordu.
alman hacker era mı ero mu ne vardı onunda maili gelmişti sonra mesenger paralı olcak bu mesajı herkese gönder senin ikonun mavi olsun diye bi dalga vardı
inanalım mı inanamayalım mı?
hemen adsl yi kapattırmaya gidiyorum
bilgisayarı fişinden çekin aman ne olur ne olmaz
Rus hacker dalgaları vardı..Neler neler..
quote:
Orjinalden alıntı: danger_rogue
alman hacker era mı ero mu ne vardı onunda maili gelmişti sonra mesenger paralı olcak bu mesajı herkese gönder senin ikonun mavi olsun diye bi dalga vardı
Vardı bi ara.Kızın biri yolladı işte şu e-posta adresi sizi eklerse kabul etmeyin diye.Bende öylemi dedim şimdi ekliyorum o adamı dedim.Korkudan kız beni engelledi sildi.
Bari 500-600 bin falan olsaydı. Hiç inanmıyorum böyle şeylere yapacak olsalar niye önceden duyursunlar ki
500 bin milyon yüz bin adet virüs dağıtılacaktır haberiniz olsun bilgisayarınızın saatini 70 yıl geriye alın bilgisayarınız ortadan kaybolsun sonra 25 kasımda düzeltirsiniz geri gelir
modemi açmayız olur biter
quote:
Orjinalden alıntı: ertanunver
bilgisayarı fişinden çekin aman ne olur ne olmaz
:=)
bilgisayarın üstüne yorgan falan serin neolu ne olmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme