|
Karapınar GES ile Türkiye'de elektrik üretiminde güneş enerjisinin payı yüzde 20'ye çıkacak
-
-
İnandığınız değerler adına şuraya siyaset alet etmeyin. Yok o paneli tutan somunu sıktığın makine Alman malı, yok bu sayede uçuyoruz, bilmem domates 20 lira ne güneş paneli gibi alakasız şeyler yazmayın. Umarım bu projelerin devamı gelir, gelirken kamu yararı gözetilir. Hayırlı olsun.
-
Bana ne faydası var, elektrik faturam mı ucuzlayacak. CHP gelecek, Elektrik bedava olacak.
-
Zaten şu enerji olayını çözen kazanacak. Enerjiyi çözsek (tabi nükleer santrallerdeki gibi şirketin kontrolünü, dolar üzerinden fiyat belirleyerek vs yabancılara bırakarak değil,) doğru adımlarla önümüzdeki 10 yılda toparlanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus01982 -- 11 Nisan 2022; 15:23:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konu yenilenebilir enerji olduğunda çoğu insanın ülkemizdeki gelişmelerden bihaber olduğunu görüyorum. Bu konuda çoğu Avrupa ülkesinden de önce harekete geçen bir ülkeyiz. Bu madalyonun bir yüzü.
Gelelim madalyonun diğer yüzüne. Kim yaşadığı şehir güzel otoyollara sahip olsun istemez? Peki kim bu yollar yapılsın diye birilerinin kayırılmasını, 3 liralık hizmetin ülkemize 10 liraya mal olmasını ister? Yenilenebilir enerji konusunda ülkemiz çok uçuk teşvikler veriyor ve bunu ayakta alkışlıyorum. Peki yatırım yapmak isteyen her insan eşit koşullarda ihaleye katılabiliyor mu?
-
elektrik faturasına olumlu yansımaz çünkü pil üretimi gibi bir şeye sahip olunmadığı için muhtemelen kur farkıyla dışarıdan satın alarak bir güzel cepten yiyerek enerji üreticez. ne kadar verimli olabilir siz düşünün :/
-
rüzgar daha verimli diyorlardı güneşe göre!
rüzgar santrallerini arttırsalar keşke , öyle daha verimliyse tabi.
-
İkisine de yatırım yapılıyor zaten. Yenilenebilir enerji kaynakları sürekli olmadığı için çeşitlendirilmek zorundalar. Sadece güneş ya da sadece rüzgar enerjisinden ihtiyaç karşılanamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. Enerji tek yönlü olmaz yenilenebilir enerjide olacak nükleer enerjide, dışa bağımlılığımızı azalttığımız her proje olumludur olması gerekiyor.
Bu haberi sabah gördüm tabi başka bir haber daha gördüm
-
Elektrik üretim tesislerinde üretilen enerji direkt şebekeye verilir. Öncelik yenilenebilir enerji tesislerindedir. O kadar büyük bir enerjiyi kimse pilde depolamaya çalışmaz. Elektrik fiyatlarının yüksek olduğuna ise katılıyorum. Ama bütün kullandığımız elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılaya bilsek ülkenin parası dışarı gitmez ve cari işlemler açığı düşer ve ulkemiz için iyi olurdu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Komedi gibi fikirlerin var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Almanya ile aramız kötü idi sanırım ama ihale onlara gitmişti
yandaşa verilmemişse tam destek
-
Desenize güneş vergisi geliyor...
-
Nükleer lazım bunlar güzel ama nükleerin yanında bunlar çerez çekirdek kalıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah akıl sağlığı versin
-
elektrik bedava olunca üretim ve bakim maliyetlerini kim ödeyecek? Hayaletler mi?
-
Kamu yararı gözetilse eminim kimse söyle harika projelerin altına tek olumsuz şey yazmaya cesaret edemezdi. İnsanlar eleştiriyor çünkü inancını yitirmiş. Gayet haklılar.
yatırım çok acil bir şekilde arttırlımalıdır. tek bir yerde değil bir kaç yerde yatırıma devam edilmelidir.çünkü enerji sorunu Türkiyenin en büyük sorunlarında bir tanesi.
-
Bu forumda ve sözü ekşi olan gibi yerlerde konuları gören kişilerin böyle bir cümle yazması ya çok iyiniyetli yada olanı saklama çabası olarak görürüm. chp hdp zihniyeti bu ülkede faydalı olacak ne varsa eleştirmek için çaba sarfetmekten başka bir işe yaramazlar.
nükleer enerjiye karşı çıkanlar şimdi fransa nükleeri yeşil enerji yapmak için çabalıyor sesi çıkmıyor japonya bile nükleer enerjiyi devam ettirme çabasında, ayrıca bizim suriye ırak operasyonlarına savaşa hayır diye yaygara koparan güruh ne abd nin dünyayı işgaline ses çıkarttı nede rusynaın ukraynayı işgaline ses çılartıyor. Hani rusya için bir bildirim bir eylem varmı ortada yada ttb denen (terörist tabipler birliği) rusyanın işgali için bir cümle sarfetmişmi yada eylem yapmışlarmı
ibb yönetimi değiştiğinde ilk icraatı T3 vakfını bahane edip Selçuk bayraktara iftira atmak ve karalamak ile başladılar. sihafobik sezgin sihalar sivilleri vuruyorlar dedi. Buradakileri saysam bitmez.
İnandığınız değerler adına şuraya siyaset alet etmeyin. Yok o paneli tutan somunu sıktığın makine Alman malı, yok bu sayede uçuyoruz, bilmem domates 20 lira ne güneş paneli gibi alakasız şeyler yazmayın. Umarım bu projelerin devamı gelir, gelirken kamu yararı gözetilir. Hayırlı olsun.
|
Elektrik üretim tesislerinde üretilen enerji direkt şebekeye verilir. Öncelik yenilenebilir enerji tesislerindedir. O kadar büyük bir enerjiyi kimse pilde depolamaya çalışmaz. Elektrik fiyatlarının yüksek olduğuna ise katılıyorum. Ama bütün kullandığımız elektriği yenilenebilir enerji kaynaklarından karşılaya bilsek ülkenin parası dışarı gitmez ve cari işlemler açığı düşer ve ulkemiz için iyi olurdu.
|
Kamu yararı gözetilse eminim kimse söyle harika projelerin altına tek olumsuz şey yazmaya cesaret edemezdi. İnsanlar eleştiriyor çünkü inancını yitirmiş. Gayet haklılar.
|
Bana ne faydası var, elektrik faturam mı ucuzlayacak. CHP gelecek, Elektrik bedava olacak.
|
Desenize güneş vergisi geliyor...
|
emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun. Enerji tek yönlü olmaz yenilenebilir enerjide olacak nükleer enerjide, dışa bağımlılığımızı azalttığımız her proje olumludur olması gerekiyor. Bu haberi sabah gördüm tabi başka bir haber daha gördüm |
Bu forumda ve sözü ekşi olan gibi yerlerde konuları gören kişilerin böyle bir cümle yazması ya çok iyiniyetli yada olanı saklama çabası olarak görürüm. chp hdp zihniyeti bu ülkede faydalı olacak ne varsa eleştirmek için çaba sarfetmekten başka bir işe yaramazlar. nükleer enerjiye karşı çıkanlar şimdi fransa nükleeri yeşil enerji yapmak için çabalıyor sesi çıkmıyor japonya bile nükleer enerjiyi devam ettirme çabasında, ayrıca bizim suriye ırak operasyonlarına savaşa hayır diye yaygara koparan güruh ne abd nin dünyayı işgaline ses çıkarttı nede rusynaın ukraynayı işgaline ses çılartıyor. Hani rusya için bir bildirim bir eylem varmı ortada yada ttb denen (terörist tabipler birliği) rusyanın işgali için bir cümle sarfetmişmi yada eylem yapmışlarmı ibb yönetimi değiştiğinde ilk icraatı T3 vakfını bahane edip Selçuk bayraktara iftira atmak ve karalamak ile başladılar. sihafobik sezgin sihalar sivilleri vuruyorlar dedi. Buradakileri saysam bitmez. |
Dere tepe Hes oldu. Elektrik ne kadar ucuzladı? |
Benzer içerikler
- whatsapp görüntülü not
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- netflix fiyat
- instagram takip etmeyenleri bulma
- kitap okuma uygulaması
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X