|
Türkiye’nin güneş enerjisinde kurulu gücü 16 bin megavatı geçti

-
-
3.3 adet akkuyu nükleer santrali kurulu güç olmuş yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en azından vatandaşın hayatı elin rusunun teknolojisi ve vicdanına kalmıyor. eşe dosta peşkeş çekmemek kaydıyla güneş ve rüzgar gücünden çok çok çok daha fazlasını yapmalıyız. nükleer ülkenin ölüm fermanı niteliğinde. ortaya çıkacak olası sızıntı yada daha kötüsü bir patlama ile geri dönüşü zor sonuçlara katlanacak bu halk
-
Bana ne faydası var elektrik faturam mı ucuzlayacak demeyin, elektrik zaten ucuz. Allah'ın suyunu bile belediyeler daha pahalıya satıyor.
-
Bende onu demek istedim. Temiz temiz atıksız tehlikesiz yenilenebilir enerji üretmek mümkün. Yorumumu tam idrak etmedin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Allah'ın suyunu doğru düzgün kullanmayanların trajik durumlarına bir örnek:
gazete duvar
Konya'da obruklar evlere çok yaklaştı: Yerden su ve doğal gaz çıkıyorhttps://www.gazeteduvar.com.tr/konyada-obruklar-evlere-cok-yaklasti-yerden-su-ve-dogal-gaz-cikiyor-galeri-1711909
Bizzat kendileri, bilim insanlarınca 16-17 yıl önce uyarılmalarına rağmen, bilerek ve isteyerek bu sonuca sebep oldular.
Beter olsunlar desem ne olur, demesem ne olur?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunu yazdın da niye yazdın anlamadım. benim yorumundaki neye itiraz ediyorsun. yanlışım ne?
-
Sonuç elektriğe zam
-
ilk aklımdan geçen bu olmadı ama ilk aklımdan geçen bir şeye vergi geliyor oldu...
-
Bakan Yumaklı: Su zengini olmadığımız için suyumuzu verimli kullanmamız gerekir:
www.aa.com.tr
Bakan Yumaklı: Su zengini olmadığımız için suyumuzu verimli kullanmamız gerekirhttps://www.aa.com.tr/tr/gundem/bakan-yumakli-su-zengini-olmadigimiz-icin-suyumuzu-verimli-kullanmamiz-gerekir/3174166
- Su'yun artık daha pahalı olmasının sebeplerinden biri yukarıda.
- Diğeri ise Belediyelerin temel gelirlerinden biri olması.
* Hem buradan elde ettikleri para ile başka alanlardaki hizmetlerine kaynak sağlamış oluyorlar
* Hem de vatandaşların suyu israf etmeden yeterli miktarda kullanmasını sağlamak için caydırma yöntemiyle pasif farkındalık oluşturmaya çalışıyorlar.
Öte yandan bu yöntemin en çok zararı dar gelirlilere oluyor,. Bu da ayrı bir sonuç.
Not: Cevaplayacağınız mesajdaki sağ üst köşede yer alan düşey 3 noktadan "Cevapla" seçilmezse, ilgili kişiye bildirim gitmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epirus -- 9 Ağustos 2024; 20:24:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
o zaman amerika, fransa, ve bunun gibi ülkeler halkını hiçe sayıyor... en ufak bir hatada BLOWWW... dünyada şu anda halkı düşünen bir ülke var mı?
-
%38 zam bedava olan güneşe mi gelmiş oldu?
-
Bu durumda sanırım hem fikiriz. suyun pahalı olduğunu kabul etmişsin. elektriğin de pahalı olmadığına itiraz etmemişsin.
-
Tabi ki.
Elektrik üretimi için seçenek çok. Forumda da sürekli haberleri yapılıyor, maliyetler de gittikçe azalıyor. Ortalık tarumar olsa bile koskoca güneş var.
Temiz (tatlı) su kaynakları ise aşırı hızda azalmakta. Hem nüfus artışı, hem bilinçsiz kullanım hem de israf derecesinde kullanım bu durumu körüklüyor.
Su konusunda durum pek iç açıcı değil. Böyle giderse, gün gelecek insanlar: "Yeter ki su olsun, parası ne olursa olsun" diyecek...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam hem fikiriz. bu durumda elektrik üretimi için bir haber çıktığında bana ne faydası olacak diyenlere itiraz edersin umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 10 Ağustos 2024; 0:6:0 > -
quote:
elektrik üretimi için bir haber çıktığında bana ne faydası olacak diyenlere itiraz edersin umarım
Hay hay.
Bre densiz! Nasıl olur da bana faydası yok dersin deyip kulaklarını çekerim
Şaka bir yana, kullanıcı yorumlarının hepsini okuyan biri değilim. Epeyce blokladığım kişi var, doğal olarak onlar da görünmüyor. Doğru düzgün yazı yazamayanlarla da pek muhattap olmuyorum.
Kısmetse olur diyeyim
Elektriğin gerçek üretim maliyeti çok düşük.
Elektrikte ücretlendirme, elektrik maliyetine göre değil aboneye göre yapılıyor
Maliyete göre ücretlendirme yapılmıyorsa birim maliyet gerçekte çok düşük demektir.
Bu durumda %38 zam kazanç düzeltme zammı oluyor.
Almanyanın güneş enerjisi türkiyeyi katlıyor. Türklerin seçilmişleiri ali erbaşları audiye binmeye devam etsinler.
İtibardan tasarruf olur mu yavrum. Bayrak din diyanet ezan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 12 Ağustos 2024; 15:55:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Sonuç elektriğe zam
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X