Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim yine sorun var yani:D Ancak şu conexantın 4.98... sorun çıkarıyordu PB sitesinde de bu var ben yüklemedim donma yapıyor diye.Hatta Nvidianın kendi ses sürücüsüyle ve Windows 7 nin tanıdığıyla duruyor yüklemeye de pek niyetim yok:) 4.91... normaldi onu bile yüklemedim.
  • Conexant ın 4.91 sürümlü windows 7 x64 e uyanını biri upload edebilirmi acaba?
  • Arkadaşlar bende TJ75-F2475 modelinden aldım. Klavyenin üstünde yeralan dokunmatik tuşlar ne işe yarıyor bilgi verebilirmisiniz bana?

Özellikle dokunmatik olan P tuşu var en solda, onun yanında böyle iki sayfa şeklinde olan işaret var, wireles işaretinin sağında olan bi işaret daha var. Bunların ne işe yaradığını bilmiyorumç Yaerdımcı olusanız sevinirim..
  • p tuşuna istediğin bir programı atıyorsun, iki dosya şeklinde olna pb'in yedekleme kısayolu, eğer wireless'ın yanındaki tuş el üstünde çarpı olan bir işaret ise o da touchpad'i devredışı bırakıyor.

"conexant_hda_49890" benim kullandığım driver'ın ismi, senin laptop için yoksa tj65-015tk'nın driver listesinden indirebilirsin sorun yaşamadım şimdiye kadar donma vs.
  • Arkadaşlar ikinci el TJ65-DT-015TK (64 bit -Windows 7 home basic) laptop aldım, ancak ingilizce. Nasıl türkçeleştirebilirim, bunun imkanı varmı.

Türkçeleştirme mümkün değilse, Ultimate yükleyebilirim. Ultimate yüklersem recovery dosyaları silinirmi. Silinmemesi için ne yapmam gerek.
  • İşte bir yeni driver daha bu sefer WHQL 257.21 Deneyen varsa sonuçları yazabilir mi bıktık artık hatadan
  • daha beta. whql yayınlanmadı. ama betasını denedım ve aynı hatalar devam edıyordu. yanı 197.16 da yasadıgım hatalar. oyundan atma, oyun kılıtlenmesı, vs... belkı whql de duzeltılır...

edit: sımdı baktım whql cıkmıs. pardon benım denedıgım 257.15 idi. surum no degısmıs. deneyelım bakalım.
    quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

İşte bir yeni driver daha bu sefer WHQL 257.21 Deneyen varsa sonuçları yazabilir mi bıktık artık hatadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 15 Haziran 2010; 16:19:47 >
  • Şimdi indirdim ama kurmadım bekliyorum sonucunuzu
  • Laptop serviste yeni ekran kartı driverlarını deneyenler var mı? HDD değiştirildi. Touch Pad aksaklık yapıyordu onuda düzeltmişler sanırım. Düşen vidalarda takılmıştır sanırım.
  • kurmak nasip olmadı. eskısını kaldırıp yenıyı kuruyorum. basarıyla kuruldu dıyor. ancak yuklemıyor drıver ı. ne restart ıstıyor ne ekranın cozunurlugu degısıyor. halbuki 195 ı kurunca hemen kuruyor. anlamadım. ve 195 e dondum tekrar
    quote:

Şimdi indirdim ama kurmadım bekliyorum sonucunuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

kurmak nasip olmadı. eskısını kaldırıp yenıyı kuruyorum. basarıyla kuruldu dıyor. ancak yuklemıyor drıver ı. ne restart ıstıyor ne ekranın cozunurlugu degısıyor. halbuki 195 ı kurunca hemen kuruyor. anlamadım. ve 195 e dondum tekrar
    quote:

Driver sweeper ile temizleyin. Daha sonra kurmayı deneyin.
  • dedıgın gıbı yaptım ve kurmayı basardım. ancak daha ılk bır saat ıcınde bırakın donmayı falan dırekt mavı ekran verdı. hemde durup dururken. nette gezınırken. bakalım artık. denemeye devam. ama kanaatimce 195.62 den daha guzel, hatasız bı surucu yok daha da gelmedı
    quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

quote:

kurmak nasip olmadı. eskısını kaldırıp yenıyı kuruyorum. basarıyla kuruldu dıyor. ancak yuklemıyor drıver ı. ne restart ıstıyor ne ekranın cozunurlugu degısıyor. halbuki 195 ı kurunca hemen kuruyor. anlamadım. ve 195 e dondum tekrar
    quote:

• quote:

dedıgın gıbı yaptım ve kurmayı basardım. ancak daha ılk bır saat ıcınde bırakın donmayı falan dırekt mavı ekran verdı. hemde durup dururken. nette gezınırken. bakalım artık. denemeye devam. ama kanaatimce 195.62 den daha guzel, hatasız bı surucu yok daha da gelmedı
    quote:

quote:

quote:

Yapma be. Nvidia cidden süper driver konusunda.

• sorma. cıkan son üç surucuyu denedım. 197.16 257.15 ve sımdı de bu. hepsınde de yaptı bu hatayı. ancak bu driver da goruntuyu durdurdu hatası almadım sımdıye dek. sadece blue screen verdı bır kere. onun dısında ıyı gıbı geldı bana. ama daha oyunlarda denemedım.

ayrıca drıver ı kurunca 3D ayarların yonetılmesı kısmında genel ayarlar sekmesınde, guc yonetımı modu gelmıs. buradan ılk once sureklı yuksek performans ı secersenız gpu sureklı normal hızlarında calısıyor. 550 ve 790 olarak. ancak uyarlamalı secenegını seccersenız normal kullanımda gpu saat hızlarını 150 ve 300 cıvarına cekıyor. o yuzden sureklı yuksek sec dersek fan sureklı calısıyor. buda guzel bırsey olmus. gercı eskı drıver da boyle bı secenek vardı ancak bızım yapmamıza ızın vermıyordu. kendısı otomatık yapıyordu.

ılk gordugum bunlar...

quote:

quote:

dedıgın gıbı yaptım ve kurmayı basardım. ancak daha ılk bır saat ıcınde bırakın donmayı falan dırekt mavı ekran verdı. hemde durup dururken. nette gezınırken. bakalım artık. denemeye devam. ama kanaatimce 195.62 den daha guzel, hatasız bı surucu yok daha da gelmedı
    quote:

quote:

quote:

Yapma be. Nvidia cidden süper driver konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 16 Haziran 2010; 10:42:32 >

• naptın müdür, nvidia'nın driverlardan çok yandık, mavi ekran, görüntü birimi çalışmayı durdurdu, internette gezerken bile donmalar vs. vs. 195 üstüne kurduklarımın hepsini sildim. şimdi şu yeni 257'yi deniycem, sorun verirse yazarım

not: driver değil de bana gt240m'lerde sorun var gibi geliyor, aynı sorunu yaşayan başka markalarda gt240m var mı yoksa sadece pb mi? tanıdık varsa bi soruverin de kime gidecek bu küfürler yeri belli olsun
  • Arkadaşlar şuan itibariyle yeni sürümü denenedim yaklaşık 2 saattir de oyunlarda dolaşıyorum herhangi bir hatayla karşılaşmadım...Hatta windows puanı 6.2 den 6.3 yükseldi
  • siz yine iyisiniz nvidia driver çıkarıyor.ati kullananlar napsın biz yağmur duası gibi driver duasına çıkacağız yakında
  • grafık puanı mı 6.2 den 3 e cıktı. eger oyleyse farklı ekran kartı mı var bızde. benım gt240 6.4 alıyor normalde
    quote:

Orijinalden alıntı: ozan915915

Arkadaşlar şuan itibariyle yeni sürümü denenedim yaklaşık 2 saattir de oyunlarda dolaşıyorum herhangi bir hatayla karşılaşmadım...Hatta windows puanı 6.2 den 6.3 yükseldi
  • yenı bırsey farkettım yenı drıver la ılgılı. eger 257.21 kullanıyorsanız guc yonetımı modunu uyarlamalıya alırsanız windows puanı alırken bana 6.2 verdı. ancak aynı ayarı her zaman yuksek perf. tercıh et dersenız 6.4 verdı 195.62 de oldugu gıbı. ılgınc geldı bana. 195.62 de her zaman 6.4 verırdı.
    quote:

grafık puanı mı 6.2 den 3 e cıktı. eger oyleyse farklı ekran kartı mı var bızde. benım gt240 6.4 alıyor normalde
    quote:

Orijinalden alıntı: ozan915915

Arkadaşlar şuan itibariyle yeni sürümü denenedim yaklaşık 2 saattir de oyunlarda dolaşıyorum herhangi bir hatayla karşılaşmadım...Hatta windows puanı 6.2 den 6.3 yükseldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 17 Haziran 2010; 13:12:08 >

• benim de grafik 6.4 güç tasarrufu modunda kullandığımdan test esnasında yüksek performansa alayım dedim kendisi zaten almıştı bu arada.

dün biraz oyun oynadım sorun çıkmadı, galiba nihanet güncel bi driver'ımız oldu :D lakin arkadaşın bahsettiği sürekli performans, fan kısmını bulamadım bi resim koyan olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 17 Haziran 2010; 13:01:34 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.