Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim dediğim bilgisayarın yüksek performans olayı değil scorn. yeni sürücüde ekran kartına da bu seçenek gelmiş.

ekliyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: scorn

benim de grafik 6.4 güç tasarrufu modunda kullandığımdan test esnasında yüksek performansa alayım dedim kendisi zaten almıştı bu arada.

dün biraz oyun oynadım sorun çıkmadı, galiba nihanet güncel bi driver'ımız oldu :D lakin arkadaşın bahsettiği sürekli performans, fan kısmını bulamadım bi resim koyan olur mu?

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 17 Haziran 2010; 13:22:00 >

• yeni sürücü ile ilk görüntüyü kesme hatasını almış bulunuyorum.. yine durup dururken yine nette gezinirken... hayırlara vesile olur inşaallah

• quote:

Orijinalden alıntı: scorn

benim de grafik 6.4 güç tasarrufu modunda kullandığımdan test esnasında yüksek performansa alayım dedim kendisi zaten almıştı bu arada.

dün biraz oyun oynadım sorun çıkmadı, galiba nihanet güncel bi driver'ımız oldu :D lakin arkadaşın bahsettiği sürekli performans, fan kısmını bulamadım bi resim koyan olur mu?

scorn aynı işletim sistemi versiyornunu kullandığımız için özellikle sana soruyorum ben de yeni yükledim driveri.Oyunlarda falan hala sorun yok mu?korkar hale geldim yeni versiyon yüklemeye yav:D

• Bu sürücünün öncekilerden bir farkı yok. Tivibu da mavi ekran aldım. Birde video izlerken. oyunlarda deneyemedim. Önceden bari yanıt vermesi kesiyordu bu direkt mavi ekran vermeye başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

scorn aynı işletim sistemi versiyornunu kullandığımız için özellikle sana soruyorum ben de yeni yükledim driveri.Oyunlarda falan hala sorun yok mu?korkar hale geldim yeni versiyon yüklemeye yav:D

Ben win7 Ultimate 64bit kullanmaya başladım dünden beri ama hiç oyun denemedim, bugün de meşgul gün arada açar da hata alırsam oyunda yazarım buraya

XPerience, şahsen bilgisayarın masaüstüne duruyor hala yeni driver, eskisi de yanında sorun çıkarır çıkarmaz direk yükliycem sen de istersen bi dene olmadı tekrar eskiye dönersin, eski toprak sağlamdır

• Şimdilik inanamıyorum:) Herhangi bir hata almadım inşallah da almam.Hata alanlar 64bit mi kullanıyor acaba? Ben 64 kullanıyorum da bir alakası olabilir mi diye sordum?
  • Bende win7 64 bit kullanıyorum şuana kadar hiçbir hata almadım...
  • Merhaba.Ben TJ 75 almak istiyorum.

Sorum şu: alçak bi yerden yere düşse mesela masadan yere düşse bir şey olur mu?Sağlam mı ? Bir de dışından(üstlü - altlı) resim çekip yollarsanız çok makbule geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

grafık puanı mı 6.2 den 3 e cıktı. eger oyleyse farklı ekran kartı mı var bızde. benım gt240 6.4 alıyor normalde
    quote:

Orijinalden alıntı: ozan915915

Arkadaşlar şuan itibariyle yeni sürümü denenedim yaklaşık 2 saattir de oyunlarda dolaşıyorum herhangi bir hatayla karşılaşmadım...Hatta windows puanı 6.2 den 6.3 yükseldi

6.5 benim ki ama son driver acayip mavi ekran veriyor bende.

• tekrar hayırlı olması dileğiyle. bu sefer de uzun zamandır kendini göstermeyen kumlama hatası aldım. hemde baya baya. bende 195.62 ye kesin dönüş yaptım. yok arkadaş nvidia driver işinden anlamıyor.
  • Sorun Nvidia'da değil ki hiçbir GT240M bu tür sorunlar çıkarmıyor.Sorun bizim ekran kartlarımızda veya donanım uyumsuzluğunda.
  • yo hayır bence ondan değil. 195.62 de canavar gıbı calısan kart neden dıgerlerınde yapıyor boyle hatalar. 195.62 de masallah diyeyım hıc mavı ekran, kumlama, oyundan atma, vs. yasamadım. aylarca kullandıgım halde. ben hala driver hataları olarak dusunuyorum...
    quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Sorun Nvidia'da değil ki hiçbir GT240M bu tür sorunlar çıkarmıyor.Sorun bizim ekran kartlarımızda veya donanım uyumsuzluğunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 21 Haziran 2010; 12:25:09 >
  • arkadaşlar biosun 1.31 sürü çıkmış sitede gösteriyor fakat indiremiyorum update eden indirebilen varmı yardımcı olabilirmi?

http://www.packardbell.co.uk/pb/en/GB/Info?changedAlts=&link=oln11y.redirect&osp=&miu1y.icp5y=download
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkotga

arkadaşlar biosun 1.31 sürü çıkmış sitede gösteriyor fakat indiremiyorum update eden indirebilen varmı yardımcı olabilirmi?

http://www.packardbell.co.uk/pb/en/GB/Info?changedAlts=&link=oln11y.redirect&osp=&miu1y.icp5y=download

indirmek için en sol tarafta ufak bir disket simgesi var yarısı kaybolmuş gibi çıkmış. ordan indirebilirsin. ben şu an indiriyorum hatta indirdim. sağol bu arada

• walla bravo onu nasıl gördün artık bilemiyorum tebrik ederim ben 2 gündür indiremedim gitti çizgi halinde görünüyo bende :) bu arada önemli değil ben normalde deneyip öyle paylaşıyorum bu sefer deneyemeden paylaşmış oldum :)
  • hayır ben ındırırken o disket sımgesı ıyıce kaybolmus sekılde gorunuyordu sutunun ıcınde. bende herhalde sende de oyle oldu o sımgenın sütunu sende de gorunmuyor herhalde dıyerek fıkrımı belırttım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 21 Haziran 2010; 14:01:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkotga

arkadaşlar biosun 1.31 sürü çıkmış sitede gösteriyor fakat indiremiyorum update eden indirebilen varmı yardımcı olabilirmi?

Servisten 1.32a biosu ile geldi. Acaba dedim yanlış biosmu attılar. Ben siteden 1.31 yükledim gene.

Ekran kartı için en iyi driver hangisidir. Pes 2010 da son driver çok fazla atma yaptı. 186 lı bir sürüm kullanıyorum şimdi. 190 lı seriler nasıl.

• 195.62 gayet stabil çalışıyor.Ben son sürümü kullanıyorum scorn la birlikte 64bitte sorun çıkarmadı hiç...
  • Arkadaşlar yav bu biosu 1.31 sürümünü halen indiremiyorum yardımcı olur musunuz?
    Rapide felan upload eden arkadaşlara şimiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar sorun Internet Explorerla uyumsuzlukta , Mozillada siteye girdim ve rahatlıkla indirdim...64 bit için link aşağıda...

http://global-download.packardbell.com/GDFiles/BIOS/BIOS/BIOS_PackardBell_1.31_A_A.zip?acerid=634120934916519841&Step1=Notebook&Step2=EasyNote&Step3=EN%20TJ65&OS=701&LC=tr&BC=Packard%20Bell&SC=EMEA_27P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan915 -- 22 Haziran 2010; 1:41:46 >

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.