Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eveet, nihayet dün ben de mavi ekranımı almış bulunmaktayım oyuna girerken, arada bi kararıp geliyordu geçen tamamen gitti çaktı mavi ekranı

eski driver'la yola devam artık napalım...
  • 195.62 nin üstüne gelmeyecek sanırım
    quote:

Orijinalden alıntı: scorn

Eveet, nihayet dün ben de mavi ekranımı almış bulunmaktayım oyuna girerken, arada bi kararıp geliyordu geçen tamamen gitti çaktı mavi ekranı

• Ben de yazmadım ama 2 kez mavi ekran aldım ama bayağı çok zaman oyun oynadım.Hiç dönesim gelmiyor oyunlar için daha güncel diye ama mecbur kalırsam döneceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

195.62 nin üstüne gelmeyecek sanırım
    quote:

Orijinalden alıntı: scorn

Eveet, nihayet dün ben de mavi ekranımı almış bulunmaktayım oyuna girerken, arada bi kararıp geliyordu geçen tamamen gitti çaktı mavi ekranı

Yeni driver berbat bence. Sürekli mavi ekran artı oyunlarda da yarardan çok zarar sağladı. 195.62 kurulu şu anda ve bu akşam 4 saat pes 2010 oynandı sorun yok. Split Second sorun yok.

• Merhabalar..

Şu sıralar kullanmakta olduğum Asus T5600 işlemcili bilgisayarımda meydana gelen ufak bir sıkıntıdan dolayı yeni bir cihaz almayı düşünüyorum. Pek çok alternetif var listemde ancak bilgisayarı yalnızca internet, film ve ara sıra (yılda belki toplasanız 1 ay etmez) çok yüksek sistem gereksinimleri gerektirmeyen oyunlar oynamak için kullanıyorum. Linkini vereceğim notebook fiyat olarak hoşuma gitti. Tj65 serisinin kasasını da dün gidip inceledim gerçekten harika. Eğer bu cihazı alırsam 1-2 yıl kadar kullanıp babama devredeceğim ve kendime adam akıllı bir notebook alacağım. Ancak yine de anakart işlemci ve ekran kartı noktasında çelişkiye düştüm. Kısa süre sonra arızalanmasını istemem. Anlayan arkadaşlardan inceleyip yardımcı olmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=F2465-AU-100TK#

Ayrıca maksimum 1100 liraya kadar çıkabilirim..Anakartı işlemcisi ve ekran kartı daha iş görür cihazlar biliyorsanız önerilerinizi bekliyorum.

• Buyrun yeni bi driver daha bence yine aynı sorunlar olacak ama ne yapayım umut...
  • arkadaşlar son çıkan 258.96 WHQL versionunda da mavi ekran ve anlık gitmeler oluyor.

en sağlıklı olan şu anda 195.62
  • bende az önce yükledim. bakalım bir deneyelim nasıl olacak.
    quote:

Orijinalden alıntı: ionay

arkadaşlar son çıkan 258.96 WHQL versionunda da mavi ekran ve anlık gitmeler oluyor.

en sağlıklı olan şu anda 195.62
  • Ya yeter ama bunun sebebi nedir çıldırmak üzereyim bunlar yüzünden sürücü güncelleyemiyoruz.Bunu nasıl dile getirebiliriz? Ben konu açmıştım ancak cevap yazan dahi olmadı.Nvidia'nın bunu bilmesi gerek.
  • Arkadaşlar mavi ekran veriyorsa verin servise gitsin.Ama herkesin vermesi ve serviste en az 4-5 tane aynı sorunları yaşayan bilgisayar olması şart.Bu problemi PBELL'e ve Nvidia'ya duyurmanın tek yolu bu.Sağlam diye geri gelirse tekrar yollayacaksınız tekrar yollayacaksınız.Problemin üzerine gidin ve sonunda bilgisayarlarınızı iade edin.Böyle savsaklık olmaz.İnanılır gibi değil çıktı çıkalı varsa yoksa sürücü problemi.

Şu an bende GT335mli model var bir sorun gözükmüyor ama çok ta kasmadım açıkçası ekran kartını.Sürücü güncellemesi de yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPerience

Ya yeter ama bunun sebebi nedir çıldırmak üzereyim bunlar yüzünden sürücü güncelleyemiyoruz.Bunu nasıl dile getirebiliriz? Ben konu açmıştım ancak cevap yazan dahi olmadı.Nvidia'nın bunu bilmesi gerek.

Bence en mantıklısı nvidia support görevlilerine msj atmak olcaktır. Ben daha önce birkaç konuda atmıştı çok yardımcı oluyor hem böylece eğer farkında değillerse bugın onu da örenmiş olurlar.
  • Bana linkini verebilir misin acaba? Ben kendi çapımda da olsa sorunu belirtmek için yazacaktım ancak destek bölümünü bulamadım.Veya iyi bir metin hazırlayabilirseniz onu yollayalım?
  • arkadaslar yanı bılmıyorum ama gecen anasayfa da bu drıver la ılgılı bır arkadas soyle demıs. hanı çıkan suruculer genelde yenı cıkan gtx400 serisine uyumlu oldugu ıcın eskı kartlar ıle uyumlu olmayabılır. burdan da su cıkıyor. bızım 195.62 eskı bır surucu ve gtx400 daha yoktu meydanda ve bızım yasadıgımız sorunlar bu yuzden olabılır. ınsallah boyledır. ama sızlerın bılgısayarın garantısı var. gonderın bence ama destek bılısım kadar rezalet bır yer gormedım. bırkac sorunum olmustu zamanında cıldırtırlar adamı. ama sansınızı deneyın. gonderdıgım bılgısayarı servıste kaybetmıslerdı oylesıne evlere senlık bır yer orası
    quote:

Ya yeter ama bunun sebebi nedir çıldırmak üzereyim bunlar yüzünden sürücü güncelleyemiyoruz.Bunu nasıl dile getirebiliriz? Ben konu açmıştım ancak cevap yazan dahi olmadı.Nvidia'nın bunu bilmesi gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 20 Temmuz 2010; 12:50:50 >

• quote:

Bana linkini verebilir misin acaba? Ben kendi çapımda da olsa sorunu belirtmek için yazacaktım ancak destek bölümünü bulamadım.Veya iyi bir metin hazırlayabilirseniz onu yollayalım?

Dostum yeri zaten burası ama sebebini bilen yok sanırım bir servise götür istersen
  • quote:

arkadaslar yanı bılmıyorum ama gecen anasayfa da bu drıver la ılgılı bır arkadas soyle demıs. hanı çıkan suruculer genelde yenı cıkan gtx400 serisine uyumlu oldugu ıcın eskı kartlar ıle uyumlu olmayabılır. burdan da su cıkıyor. bızım 195.62 eskı bır surucu ve gtx400 daha yoktu meydanda ve bızım yasadıgımız sorunlar bu yuzden olabılır. ınsallah boyledır. ama sızlerın bılgısayarın garantısı var. gonderın bence ama destek bılısım kadar rezalet bır yer gormedım. bırkac sorunum olmustu zamanında cıldırtırlar adamı. ama sansınızı deneyın. gonderdıgım bılgısayarı servıste kaybetmıslerdı oylesıne evlere senlık bır yer orası
    quote:

Hayır efendim ne alakası var yeni sürücüler eski donanımları da kapsar çok eski olmadıkça.Allahını severesen daha 1.5 yıllık kart buna mı desteğini kesecek çok saçma.Ayrıca "Beta and Archived" drivers bölümünde ekrankartının modelini de seçebiliyorsun ve yine bu sürücülerin tamamını karşına çıkarıyor. Destek vermese çıkartır mı hiç? Yanlış düşünüyorsunuz.

Vatan bilgisayara sordum bugün sağolsun küçük bilgilerle de olsa yardımcı oldular.Genellikle mavi ekran hataları ekran kartından değil harddisk veya ramdan kaynaklanıyor dedi.Bana test yapıp yapmadığımı sordu ben de yaptım ama problem çıkmadı dedim.O da tamam o zaman büyük ihtimal anakarttandır dedi.Ancak tabiki ayrınyılı incelenmesi gerekiyor.Ben yollamaya karar verdim.Şu bir hafta içinde yollayacağım. Yollamayı düşünen olursa teknik serviste aynı sorundan yatan birkaç bilgisayarın bir arada görünmesi iyi olur.

• yo yo yanlış anladın beni. ben destek kesecek demedim

ben hani yeni driver lar gtx400 serisi için daha çok ugrasılmıs oldugu ıcın belkı de hata vermesı bu yuzden olabılır dıye dedım. hem ben deıl bunu sadece gordugum bır yorum uzerıne dedım kı zaten nvidia 6-7 serisine bıle destek verıyor gt 240 a nıye vermesin
    quote:

quote:

arkadaslar yanı bılmıyorum ama gecen anasayfa da bu drıver la ılgılı bır arkadas soyle demıs. hanı çıkan suruculer genelde yenı cıkan gtx400 serisine uyumlu oldugu ıcın eskı kartlar ıle uyumlu olmayabılır. burdan da su cıkıyor. bızım 195.62 eskı bır surucu ve gtx400 daha yoktu meydanda ve bızım yasadıgımız sorunlar bu yuzden olabılır. ınsallah boyledır. ama sızlerın bılgısayarın garantısı var. gonderın bence ama destek bılısım kadar rezalet bır yer gormedım. bırkac sorunum olmustu zamanında cıldırtırlar adamı. ama sansınızı deneyın. gonderdıgım bılgısayarı servıste kaybetmıslerdı oylesıne evlere senlık bır yer orası
    quote:

Hayır efendim ne alakası var yeni sürücüler eski donanımları da kapsar çok eski olmadıkça.Allahını severesen daha 1.5 yıllık kart buna mı desteğini kesecek çok saçma.Ayrıca "Beta and Archived" drivers bölümünde ekrankartının modelini de seçebiliyorsun ve yine bu sürücülerin tamamını karşına çıkarıyor. Destek vermese çıkartır mı hiç? Yanlış düşünüyorsunuz.

Vatan bilgisayara sordum bugün sağolsun küçük bilgilerle de olsa yardımcı oldular.Genellikle mavi ekran hataları ekran kartından değil harddisk veya ramdan kaynaklanıyor dedi.Bana test yapıp yapmadığımı sordu ben de yaptım ama problem çıkmadı dedim.O da tamam o zaman büyük ihtimal anakarttandır dedi.Ancak tabiki ayrınyılı incelenmesi gerekiyor.Ben yollamaya karar verdim.Şu bir hafta içinde yollayacağım. Yollamayı düşünen olursa teknik serviste aynı sorundan yatan birkaç bilgisayarın bir arada görünmesi iyi olur.

• arkadaşlar acilll

t9600 işlemcili modeli kullanan birine ihtiyacım var. dvd sürücüsü değişmemiş fabrika çıkış olan birine. bakabilir mi modeli nedir... bana acil lazım. dvd sürücüsünün marka/modeli nedir?
  • beyler nerdesiniz gençlerrrr
  • beyler nerdesiniz yavv. öldü mü forum
  • gt 240m e overclock yapabilen varsa yaptığı programın ismini yazabilirmi yoksa ekran kartı biosundan engellen mişmi?
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.