Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya millet, önceden var mıydı bilmiyorum ama şu sıralar online oyun oynayamaz oldum, bilgisayar ısındıkça lag yapmaya başlıyor, herkeste böyle mi? başta gayet güzel 20 pingle oynarken 200'e çıkıyor bir iki dakikada
  • Arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. Bir sorum var önceden sorulduysa kusura bakmayın. tj75 tk-112 model kullanıcısıyım. Bu alete ses sistemi(2+1 4+1 5+1) takabilir miyim? Bir kulaklık bir de mikrofon çıkışı var bilindiği üzere. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seco917 -- 10 Eylül 2010; 17:16:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

Arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. Bir sorum var önceden sorulduysa kusura bakmayın. tj75 tk-112 model kullanıcısıyım. Bu alete ses sistemi(2+1 4+1 5+1) takabilir miyim? Bir kulaklık bir de mikrofon çıkışı var bilindiği üzere. Teşekkürler.

Yok mu bir fikri olan yakın zamanda almayı düşünüyorum bir ses sistemi ona göre seçeceğim yardım lütfen.
  • arkadaşlar bendede TJ65 T9600 var 7 aydır kullanıorum makine ii ama son zamanlarda aşırı ısınma sorunu var..eskiden rahatca oynadıgım oyunlarda bile 5 dakka sonra işlemci sıcaklıgı 90 ları buluo ve ÇIT diyip kapanıyo..acaba kasayı açıp fan temizliği yapan oldu mu acaba ? ben denedim ama açamadım sadece arka kapak açılıo hdd ve ramler görünüo :) açan varsa fan ı rica etsem yardımcı olabilir mi ?
  • arkadaşım 5+1 takarsın ama verim alamazsın. ses çıkışına takılan çoğaltıcılar var. ses çıkışını 5+1 için 3 çıkış yapıyor...

@aardc

fan temizliği yapmadım ama elektrik süpürgesiyle fanın altından ve arka çıkışından çek bakalım... ayrıca malum yazlar çok sıcak geçiyor. sıcaklığın bir nedeni de odur... benim makine de seninkiyle aynı... ısınıyor ama aldırmıyorum... çünkü havalar sıcak hakkaten...
    quote:

quote:

Arkadaşlar bayramınız mübarek olsun. Bir sorum var önceden sorulduysa kusura bakmayın. tj75 tk-112 model kullanıcısıyım. Bu alete ses sistemi(2+1 4+1 5+1) takabilir miyim? Bir kulaklık bir de mikrofon çıkışı var bilindiği üzere. Teşekkürler.

Yok mu bir fikri olan yakın zamanda almayı düşünüyorum bir ses sistemi ona göre seçeceğim yardım lütfen.

• hocam eyw makul bi sıcaklığa kadar bende göz yumdum ama oyun oynayamaz hale geldim artık :)10 dakka geçmeden makine kapanıo..şu başlıkta fan temizliği ile çözüme kavuşan arkadaşları gördüm fakat henüz bi cvb alamadım ordaki başlıkta da :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_28166607/mpage_5/f_/key_//tm.htm#42878842
    dediğin gibi süpürgeyle çekioddum bende ama artık fayda etmio süpürge de hiç bi işlem yapmazken bile fan çalışıo kendi kendine..
  • bilgisayarı yerden yükselt, ben altına dört tane silgi koyuyordum sonra gidip soğutucu aldım (imza) fakat gene de 87 gibi sayılar görüyorum. sanki mükemmel soğutmalı pb artık yalan oldu :)

bir de; o kapak garantiyi bozmayan parça değişikliğine izin verilen bölme, (wireless konusunda emin değilim) asıl ana kasayı çıkartırsan garantisi gider. ayrıca bendeki eski laptopy açmaya çalışmıştım, sadece vida sökmek yetmiyor tırnakların yeri belli olmadığından belki kırarak açabilirdim, o yüzden geri vidaladım. istersen dene ama zor iş.

edit: hocam bu süpürgeyle nasıl temizliyorsunuz? fana bir zarar vermiyor mu? maksimumdan hızlı dönüp aşınma, kırılma gibi sorunlar çıkmasın? tabi nasıl bir süpürge ve fan ızgarasının neresinden uyguladınız? bendekini de temizleme vakti gelmiş olsa gerek, çok oldu alalı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 11 Eylül 2010; 19:37:06 >
  • dediğin gibi tırnaklı olmasından korkukuyordum zaten :)) garantisi gider die de zorlayamadım bi bilen arkadaş yardımcı olur die..ha bu arada süpürgeyle ben çok temizledim kardeş fanın ordaki boşluktan çek süppürgeyle bi zararı olmuo..ama bende artık işlemio garantiye göndercem bu gidişle sanırım..:)
  • Gt 240 M için 195.62 den başka düzgün driver yok sanırım. 258 li son versiyon driver kurdum masaüstünde bile görüntüyü kesiyor. Oyunda mavi ekran veriyor.
  • yok abi ya bir düzgün driver gelmedi 195.62 nin üstüne. diğerleri dediğin gibi durup dururken masaüstünde görüntü kesiyor... olacak gibi değil...
    quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Gt 240 M için 195.62 den başka düzgün driver yok sanırım. 258 li son versiyon driver kurdum masaüstünde bile görüntüyü kesiyor. Oyunda mavi ekran veriyor.
  • kafayı sıyırcam şimdi POP Forgattan Sands oynuyorum. Grafikleri çok iyi olmamasına rağmen pc kendini kapatıyor. Arkadaşlar bu probleme hep beraber bi çözüm üretelim. Nvidia ya mı mail atcaz. Servislere ekran kartını mı değitircez ne yapcaksak örgütlenerek yapalım. Acaba merak ediyorum servise 3 kere yollasam şuan elimdeki gt240m (driver 258.96)yi gt335m yle değiştirirlermi:D bu konuya bi kafa yoralım arkadaşlar hep beraber daha bi sene olmadı pb-dt-008k yı ama kafayı yemek üzereyim artık:)

geçenlerde servise yolladım biosunu güncellediklerinden beri kapanma sorunun yaşıyorum pc cok ısınınca..

Ayrıca bıktım şu mavi ekran sorununda (görüntü birimi sunucusu durduruldu.)

evet arkadaşlar bi kafa yoralım bu probleme hepimiz muzdaribiz çünkü..
  • arkadaşlar çoğu zaman Dvd rom bozuluyor...Bırakın yazmayı okuma bile yapmıyor...
    Bir çare bilen arkadaşımın yardımlarını bekliyorum...
    Makineyi alalı bir sene oldu ama,

1.DVD Rom
    2.Tuş takımı
    3.Pil

göze çarpan çürük halkalar...
  • 195 mi 196 mı ne, onu kullanmaktan başka çaremiz yok. başka kartlarda sorun yok herhalde, sadece gt240m böyle saçmalıklar üretiyor.
    mail atsak da birşey ifade edeceğiniz sanmıyorum, çalışıyor mu he çalışıyor mantığı geçerlidir herhalde.

ısınma sorunu olarak, soğutucu var, kıytırık ama anakart ısınmasından internetim yavaşlıyor, dediğim gibi lag yapıyor fıtık etti. süpürge ile temizlemeye çalışcam ama korkuyorum kırılcak sonra bi de kullanıcı sebepli olcak. oyunda geçen 90 derece oldu yerden yüksek ve soğutucuya rağmen, artık banane diyerek oynamaya devam ettim, yanarsa yansın lan ürünü satarken iyi de yeterli ızgarayı, soğutma donanımını yeterli koymadılarsa suç alırken bizde mi? ama gene içinden iki tel saç çıkartır kullanıcı kaynaklı demezlerse neyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorn -- 14 Eylül 2010; 23:09:50 >

• eveeet arkadaşlar 195.62 ylede kapanma sorununu aldım hadi hayırlı olsun:) servise gönderdiimde deişen sadece biosuydu 1.32a yapmışlar acep bios kaynaklımı??(ayrıca kapanma sorununu altında harici fanla aldım siz düşünün artık..) lanet olsun dedirttiler sonunda..
  • sıcaklık sebep değil, tamamen donanımsal bir sorun bence, yani yayımlanan driver her modelde çalışıyor da niye bunda bir yıl evvelki sürücü kullanabiliyoruz?
  • arkadaşlar nvidia 260.63 beta driver cıkarmış test eden oldumu mavi ekran sorunu cıkcakmı acep yine:D

ah ulan ah alaydım keşke hp dv6 ati4650 li modeli ne uraşırdım böle yok driver yok mavi ekran yok ısındı kapandı servisti macundu fandı..püfff ne zevkim kaldı ne bişeyim oyun.. satcam pcyi ps3 alcam en iisi aslında ne uraşıozki..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakarba -- 15 Eylül 2010; 18:29:34 >
  • eveeet 195.62 de patladı:) sorunun bios kaynaklı olduğu kesin galiba:)

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakarba -- 18 Eylül 2010; 17:26:54 >
  • hangi driver la olursa olsun ben hiç mavi ekran almadım bios 1.30.şimdi dirt2 ye devam.ama overclock da yapamadım
  • arkadaşlar google'da "display driver stopped working" diye bir aratma yaptım herkes(bütün dünya:)) bizim gibi muzdarip bu "görüntü birimi sunucusu durduruldu" olayından..win 7 ve vista kaynaklı olabilir bu problem..XP de böyle bir sorun aldınızmı hiç merak ettim??
  • arkadaşlar sorunsuz olan ekran kartı sürümünü nereden buluruz o bahsetttiğiniz?
    bende update ettim şuan sürekli mavi ekran verip duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.