Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-2D4E48676

deneyeceğim demiştin noldu sorun çıkardı mı ?
    quote:

Orijinalden alıntı: ionay

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

quote:

Orijinalden alıntı: fakarba
    İşlevini yerine getiriyorsa büyük ihtimalle ordaki ampül patlamıştır:)gönder servise format atıp geri yollasınlar:D:D

makinenin garanti yok ki olsa da gondermem. Allah koyuncu dan korusun beni :) neler cektim onlardan. Varsin tum isiklari yanmasn :)

bu arada arkadaslar bizim gt240 lar icin hala adam gibi surucu yok mu ya. 260.89 yukledim olmadi yine. Mavi ekran almaktan biktm. 260.99 cikmisti deneyen var mi

195.62 üstü her driver sorun çıkarttı. Şimdi deneyeceğim 260.99 versionunu. Sanmıyorum sorunsuz çalışacağını ama denemekte yarar var.

Alıntıları Göster
    Evet şu an hala onu kullanıyorum(260.99). Hiç bir sorun yok arkadaşlar 3 gündür. Ne mavi ekran ne de görüntü durdurma olayı. Sanırım bu sefer hallettiler. 1 gün daha bekleyecektim yorum yapmak için ama 3 gündür aktif kullandığım halde(oyun, net, film vs..) hiç bir sorun çıkarmadığının size garantisini verebilirim.

NVIDIA 260.99 WHQL Windows 7 64-Bit Download

• quote:

arkadaşlar dokunmatik paneldeki ses kesme MUTE tuşunun ışığı yanmıyor. tuş çalışıyor ancak hani sesi kestiğimizde kırmızı yanar ya. o yanmıyor. sorun launch manager ile mi alakalıdır yoksa o panelin ışığı mı patladı. led i yani?

launch manager la alakalı. yeni sürümünü indirmeyi dene packard bell in sitesinden. bende de aynı sorun vardı. laptop ı ilk aldığımda windows 7 64 bit e geçince sorun başladı uygun sürüm olmamasıydı galiba sorun. şimdilerde sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vese

t9600lü olanla t6500lü olan arasında başka hiç bir fark yok mu? ikisi de LED ekranlı mı mesela?

Alıntıları Göster
    dün tj75-jo-271tk modelini alldim i5 islemci 6gb ram 1 gb ati hd 5650 ekran kartı var.. simdilik fena degil gibi bilisayar.. call of duty modern warfare 2 oynuyorum yüksek cözünürlükte herhangi bir kasma ve ısınma olmadı ama neden bilemiyorum cok nadir 1 saniye gibi bi sürelik donma gibi bisey oluyor komple bilgisayrda ve hardisk sesi gibi bi ses geliyor o an.. bilgilerinize

• quote:

Orijinalden alıntı: oceanH

dün tj75-jo-271tk modelini alldim i5 islemci 6gb ram 1 gb ati hd 5650 ekran kartı var.. simdilik fena degil gibi bilisayar.. call of duty modern warfare 2 oynuyorum yüksek cözünürlükte herhangi bir kasma ve ısınma olmadı ama neden bilemiyorum cok nadir 1 saniye gibi bi sürelik donma gibi bisey oluyor komple bilgisayrda ve hardisk sesi gibi bi ses geliyor o an.. bilgilerinize

Alıntıları Göster
    Beyler Intel Wifi 5100 alıp taktım şimdi çok güzel oldu. programla eski ralink le inteli karşılaştırdım baya fark var. Wireless sinyal sorunu çeken herkes tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oceanH

Merhaba,forumlardan takip ettiğim kadarı ile, i7 çekirdekli makinelerde dahil bu problem olabiliyor,sebep olarak da ,5400rpm sabit disk gösteriliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukanzicukaranzi

uzun zamandır foruma girmiordum ne kadar cok problem yaşıormusunuz. benim 008tk da güncelleme olarak sadece nvidia 195.39 var ne biosta ne başka bir donanımda güncelleme mevcut ama bugune kadar birkez mavi ekran sorunuyla karşılaşmadım. alalı 1 yıl oldu en fazla on kez görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti yazısı cıkmıstır. bilgisayarı ne kadar cok guncellersek o kadar cok hata vermeye başlıor heralde . ısınma problemi yaşıorum demişsiniz ben bugune kadar neredeyse hiç yaşamadım böle bir problem işlemcinin 78 in ustune cıktıgını daha gormedim. hatta sole soylıyeyım ben laptop u desktop niyetine kullanıorum pili cıkık vaziyette gün gelior iki gün kapatmıorum. daha yeni just cause 2 yi bitirdim 2 gün kapatmadan bilgisayarı bana mısın demedi.

bu arada fanı temızlemek için bilgisayarı açacak olan arkadaslar hiç ugraşmasınlar ben yaptım komple bilgisayarı parçaladım 3 kez . cok fazla vida ve tırnak var birşeye zarar vermeden açmak cok zor. ayrıca dokunmatık tusların altından kamera ve ekran kablosu gecıor son parçalamamda kamera kablosuna zarar verdim heralde kamera calışmıor su an driveri silip tekrar yükledim ama kamera bulunamadı dior :( servise yollayacaktım ama garantiden cıkmıstır buyuk ihtimal açtıgım için o yuzden yollıyamıorum . ayrıca servis cok kotu diorsunuz organ mafyası gibilermiş anlattıklarınza göre:)

benim forumdaki arkadaslara bir sorum olacak ben bilgisayarı aldıgımdan beri plini sayılı kullandım gecen gün pili taktım pil normal iken beş dakika sonra bir anda yuzde doksandan yuzde 5 e dustu ve uyarı verdi .bilgisayarı sonra uc gun sarjda bıraktım ama hala aynı sekilde uyarı verior . pili uzun süre kullanmadıgım için pil öldü mü . serviste bu sebepten dolayı versem sonuc sizce ne olur ???

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaslar,

benimde packard bell easynote tj65 var bugün recovery management den fabrika ayarlarina geri donmesini istedim ama hata vererek %23 de kesti

WIMApplyImage fail. Error: 0x45D (1117)

bu hatayi verdi ve suan window 7 sistemim acilmiyor.. tekrar denedigimde yine bunu veriyor..

ne yapmam gerekiyor kurtarma diskim yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhostEagle -- 6 Kasım 2010; 19:16:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

merhaba arkadaslar,

benimde packard bell easynote tj65 var bugün recovery management den fabrika ayarlarina geri donmesini istedim ama hata vererek %23 de kesti

bu hatayi verdi ve suan window 7 sistemim acilmiyor.. tekrar denedigimde yine bunu veriyor..

Alıntıları Göster
    beyler dün bu ürünü almaya gittim :
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031347&CS_Category=_SBA_63_1078_438_5050&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
    ama ordaki elemanlar önce burada kurulumun yapılması gerektiğini söyledi, yani windows kurulu değilmiş kendileri orada hdd de gömülü olan recovery den yarım saatte kurmaları geektiğini söyledi, böyle bişey var mı? yoksa bana bi değişim ürününü bu bahaneyle kakalamaya mı çalıştılar? Ürünü orada inceledim ama açamadım teşhir ürününde de windows kurulu değildi ama diğer teşhir ürünlerinin hepsi açıktı yaklaşık 30 tane vardı. Bu işlemi sizde yapabilirsiniz ama kutu açılınca hem içinde eksik bişey var mı ürün hasarsız mı kontrol de etmiş olursunuz dedi, ama siz alıp gidersenz üründe de bi sorun olursa çok uğraşırsınız dediler ve beni ısrarla ürünü kendilerinin yapılandırmaları konusunda ikna etmeye çalıştılar. Bende size bi sorayım diye oradan ayrıldım, eğer doğru söylüyolarsa pazartesi gidip alıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125031347&CS_Category=_SBA_63_1078_438_5050&CS_Catalog=_BILGISAYAR&T_Category=_NOTEBOOK63
    ama ordaki elemanlar önce burada kurulumun yapılması gerektiğini söyledi, yani windows kurulu değilmiş kendileri orada hdd de gömülü olan recovery den yarım saatte kurmaları geektiğini söyledi, böyle bişey var mı? yoksa bana bi değişim ürününü bu bahaneyle kakalamaya mı çalıştılar? Ürünü orada inceledim ama açamadım teşhir ürününde de windows kurulu değildi ama diğer teşhir ürünlerinin hepsi açıktı yaklaşık 30 tane vardı. Bu işlemi sizde yapabilirsiniz ama kutu açılınca hem içinde eksik bişey var mı ürün hasarsız mı kontrol de etmiş olursunuz dedi, ama siz alıp gidersenz üründe de bi sorun olursa çok uğraşırsınız dediler ve beni ısrarla ürünü kendilerinin yapılandırmaları konusunda ikna etmeye çalıştılar. Bende size bi sorayım diye oradan ayrıldım, eğer doğru söylüyolarsa pazartesi gidip alıcam.

Merhaba,evet en akıllıca hareket,orada windowsunu kurdur,ölü pixel testi yap,makineye wprime yaptır.Sesini kontrol ediver çıtlama,pıtlama var mı ? bu şekilde satın al.
    Ben dört notbookda da kurulumu kendim yaptım,makineyi açınca bana kurulum yapmak isteyip istyemediğimi sordu.Anladığım kadarı ile, farklı partisyona yerleştirilmiş imajdan sistemi kurdu.Notbuklarda windows cd si çıktığına ben şahit olmadım.Üretici firmalar toplu lisans alıp notbuklara koyuyor olabilirler,bun son kullanıcı açısından herhangi bir problem çıkarmaz.Yanına alabileceğin programların bağlantılarını aşağıya koyuyorum,iyi günlerde kullan,hoşçakal.

http://www.dps.uk.com/downloads/freeware/DPT.exe ( lcd panelde ölü pixel varmı kontrol edebilirsin )
    http://download.wprime.net/wPrime204.zip ( cpu benchmark,matematik işlem sırasında sistem stabil mi ? resetleniyor mu ? test edebilirsin)
    http://www.hdsentinel.com/dl.php ( sabit disk hakkında bilgi verir,hatalı sektör var mı ,disk kafa atıyor mu vs )
    http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html ( anakartın,ekrankartının,işlemcinin,sabit diskin ısılarını ,voltajlarını görebilir,raporlayabilirsin )
    http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ ( ekran kartı testi,gpu ya yük verir,donanımsal bir problem var mı anlarsın.Benchmark yapman yeterli,zira stress test gereksiz,işkence testi altında notbukların soğutması yetersiz kalabilir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellstar71 -- 7 Kasım 2010; 14:43:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hellstar71

quote:

Orijinalden alıntı: .brian.

Merhaba,evet en akıllıca hareket,orada windowsunu kurdur,ölü pixel testi yap,makineye wprime yaptır.Sesini kontrol ediver çıtlama,pıtlama var mı ? bu şekilde satın al.
    Ben dört notbookda da kurulumu kendim yaptım,makineyi açınca bana kurulum yapmak isteyip istyemediğimi sordu.Anladığım kadarı ile, farklı partisyona yerleştirilmiş imajdan sistemi kurdu.Notbuklarda windows cd si çıktığına ben şahit olmadım.Üretici firmalar toplu lisans alıp notbuklara koyuyor olabilirler,bun son kullanıcı açısından herhangi bir problem çıkarmaz.Yanına alabileceğin programların bağlantılarını aşağıya koyuyorum,iyi günlerde kullan,hoşçakal.

http://www.dps.uk.com/downloads/freeware/DPT.exe ( lcd panelde ölü pixel varmı kontrol edebilirsin )
    http://download.wprime.net/wPrime204.zip ( cpu benchmark,matematik işlem sırasında sistem stabil mi ? resetleniyor mu ? test edebilirsin)
    http://www.hdsentinel.com/dl.php ( sabit disk hakkında bilgi verir,hatalı sektör var mı ,disk kafa atıyor mu vs )
    http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html ( anakartın,ekrankartının,işlemcinin,sabit diskin ısılarını ,voltajlarını görebilir,raporlayabilirsin )
    http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ ( ekran kartı testi,gpu ya yük verir,donanımsal bir problem var mı anlarsın.Benchmark yapman yeterli,zira stress test gereksiz,işkence testi altında notbukların soğutması yetersiz kalabilir )

teşekkürler bilgiler için

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

merhaba arkadaslar,

recovery bölümünde bariz sorun da daha önce dvd yapmayı denediniz mi?
    başarılı bir şekilde dvd yazabildi mi, olduysa o dvd'ler ile kurtarma denediniz mi?
    eğer hiçbiri olmadıysa maalesef garanti yolu gözüktü. uğraşmıyım kendim windows kurarım diye düşünmeyin, bırakın garanti kapsamındayken düzeltsinler. eğer kullanıcı hatası demeye kalkarlarsa da çıkışın, kendi hatalarını müşteriye yıkmayı çok severler, özellikle koyuncu..

• arkadaşım katılıyorum... bende bayadır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı şükür. dediğin gibi bende öneririm herkese... oyunlarda falan da 3-5 fps fark gördüm 195.62 ye göre...
    quote:

Evet şu an hala onu kullanıyorum(260.99). Hiç bir sorun yok arkadaşlar 3 gündür. Ne mavi ekran ne de görüntü durdurma olayı. Sanırım bu sefer hallettiler. 1 gün daha bekleyecektim yorum yapmak için ama 3 gündür aktif kullandığım halde(oyun, net, film vs..) hiç bir sorun çıkarmadığının size garantisini verebilirim.

• quote:

arkadaşım katılıyorum... bende bayadır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı şükür. dediğin gibi bende öneririm herkese... oyunlarda falan da 3-5 fps fark gördüm 195.62 ye göre...
    quote:

Kilitlenmeler ve mavi ekranlar başladı 2 gün önce. Bu sürücüde de sorun var. Bazen msn'den gelen mesaja görev çubuğundan tıkladığımda ekran kartı kendini durduruyor. Özellikle orada oluyor. Sebebini anlayamadım.

• quote:

quote:

arkadaşım katılıyorum... bende bayadır kullanıyorum hiç sorun çıkmadı şükür. dediğin gibi bende öneririm herkese... oyunlarda falan da 3-5 fps fark gördüm 195.62 ye göre...
    quote:

Kilitlenmeler ve mavi ekranlar başladı 2 gün önce. Bu sürücüde de sorun var. Bazen msn'den gelen mesaja görev çubuğundan tıkladığımda ekran kartı kendini durduruyor. Özellikle orada oluyor. Sebebini anlayamadım.

Alıntıları Göster
    sorunun hala ekran kartından olduğunu düşünüyorum, yok mu etrafında başka marka ile gt240m kullanan?

• bende 2 gün önce aldım durdurma hatası. ama mavi ekran yok şükür. forumcak nazar değdirdik sanırım sürücüye
    quote:

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2D4E48676

bende 2 gün önce aldım durdurma hatası. ama mavi ekran yok şükür. forumcak nazar değdirdik sanırım sürücüye
    quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bir haftadir kullanıorum en son ekran kartını hiç bi şekilde gitme olmadı hata da olmadı starcraft 2 sinden tutun da black ops a kadar her şeyi oynadım ve laptop sürekli açık nerdeyse

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_sg

Arkadaşlar ben bir haftadir kullanıorum en son ekran kartını hiç bi şekilde gitme olmadı hata da olmadı starcraft 2 sinden tutun da black ops a kadar her şeyi oynadım ve laptop sürekli açık nerdeyse

Alıntıları Göster
    Benim laptop 2.kez servise gidecek. İlk gittiğinde HDD değişmişti. Yeni HDD de gitti. Slax ile usb den kullanıyorum bir kaç gündür. Ses yapıyordu laptop çatır çutur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProgreSsive aTTacK

Benim laptop 2.kez servise gidecek. İlk gittiğinde HDD değişmişti. Yeni HDD de gitti. Slax ile usb den kullanıyorum bir kaç gündür. Ses yapıyordu laptop çatır çutur.

Alıntıları Göster
    bende sizdenim tj75 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07mg32

bende sizdenim tj75 aldım

Alıntıları Göster
    arkdaslar bn pb pc mi caldrdm ne yapmam lazm savcılga falan bildrdm ama bekliyorum boş boş 1 haftadr..bulunabilme imkanı var mı acaba ? yardmcı olursanz sevnrm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3301

arkdaslar bn pb pc mi caldrdm ne yapmam lazm savcılga falan bildrdm ama bekliyorum boş boş 1 haftadr..bulunabilme imkanı var mı acaba ? yardmcı olursanz sevnrm

geçmiş olsun kardeş inşallah bulunur nası çalındı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet3301

Öncelikle geçmiş olsun.Aşağıdaki linki inceleyin.Umarım faydası olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_25497621/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.