Şimdi Ara

PB EASYNOTE TJ SERİSİ İNCELEME ve SERİ SAHİPLERİ KULÜBÜ (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
3
Favori
139.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nTune, 600-900-1600 kullandım bir müddet ama enerji ayarı değişip de saat hızları düşünce tekrar 600'e geri çıkmıyordu, ben de fabrika ayarına geri döndüm
  • arkadaşlar dk-022 laptopumdaki wd scorpio blue hdd bozuldu.garanti olayını nasıl yaparım?direk wd yetkililerine yollarsam sorun olur mu?yoksa packard belle mi yollamam lazım.
  • @scorn
    ntune denedim ama çalıştırdığımda mavi ekran hatası alıyom.olduğu gibi kapanıyo makine anında.Bi de evga precision denedim.overclock yapıyosun ama çekirdekler 400 ü geçemiyo.öyle bi saçmalık var .acaba volt mu yetmiyo?Msi after burner da hiç işlemiyo.
  • laptop'un enerji koruması sebebiyle 400'e düşüyor fakat tam performans çalışması gerektiği zamanda yukarı çıkamıyor. hala 550'de çalışırken o.c yapınca 600'de kalıyor fakat 400'lere düştükten sonra bir daha çıkamıyor. saçma bir sorun ama çözümü vardır herhalde.
    nvidia system tools dene, orda ekran ayarları bölümüne performans geliyor, belki işe yarar
  • @scorn
    nvidia system tool yükledim ama gpu saat ayarları görünmüyo.Bi de nvidia inspector diye bi şey buldum oldu gibi.
  • Ben laptopu servise versem pili cok cabuk bitiyo diye degistirirlermi acaba pilini?
    Birde saatin yanindaki sarj ikonuna tiklayinca Consider Replacing Your Battery diyor belki bunun sayesinde degistirirler..
  • @Rock_Dj

valla bilmiyorum değiştirirler mi ama ben servisle ilgili başımdan geçeni anlatayım.

bilgisayarıımın menteşe kapağı kırıktı.ufacık plastik parça. garantisi de yok benim bilgisayarımın benim uzun hikaye. neyse dedim bir fikir edinmek için göndereyim servise. eğer makul bir fiyat verirlerse yaptırayım. ama o küçük parça meğer lcd panele bağlıymış. 480 lira istediler. yok dedim gönderin yaptıramam. neyse gönderdiler ama bir baktım dvd sürücüyü değiştirmişler. sapasağlam dvd mi niye değiştirdiler üztelik garantisi de yok. ve taktıkları parça da sıfır ama arızalı parça. neyse bir delirdim ben aradım dedim böyle böyle. yok dediler olmaz öyle şey. biz asla tornavida bile değdirmeyiz ücreti kabul edilmeyen ürüne. diyorum ama değdirmişsiniz işte. packard bell tamir şefi var sezgin diye bir adam. adamla resmen kavga ettim. inanmıyor yalancı muamelesi yapıyor bana. en son razı oldu tamam gönderin diye. gönderdim değiştirmişler ama yine orijinal parça değil. optiarc diye bir marka takmışlar. neyse yine sorunlu bu ama en azından çalışıyor. Allah cezalarını versin dedim ve bir daha uğraşmadım. ben destek bilişim kadar berbat bir servis görmedim hayatımda. adamlarla 4üncü işim ve 4üncü sorun. yok yani bir kere iyi taraflarını görmedim.

neyse demek istediğim bilgisayarı gönderirken 2 kere düşünün o servise. hele hele ümidinizi kırmak gibi olmasın ama hiç sanmıyorum pil değişimi yapacaklarını...

• sana gecmis olsun. ben bir deneyecem.

benim de servis deneyimim var ve pozitif bir deneyimdi. Dvd surucum bozuktu okumuyodu hic birsey, servise verdim ve dedim ben yurtdisina cikicam hemen geri almam lazim diye, 2 gun sonra calisan bir dvd rom takili olarak geri aldim, baska bir parcaya da dokunmamislar =]. bakalim bu sefer ne olucak
  • Arkadaşlar şimdi" nvidia 258.96" sürüme yükseltelimmi? Ne önerirsiniz?195.62 kurulu şu an...
  • arkadaşlar t6600,gt240m li olan tj65 lerin 2. eli şimdi kaçtan alabiliriz?Arkdaşa 2.el almayı düşünüyoz da.
  • dt65 dt 022-tk laptopumu hdd arızası nedeniyle koyuncu elektroniğe yolladım.bugün teslim aldım, imzalayıp öyle teslim aldım açmadan keşke önceden açsaymışım, açtıktan bir süre sonra dvd yazıcının üstünde bir çatlak gördüm, servis kağıdına da pişkince çizikler var diye not düşmüşler...kesinlikle kusursuzdu laptopum.fotograflarını ekliyorum ne yapabilirim?

• Yapabileceğin şey durumu anlatıp servisin anlamasını beklemek olur.Bunun dışında çizikler var diye hep not düşerler zaten keşke aldığın yer vasıtasıyla gönderseydin.Mesela Vatan'dan verirken oraya durumunu çiziksiz yazdırabilirdin.

Sonuç olarak servisler her zaman bunu yapıyorlar.Ben mesela K550i servise yolladım kusursuz güzellikteydi telefonum sadece yazılım atılacaktı ama geldiğinde iç camı çiizk geldi.Yani dış camı bile değil dikkatini çekerim iç camı.

Sonra Acer 2920z yolladım servise full kutulu haliyle 4810tg kutusu ile geri gönderdiler vs.

Dolayısıyla ürün teslim alırken çok iyi bakmak lazım.Kargodan alsaydın mesela tutanak ile geri gönderebilirdin imzalayıp almış olsan bile yaparlardı.

Neyse geçmiş olsun umarım düzeltirler.
  • @ Çekilin Ben Tercümanım

bak servisi ara ve durumu anlat. packard bell servis şefi Sezgin diye bi adam. ara konuş. benimde servise gönderdiğim bilgisayarın benden habersiz dvd değiştirmişler. aradım ilk önce kabul etmediler. bende açtım ağzımı yumdum gözümü. dedim ben yalan mı söylüyorum. sonra gönderdim yine bambaşka bir dvd takıp göndermişler. bende artık Allah larından bulsunlar deyip bıraktım peşini...

demem o ki. ara ve ilk önce adam gibi anlat derdini. baktın inanmıyorlar. artık sertleş. yoksa adamı enayi yerine koyuyorlar... ben packard servisi kadar berbat servis görmedim...
  • arkadaşlar bir de, yine garantiden geldikten sonra ilk açılışta ekran kartı bios bilgileri geçerken "engineering release not for production use" yazıyor.bunlar ekran kartını da değiştirmiş olabilirler mi?bildiğin mühendislik örneği ekran kartı uyarısı var.nette acer laptopun gt240m biosunu buldum ancak nvflash ile flashlayamadım biosu, sürücüyü güncelledim ve ara sıra görüntü aygıtı yanıt vermiyor uyarısı alıyorum takılıyor arada.
  • aynısı bende de var ve ayrıca vga dan başka sistem bios unu da 1.32a ya getiriyorlar. ben güvenmedim ve 1.31 e döndüm. 1.32a bios u sistem açılışında vga bios bilgilerini gösteriyor. ancak 1.31 e döndüğüm zaman açılışta böyle bir uyarı göstermiyor. büyük ihtimal vga lardaki sorundan dolayı nvidia nın yayınladığı ama bizim bilmediğimiz bir vga bios u yüklüyorlar...
    quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

arkadaşlar bir de, yine garantiden geldikten sonra ilk açılışta ekran kartı bios bilgileri geçerken "engineering release not for production use" yazıyor.bunlar ekran kartını da değiştirmiş olabilirler mi?bildiğin mühendislik örneği ekran kartı uyarısı var.nette acer laptopun gt240m biosunu buldum ancak nvflash ile flashlayamadım biosu, sürücüyü güncelledim ve ara sıra görüntü aygıtı yanıt vermiyor uyarısı alıyorum takılıyor arada.

• şimdi düşündüm de 1.31 göstermiyor vga bios unu ancak 1.32a ya döndürdükleri için bu bios gösteriyor. yani demek istediğim, normalde de bizim ekran kartının bios sürümü böyleydi ancak sistem bios unu değiştirdikleri için ve bios da vga bios unu gösterdiği için biz sanki ekran kartının bios değiştirmişler gibi düşünüyoruz...
  • peki hocam bios değiştirmeyi hangi programla yapıyosun?ayrıca packard bell'in sitesinde şu anda olan bioslar yok yani dosya olarak?
  • quote:

peki hocam bios değiştirmeyi hangi programla yapıyosun?ayrıca packard bell'in sitesinde şu anda olan bioslar yok yani dosya olarak?

http://global-download.packardbell.com/GDFiles/BIOS/BIOS/BIOS_PackardBell_1.31_A_A.zip?acerid=634120934916519841&Step1=Notebook&Step2=EasyNote&Step3=EN%20TJ65&OS=V10&LC=en&BC=Packard%20Bell&SC=EMEA_27P

hocam bu bios. 1.31

değiştirme işlemi de kendi yapıyor zaten. yani zip li geliyor dosya. çıkardıktan sonra içinde bios.bat tı sanırım bunu çalıştırınca kendisi flash lıyor. ancak hem pil takılı olsun hemde prize takılı olsun yoksa yapmıyor. zamanında başıma gelmişti...

bu arada packard ın global sitesinden alıyordum ama kapatmışlar onu. Türkiye vardı o da yok artık. bende UK sitesinden alıyorum. siz nerden kontrol ediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D4E48676 -- 4 Eylül 2010; 16:01:56 >

• valla hocam ben packard bellin sitesinde ulaşamamıştım bios dosyalarına falan garip bir sitesi var, driver sayfasına ulaşıyorum anca
  • driver ların yazdıgı yerde bios da var
    quote:

valla hocam ben packard bellin sitesinde ulaşamamıştım bios dosyalarına falan garip bir sitesi var, driver sayfasına ulaşıyorum anca

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.