Bu hata nasıl düzeltilir arkadaşlar. Yardımlarınız bekleniyor.
www.p u n kbuster.com adrsinden UPLOAD ediceksin..
cevabın için saol, arkadaşa söylerim bunu. olmazsa başka yollarını arıyacaz. böyle bir sorunla karşılaşan varsa buraya yazsın merak ediyorum doğrusu. arkadaş ne yaptıysa olmuyo : )) her seferinde başka bir pb hatası ile karşılaşıyo
Senin pb ile sorunun yoksa ,pb klasörünü arkadaşına gönder
Dostum makinada Deepfreeze kuruluysa veriyor o sorunu..Yopic açtım ama pek ilgilenen çıkmadı..Tek tek yazarım bende...Bak bakalım deepfreeze varmı makınada..
Bende deepfreeze yok ama hala aynı sorun var.Nasıl iş anlamadım.
Fucukuk dostum.Sorun aynı değildir..Bence punkbuster ya güncellenmemiş yada açık değildir.Mümkünse bir görüntü veya ne yazdığını yazarsan buraya yardımcı oluruz..
Eğer Pb yüzünden atılıyorsanız. 1- Kullandığın firewall pb yi engellemiştir. 2- Deepfreeze gibi kullanıcı yetkilerini sınırlayan program kullanıyorsundur 3- Pb güncel değildir. Pb yi güncellemek içinhttp://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.php burdaki pbsetup.exe yi Cod un altındaki pb klasörüne atıp çalıştırın güncelleme yapar. 4- Hile yapıyorsundur
beyler banada yardımcı olurmusunuz.punkbuster seceneini yes yaptıımda oyundan atıo ve no olarak kalıo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme