Şimdi Ara

pc acaba kaldırırmı şu ekran kartı ve ram i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
    CPU
    Intel Core i5 650 @ 3.20GHz 37 °C
    Clarkdale 32nm Teknoloji
    RAM
    4,00 GB İkili-Kanal DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24)
    Motherboard
    Foxconn H55MXV Series (CPU 1) 33 °C
    Graphics
    Genel PnP Olmayan Monitör (1440x900@60Hz)
    ATI Radeon HD 4600 Series (Sapphire/PCPartner) 53 °C
    Hard Drives
    488GB SAMSUNG SAMSUNG HD503HI ATA Device (SATA) 31 °C
    Optical Drives
    TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device
    Audio
    Realtek High Definition Audio

pc donanımlarım bunlar acaba MSI N560GTX Ti Hawk 1GB 256bit DDR5 PCI-E ekran kartını kaldırırmı taksam bide şu ram Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 2000MHz CMX8GX3M2A2000C9 kaldırırmı acaba ?

• Fena bir işlemci değil. iş görür.
    Powerin kaç watt ve markası ne.
  • eski ramleri atacaksanız o ramleri alabilirsiniz. eskiyle birlikte kullanırım diyorsanız o ram alınmaz. ayrıca 800 mhz ram neden alınır anlamış değilim marka pc olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

eski ramleri atacaksanız o ramleri alabilirsiniz. eskiyle birlikte kullanırım diyorsanız o ram alınmaz. ayrıca 800 mhz ram neden alınır anlamış değilim marka pc olsa gerek.

ramler 1333 mhz dikkatli bakın Marka pc konusunda haklısın:D kimse pc topladığında i5 işlemci alıp yanına HD 4600 takmaz.Kesin casperdır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogcada -- 18 Haziran 2012; 20:07:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogcada

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

eski ramleri atacaksanız o ramleri alabilirsiniz. eskiyle birlikte kullanırım diyorsanız o ram alınmaz. ayrıca 800 mhz ram neden alınır anlamış değilim marka pc olsa gerek.

ramler 1333 mhz dikkatli bakın Marka pc konusunda haklısın:D kimse pc topladığında i5 işlemci alıp yanına HD 4600 takmaz.Kesin casperdır :D

665 i hızlı okuyunca daha doğrusu aklımda tam kalmadı için 800 olarak söyledim. Casper iş başında

• Islemciniz yeterli.Eger guc kaynaginiz min. 550 watt ise ekran kartini kullanabilirsniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kespır alırken düşünecektin
  • beyler pc CASPER NEO :D bu arada saolun rahatladım sorada pişman olmak istemezdim :) eski ram leri atcam zaten.
  • power kaç watt markası ne dandik birşeysa kaldırmazboşa almış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: exilesss

beyler pc CASPER NEO :D bu arada saolun rahatladım sorada pişman olmak istemezdim :) eski ram leri atcam zaten.

PSU kaç watt peki ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.