Şimdi Ara

Pc açıldığında internet bağlantı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bir kaç gündür garip bir durumla karşı karşıyayım. Bilgisayarı ilk açtığımda herhangi bir browsera (Firefox, explorer, maxthon) linki yazdığımda bağlanmaya çalışıyor ve sayfa daha tam yüklenemeden duruyor. Bu arada Nod32 ve Msn de sunucuya bağlanamama hatası veriyor. Browserda aynı sayfayı bir kaç kez yeniledikten bir müddet sonra bağlantı normale dönüyor ve msn ve nod32 de problemsiz çalışıyor.
    Başka bir adsl hattı ve modemle de denememe rağmen aynı hatayı aldım. Problem ne olabilir acaba?

Saygılar

• ağ bağlantılarımda mahkeme kararıyla engelli sitelere girmek için dns ayarları değiştirilip 4.2.2.1 olarak kullanılır.Bunu otomatike çevirirsen düzelicektir
  • Dediğin kısmı bulamadım dostum. Biraz daha ayrıntılı söylersen sevinirim
  • masaüstünden ağ bağlantılarım>> ağ bağlantılarını görüntüle>> yerel ağ bağlantısı üstünde sağ tıkla>> özellikleri seç burdan >>internet iletişim kuralları(TCP/IP) seç ve >>özelliklere bas otomatik ip seçiyoruz ve en önemlisi en altta ''aşağıdaki dns sunucu adresini kullan'' seçiyoruz ve 4 . 2 . 2 . 1 olarak giriyoruz hepsi bu kadar artık yasaklı site yok.

Diye anlatılmış 4.2.2.1 yazdıgın yerin üstünde dns sunucu adresini otomatik olarak al var onu işaretle.
  • Zaten dns sunucu adresi otomatik olarak ayarlı bende. Sorun başka bir yerde ama
  • modemın arayüzünde problem olabilr. veya pc torajan ve benzerı ıstenmeyen exeler yuzuden acılmıyor olabılır veya ethernet kartı guncel versıyon drıver kullanabılırsın
  • Gerçi bu problemin başlangıcı yaklaşık olarak pc ile xbox ı birbirine media player aracılığıyla tanıttığım zamana denk geliyor. Arka planda da wpnetwork (Adını tam hatırlamıyorum şu an) gibi bir uygulama çalışıyor bu yüzden. Bu yüzden olabilir mi acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Bu dediklerinizin hepsini denedim. Farklı modem, virüs taraması vs.. Hala çözüm yok
  • kullanmadığın zamanlarda tv kartı (ki bunu ağ bağdaştırıcıları altında gösterir), hamachi ve diğer ağ bağlantılarını devre dışı bırak. varsa kablosuzu da devre dışı bırak. (eğer bağlantıyı sağlayan ağ bağlantısı kablolu ise) internete bağlanmak için kullandığın ağ bağlantısı haricinde tüm ağ bağlantıları devre dılı kalsın.

bilgisayar ilk açıldığında ağ bağlantılarını algılamaya çalışır. bu da biraz zaman alır. sorunun bundan kaynaklı olabileceğini düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.