Şimdi Ara

Pc açıldıgında monitör kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc açıldıgında monitör kapanıyor ve ancak düğmesine basarsan 1-2 sn açılıp kapanıyor(Şarjı bitmek üzere olan laptop gibi görüntüsü war.).Bilgisayardaki tüm herşeyi çıkarıp yeniden taktım yok olmadı.Sonra kasayı başka monitör e bağladım oldu.Monitörümün pr0blemi nedir _? bir bilgisi olan warsa söylerse sevinirim

*Ekran Kartı Güncel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafe123 -- 20 Temmuz 2013; 12:21:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fafafe123

Pc açıldıgında monitör kapanıyor ve ancak düğmesine basarsan 1-2 sn açılıp kapanıyor(Şarjı bitmek üzere olan laptop gibi görüntüsü war.).Bilgisayardaki tüm herşeyi çıkarıp yeniden taktım yok olmadı.Sonra kasayı başka monitör e bağladım oldu.Monitörümün pr0blemi nedir _? bir bilgisi olan warsa söylerse sevinirim

hocam floresandan kaynaklaniyor olabilir.. ben yeni halletim boyle bi sorunumu benim de basima gelmisti.. philips 170s monitor arizasi diye bi konu acmistim ben onu inceler misin bi belki faydasi olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani ben parçaları değişterbilirmiyim yoksa incelik istermi
    yoRUMUN İÇİN TŞK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafe123 -- 20 Temmuz 2013; 11:44:53 >
  • hocam elin yatkinsa ve dikkatli davranirsan yapabilirsin yanliz yapacagin yanlis bisey daha buyuk masraf olarak donebilir sana bunu da belirteyim.. nette bi suru video vs var degisim anlatan.. galiba laptop seninki modeline gore arama yaptir google da .. garantisi varsa gonder gitsin tabi..
    ornek vermek gerekirse kabaca bunlari uygulaman gerekecek..http://www.ccfldirect.com/lcdtutorial.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayarının markası modeli nedir hocam..
  • Monitör:SamsunG 2233SN
    Ekran Kartı:Nvidia 9400GT
    Pc toplama

Yha tercihleri war oğlumun şimdi servise gönderirsem uzun sürer olmaz

2.5 - 3 SENEDİR ilk defa böyle bişey oldu.Yorumlarınız İÇİN TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafe123 -- 20 Temmuz 2013; 12:20:28 >
  • hocam aslında bilgisayarınıza başka bir monitor veya laptop bağlama imkanınız varsa bi deneyin onlardan düzgün şekilde görüntü alırsanız sorunun monitörden kaynaklandığı konusunda emin olabiliriz.. 2-3 yıldır kullanıyorsanız zaten garanti dışıdır veya olmak üzeredir o zaman servise göndermeyin bence orjinal diye bi dünya para alırlar zaten sıfır monitor bugun 200 lira civarı.. monitörü bir bilgisayar servisine veya elektronikçeye götürürseniz daha kısa sürede alırsınız..

edit: bide monitörün bağlantılarını söküp tekrar takın ne olur ne olmaz bi ihtimal kablodan kaynaklanabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerryBertto -- 20 Temmuz 2013; 12:43:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC AÇILMIYOR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok kesin monitörde sorun war kasayı tv ye bağladım problem yok ama monitörü tek açtıgımda bile aynısı oluyor yha nerden buldu bu sorun beni yha .d
  • quote:

Yok kesin monitörde sorun war kasayı tv ye bağladım problem yok ama monitörü tek açtıgımda bile aynısı oluyor yha nerden buldu bu sorun beni yha .d

öyle olur hocam benim de başıma aynı şekilde gelmişti tam kpss tercihleri için klavuz yayınlandı bir gün önce monitör gitti.. mecbur tabletle idare etmiştim tercih dönemi..
  • Yok mu başka önerisi olan _?
  • hocam bu sorun şişmiş kondansatörlerden de kaynaklanabilir.. monitörün arka kapağını açıp bakabilirsin aşağıdaki gibi olmuş kondansatörler varsa değiştirilmesi gerekir..

• Eğer dediğiniz türlerden bir problem varsa ortalama kaç dakika sürer tamir olması
  • işi bilen biri değiştirirse yarım saat bile sürmez..
  • Peki bi ortalama ücret _?
  • Konu güncell. Yarın tercihleri yapacağız lütfen arkadaşlar birşeyler önerin İst K.çekmece de oturuyorum . bir bilgisayarcı _?
  • quote:

Peki bi ortalama ücret _?

ücret konusunda bir bilgim yok hocam.. konuyu keşke elektronik bölümüne açsaydın ordaki arkadaşlar daha iyi bilir ücret konusunu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.