Şimdi Ara

Pc Açılınca İnternet Kesintisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evde iki tane bilgisayar kullanıyorum biri masaüstü biri notebook iki side modeme kablolu olarak bağlı modem açıkken ve internete bağlıyken masa üstünü açınca bir anda internet kesiliyor ve masaüstünde herhangi bir siteye girmeye çalışınca kesinti aralıklarla devam ediyor masaüstü bilgisayarı kapatıp notebook tan internete bağlanınca hiçbir problem olmuyor ve telefondan da kablosuz bağlandığımda da bir problem olmuyor sadece masaüstünü açınca böyle bir problem oluyor yaklaşık 2 gündür bu problem var daha öncesinde sorun yoktu bir çok yöntem denedim format attım ancak etkili olmadı sorun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı onu öğrenirsem çok iyi olacak. Yardım ederseniz çok teşekkür ederim.
    Masaüstü bilgisayarın işletim sistemi: Windows 7
    Modem markası: AirtiesAir 5341

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuffee -- 8 Mayıs 2015; 19:54:18 >

• Saçma gelebilir ama bilgisayarların IP leri çakışıyor olabilir.

Otomatik algılamayı seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 8 Mayıs 2015; 20:20:25 >

• Yardımınız için teşekkür ederim ama malesef olmadı kablosuz bir şekilde sorunsuz bağlantı kurulabiliyor ben Wireless Usb Adaptör alıp masaüstünde öyle bağlanmayı denesem modeme işe yararmı acaba ?
  • Bilgisayarlara sabit ip verin. Masaüstü pc de başlat çalıştır cmd yazın. Çıkan ekranda ipconfig/ all yazın alta doğru bilgiler sıralanır bilgisayarınızın ip sini ordan öğrenip gerekli yere yazın diğer bilgisayarlarınız içinde aynısını yapın sorun çözülecektir umarım. Aynı problem devam eder yada masaüstü bağlandığında modeminizin ışıkları sönüyorsa modeme reset atın modemin ışıklarında herhangi bir sorun yoksa ethernet kablosunu bir kontrol edin. Yine olmazsa burdan yazın yardımcı olmaya çalışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.