Şimdi Ara

PC açılırken donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye format atmam gerekliydi daha önceden acronis true image ile yedek almıştım ve yedeği geri yükledim aynı yedeği daha önce de kullanmıştım bilgisayar açıldığında aşırı bir yavaşlama vardı herhangi bir klasöre girmeye çalıştığımda kum saati işareti çıkıyor ve öyle kalıyor pc ye reset attım ve yedeği tekrar geri yükledim bu sefer windows açılış ekranında pc yavaşlıyor alttaki kayan işaret çok yavaş gidiyor ve pc açılmıyor 3-5 dk bekledim,normalde windows açılış ekranında yükleme yaparken pc nin önünde küçük bir led var o ara ara yanardı ve kasadan cırt curt diye bir ses geliyordu sanki işlem yaptığını gösterir gibi ama şimdi ne böyle bir ses geliyor ne de led yanıyor sadece windows açılış ekranı gelene kadar led yanıyor ve ses çıkartıyor,sorun ne olabilir acaba,biraz uzun oldu ama detaylı anlatmak istedim,arkadaşlar yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim.

• makineye gerçek format atarak sistem kur daha sağlıklı birşekilde çalışıcağını sanıyorum. Bazen imajlarda böyle sorunlar olabilir.
  • yedekleme yaparak sistemdeki tüm fazlalık ve zrarlı dosyalarıda almış olabilirsin. buda pc nin yavaşlamasında ve zorlanmasında etken olabilir. en temizi sana gerekli olan bilgileri ama sadece bilgi ve belgeleri yedeklemen ve format atman.
  • Biraz önce format attım pc açılıyor ama belirgin bir yavaşlama var virüs olabilir düşüncesiyle Kaspersky virüs programını kurdum pc yi komple taratıyorum,acaba başka yapmam gereken, tavsiye edebileceğiniz birşey var mı?
  • counterspy adlı bir program var bununla pcni bir tarat pcinde spy olabilir. Bende vardı. Kurtuldum.
  • Antivirüsün yanına malwarebytes programını kur, tarat sonra aktif koruyucusunu çalıştır. Açılıştaki bazı programlar ya açılamadığı için yada yarıda kaldığı için kasma yapabiliyor. msconfigden bi incele derim.
  • arkadaşım sen hala format at diyorsun arkadaş format atmış bence sorun hdd den hdd yi test et dostum badsector olabilir haa şu da var her yavaş çalışan sabit diskte bad sector olacak diye bişey yok(ama büyük ihtimal vardır) hdd nin yavaşlığı elektriksel ve fonksiyonel de olabilir bunlara bakmak lazım tabi kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masklow -- 14 Haziran 2009; 15:34:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC AÇILMIYOR
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.