Şimdi Ara

pc açılışta donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 7 açılırken ara sıra welcome yazısında takılıyor sonra siyah ekrana düşüyor ve hiç birşey yapamıyorum pc yi kapatıp yeniden açmam gerekiyor. Bunu bazen üst üste yapıyor bazen hiç yapmıyor. Win7 açıldığında black ops bat 3 gibi oyunları oynayacak kadar sorunsuz çalışıyor. Defalarca format attım, bios güncellemesi yaptım ama maalesef sonuç alamadım

Sistem
    Amd Phenom II 965 Quad core
    Msi c 870 C45 anakart
    kingston CL9 Hyperx 4 GB 1600 mhz ram
    poworcolor Hd 5670 ekrankartı
    600watt psu
    Seagete 500Gb Hdd

Eski pc den kullandığm kasa ve dvd okuyucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi femrah -- 2 Şubat 2013; 0:42:44 >

• Eğer format atmana rağmen bunu yapıyorsa büyük ihtimal donanımsal bir sorundur. Farklı bir harddisk ile denemeni tavsiye ederim.
  • cpu açılışta takılıyorsa muhtemelen cpu da voltaj yetersızlıgı mevcut. cpu nuzu daha önce kım kullandı yada sıfırmı aldınız? o.c yapılmış olasılıgı varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Eğer format atmana rağmen bunu yapıyorsa büyük ihtimal donanımsal bir sorundur. Farklı bir harddisk ile denemeni tavsiye ederim.

eski harddiskte yaptı sorun onda diye değiştirdim yeni aldığım harddiskte de aynı problem mevcut
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceran83

cpu açılışta takılıyorsa muhtemelen cpu da voltaj yetersızlıgı mevcut. cpu nuzu daha önce kım kullandı yada sıfırmı aldınız? o.c yapılmış olasılıgı varmıdır?

Cpu sıfır aldım o.c yapılmadıvoltajına hiç bakmadım az önce cpu-z indirip test ediyorum cpu hızına göre 1088 ve 1480v gördüm

pc açılışta donuyor
  • bios ayarlarını defult etmeyı denedınmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.