Şimdi Ara

Pc Açılıyor ama Ekrana Görüntü Gelmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar. Yaklaşık 4 gün önce pc açılmamazlık yaptı. Power tuşuna basınca pc çalışıyor fakat görüntü alamıyordum. Daha sonra belki psu sorunudur diye arkadaştan ödünç 220watt'lık psu aldım. Güzelce yerleştirdim yine aynı şey oldu. Kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyordu. Sonrasında ekran kartını çıkarıp onboard açmayı denedim(arkadaşın power ile) ve pc açıldı. Daha sonra kendi psu ile onboard açmayı denedim yine açılmadı. Sizce sorun ne olabilir? Ekran kartı + psu mu? Yoksa anakart üzerindeki ekran kartı yuvalarında mıdır sorun?

Pc bileşenleri :
    Anakart : Gigabyte GA-VM900M ( via p4m900 / ddr2 667 / pcı-e x16 / serial-ata 3gb/s)
    İşlemci : Pentium Dual Core Processor E2160, LGA775 pkg 1.80GHz, 1mb L2 cache, 800MHz FSB
    Ekran kartı : Palit pci express x800gto , 256mbx256bit / GDDR3 DVI , TV-out.
    Ram : 1gb kingston
    Power : Everest 300watt.

Eğer sorun ekran kartı ve powerdaysa bana 100 tl civarında güzel bir ekran kartı ve bu sisteme uygun bir power önerirmisiniz?
    Eğer sorun anakarttaysa yine 100tl civarında bu sisteme uygun anakart önerirmisiniz?
    Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkvaner33 -- 3 Ocak 2011; 22:57:33 >

• dediğinize göre arkadaşınızın psusu ile ekran kartınız çalışmıyor ama onboard çalışıyorsa birde arkadaşınızın ekran kartı varsa onunlada deneme yapın sorunun bir kısmı belkide e.k yuvasındadır sorunu tam olarak çözumleyın ama sizin psunuz hem everest hem 300 watt kaldırmıyodur psuyu mutlaka ama mutlaka değiştirin
    http://www.vatanbilgisayar.com/fsp-ppa5002406-fsp-saga-ii-500w-guc-kaynagi/productdetails.aspx?I_ID=45350
    kendi kullandıgım psu çok kalıtelıdır eğer e.k arkadaşınızın anakartında çalışırsa kendinize anakart bakın
    ama sorununuz kesin olarak psu+e.k+anakart üçlüsünün 2si sorunlu psu+e.k bence çünkü arkadaşınızında psusuyla çalışamamış bilmiyorum o kaç watt

• Teşekkür ederim yardımın için. Ekran kartını denemeyemedim daha hiçbiryerde. Arkadaşımın psu 220watt ve onboard ekran kartsız çok iyi çalıştırıyor. Ha şunu da ekleyeyim. Her klima çalıştığında voltaj düşüp geri eski halline geliyor. Psu arızalanmış olabilirde acaba anakartta bişey varmıdır diye sordum.
  • o psu ıle dha fazla pcye zarar vermeyın everest zaten kullaanmayın dediğim gibi anakartınızda başka ekran kartı denemeden ben size anakartınız bozulmuş diyemem zaten olmuyorsa başka e.k ile sorun anakarttadır sorunlarınızı bu şekılde deneyerek çözebilirsiniz o sizin psunuzda kaynaklanan bişiy dediğim psuyu alın alabılırsenız daha yuksek watt alın ama 500watt size fazlasıyla yeter
  • tekrar teşekkür ederim. psu garanti değiştiriyorum.
  • arkadaşlar öncelikle merhaba benım pc acılıyor herşey tıgırında kasada fakat ekrana goruntu hiçbir şekilde gelmıyor ama monütorde analog vb şeyler yazıyor sizce sorun ne olabilir bide 2 -3 kere açmayı başardım şimdiden teşekkurler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Ekrana görüntü gelmiyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.