Bildirim
Pc açılıyor ekranda görüntü yok
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edecek yokmu ? Bilgisayar bir gün önce olagan bir şekilde kapatıldı ertesi gün açılmadı hiçbir sekilde birsey olmadı anlamadım gitti. -
sorun büyük ihtimal anakartta.herhangi bir bilgisayarcıya götürmekte fayda var -
ram yada ekran kartınızda sorun olabilir. anakartta olsa hiç acılmaz. tümleşik ekran akrtı varsa anakart komple değişir .. -
Yani şöyle anlatıyım derdimi herşeyi söktüm yeniden taktım ama degısen birşey yok pc acıyorum görüntü gelmiyor mouse klavye çalısmıyor ve işin kötüsü sadece güçkaynagından kapanıyor pc power tusundan kapanmıyor su an anlamadım gitti -
Bağlantıları kontrol ettiniz mi? Eğer kontrol ettiyseniz ve sorunun ondan kaynaklanmadığını düşünüyorsanız, anakartta sorun vardır. Biliyorsunuz anakartın üzerinde işlemci, işlemci fanı,ekran kartı var. Anakart bilgisayarın en önemli bileşenlerinden birisidir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X