Şimdi Ara

PC açılıyor görüntü gelmiyor..Board yada işlemci yandı sanırım????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc yi açınca tahmini 5-10 sn. sonra kendi kendine kapanıyor..
    açılışta mönitöre görüntü gelmiyor..
    başka bi güç kaynağı ilede denedim ama olmadı..

pc ye ekran kartı fanı takmak için kabloları çıkarmıştım..
    sadece power supply ye güç kablosu takılı içen pc yi açtım eski fan nekadar dönüyor görmek için..
    daha sonra pc yi power tuşuna basılı tutarak kapattım bi daha açılmadı..
    tüm parçaları çıkardım işlemci ve fanı hariç hala aynı..
    varmı bi ilgisi olan..
    yada işlemci board ekran kartı yada her ne yandıysa bilen??..
    bari komple sistemle uğraşmıyayım değiştirmeye görünen o..

EDİT : bugün bunlar olmuştu yukarıda yazdıklarım pc yi açınca kendi kendini kapatıyodu malesef..
    sonra söktüm tüm parçaları.. işlemci yide söktüm sildim bi güzel macun yok ama arasında kaldığı kadar yeniden koydum taktım..
    bu seferde pc kendi kendine kapanmıyor ama görüntü gelmiyor. her şey çalıpır durumda gibi ama işin ilginç yanı
    rami hhd yi ekran kartını taksan da takmasanda pc aynı şekilde açılıyor ve aynı şekilde kalıyor..
    normalde RAM takılı olmayınca hata sesi gelmesi gerek.. bunda öyle bişi yok..
    acaba İŞLEMCİMİ YANDI yoksa BOARD mu bi ilgisi olan varmı???
    bu arada Ram , ekran kartı ve güç kaynağı başkaları ile denendi ama aynı sonuç..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi younglions -- 3 Aralık 2007; 23:53:28 >

• arkadaşım ram leri flan iyi oturttunmu ekran kartını iyi taka bildinmi bi ona bak sinyal vermiyomu hiç sinyal veriyosa onu söle ona göre cevap yazak
  • sinyal falan yok..
    zaten daha ilk başka pc den hiç bişey çıkarmamıştım sabah açtım nete girdim..
    kapattım pc yi kapakları söktüm.
    sonra sadece güç kablosu takılı iken pc yi açtım.. bu zamana kadar herhengi bi müdahele yapılmadı pcye..
    sonra kappatım bi dahada açılmadı..
  • işlemcinin çok fazla ısındığı ve fan tarafından soğutulamadığı zamanlarda pc kendi kendini kapatır. cpu ve fanını da sen mi taktın. eğer sen taktıysan araya termal macun sıktınmı. eğer sıkmadıysan cpu çok ısınıyordur.
  • Isınmadan Kaynaklanan Bir Sorun Isı Değerlerini Kontrol Edin Termal Macunu Yenileyin İşlemci Fanları Yerine Tam Oturmamış Olabilir
  • beyler lütfen okuyalım tam olarak forumu
    sabah 07.10 da çalışan pc 07.11 de ni yeçalışmasın.. 2 senedir aynı pc hiç bişeyine dokunmadım..
    cpu soğutma ram herşey tam.. sorun yukarda yazdıklarımdan sonra oldu..
  • editlendi..önerileri bekliyorum.. İşlemcimi yandı board mu yoksa başkası mı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC'de ekran gelmiyor
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun bendede var kafayı yedim
    1.ramler sağlam
    2.ekran kartı sağlam
    3.hard disk sağlam
    4.dvd de sağlam
    bu yukarda yazdıklarımın hepsini teker teker başka bilgisayarda denedim sağlamlar.%100 işlemci veya anakart arızalı dedim sonra :D
    yeni anakart aldım anakartı taktım aaa yine görüntü yok bippp yok
    çıkardım işlemciyi inceledim işlemcinin bir çubuğu yamulmuş :D 4 çubugunada macun bulaşmış
    şimdi yarın gidip işlemci alacağım deniyeceğim
  • arkadaşın dediği gibi işlemci sorunu gibi geLdi banada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.