Arkadaşlar evdeki desktopPC min içindeki RAMlerin ne olduğuna bakmak için sadece çıkarttım adına baktım yeniden yerine taktım. fakat sonra power tuşuna basında 1 sn yeliğine elektrik geliyo fanlar donmeye başlar başlamaz (daha sistem açılmadan) tekrardan kapanıyo 2-3 sn sonra kendisi yine aynı şeyi yapıyo. neden olduğunu anlayamadım RAMleri çıkardım takamamışımdır die tekrar baktımç olmadı eski pc min güçkaynağını taktım sorun ondandır die, gene olmadı.
daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı? ne yapmalıyım ne etmeliyim bilemedim.. sorun nedendir?
simdiden Teşekkur ederim...
Güç kaynağı ile ilgili bir sorun olsa hiç açılmaz sanıyorum. bence ramları takarken yada çıkarırken işlemci fanını oynattın bence olmadı tekrar ramların yerini değiştir.
Bilgisayarınızın RAM'inde meydana gelen bir arıza, sistemin hiç açılmamasına ve ekrana mesaj (sesli ve görüntülü) gelmemesine neden olabilir. Böyle bir durumda, RAM'in yuvasına oturduğundan emin olun. Tekrar deneyin, olmuyorsa, mevcut RAM'i diğer başka bir makinada test ederek, gerekiyorsa değiştirin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme