Şimdi Ara

Pc Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkesin yeni yılını kutlayıp sorunumu açıkliyim.Dün sabah kullandığım pcim akşam açılmadı.Güç tuşuna bastığımda ilk olarak Asus yazısı gelip tıkanıyordu. Daha sonra bunu tekrarlayınca içini açtım ramlerin yerini değiştirdim geri tektım. Bu sefer Asus yazısıda gelmedi. Sorun heralde biosla ilgili kasamın içindeki win etkinleştirin diye yazı çıkmıştı sanırsam onla ilgisi yoktur. Son olarak kasanın 9 ay daha garantisi var.Kasayı vatan pcye götürsem hallederler mi ordaki elemanlar. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ramleri tek tek dene. iyice yerleştiğinden emin ol.(ram takarken cıkarırken bilgisayar kapalı olsun.)
  • Egerki garantisi varsa gotur remleri tam takdigina emin ol olmassa garantiye mutlaka gotur

• Yarın bir goturucem gelismeleri yazarim.

• Pcyi vatan pcye götürdüm orda ne hikmetse çalıştı direk açıldı. Açılırken ilk başta bios tarzı sol üste alt alta yazılar çıktı sonra o gitti asus ekranı gelip seri bir şekilde geçiyor.Pcde tek fark geçenlerde sağ altta yazılımınızı etkinleştiriniz diye uyarı mesajı vardı o gitmiş onun dışında eskisi gibi. Değişik bir olay ne sorunu anladım nede çözümü aynı sorunu yaşıyan arkadaşlara nasıl yardım edecem oda mechul cevap yazan arkadaşlar ve bu işte kafa patlatanlar belki karşılaşmıştır bu tip olaylarla sorunu açıklarlarsa konu altına aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olabilirler iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.