Şimdi Ara

pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra 2 sn bir pc açılıp kapanıyor 4 sefer olay tekrarlandıktan sonra pc 10 snliğine açılıyor gigabyte yazısını gördükten sonra tekrar pc kendini kapatıyor ve yine 2 sn de bir kapanıp açılıyor. tüm parçalarını söküp taktım değişen birşey oldmadı. neden olabilir.

• bıos problemi olabilir ..jumper ile yada pille bıosu sıfırlayın .. eğer bıosda sorun yoksa psu arızalı olabılr .. elektrık gırışlerıne bir bakın yanık v.s.. var mı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes021

bilgisayarın açma tuşuna bastıktan sonra 2 sn bir pc açılıp kapanıyor 4 sefer olay tekrarlandıktan sonra pc 10 snliğine açılıyor gigabyte yazısını gördükten sonra tekrar pc kendini kapatıyor ve yine 2 sn de bir kapanıp açılıyor. tüm parçalarını söküp taktım değişen birşey oldmadı. neden olabilir.

hiçmi acılmıyor yoksa acılıyor gigabyte logosuna geliyor sonra reset mi atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 22 Eylül 2012; 10:46:55 >
  • dediğim gibi 4 sefer 2 sn de bir resetliyor bu resetleme sırasında görüntü yok 4. resetlemeden sonra gigabyte yazısı çıkıyor yine resetliyor.
  • quote:

dediğim gibi 4 sefer 2 sn de bir resetliyor bu resetleme sırasında görüntü yok 4. resetlemeden sonra gigabyte yazısı çıkıyor yine resetliyor.

sistemini yazarmısın bütün parcalarını ayrıca son zamanlarda psu veya ramlerde degişiklik yaptın mı ?
    birde nigga hocamın dediklerini yaptınız mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 22 Eylül 2012; 10:54:52 >
  • X79-UD3 Intel X79 Soket 2011
    Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB
    powercolor 4870 ekran kartı
    650 w cpu
    8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    team 120 gb sdd
    işlemci anakart ve ram ları 4 ay önce aldım.
  • quote:

X79-UD3 Intel X79 Soket 2011
    Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB
    powercolor 4870 ekran kartı
    650 w cpu
    8GB (2x4GB) Vengeance DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    team 120 gb sdd
    işlemci anakart ve ram ları 4 ay önce aldım.

peki bu olay yeni basladı yoksa daha önce varmıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    12 ay önce açıldı
    Ram yükselttim PC açılmıyor
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ramleri tek tek denermisin
    psunun markası nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 22 Eylül 2012; 11:05:19 >
  • Psu Kontrol Edin Düzgün Çalıştığından emin olun.
    Ramlerde Hata Olmamasına Dikkat Edin
    Bios pilini çıkarın ve ardından 1 veya 2 dakika bekleyin yeniden takın bios sıfırlanıcaktır

bunlarda çözülmez ise psuda olabilir.
  • bios pilini çıkardım yine olmadı. psu bozuk olsaydı 10 sn liğine pc açılırmıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart sorun olabilir tüm bileşenler başka bir yerde deneme şansınız varmı
  • anakart sorun olabilir tüm bileşenler başka bir yerde deneme şansınız varmı
  • hocam kapandığı anda işlemci fanının altından işlemciye bi el değdirin bakalım çok sıcakmı
  • tüm bileşenler soğuk.

• arkadaÅŸlar bilgisayarı tamire götürdüm anakart yanmış dediler ama bilgisayarı açtığımda gigabyte yazısını görüyorum.

• quote:

arkadaşlar bilgisayarı tamire götürdüm anakart yanmış dediler ama bilgisayarı açtığımda gigabyte yazısını görüyorum.

Psu da sorun vardır.enimkide bilgisayar açıldıkdan 2-3 saat sonra ışıkları sönüyordu tekrar açılıyordu.Sonra bu problemi bulmak için 1-2 ay uğraştım.Son olarak buldum.Sorum Psu nun içindeki pil gibi şeyler (adını bilmiyorum)den bi tanesi oyunuyordu araya silgi sıkıştırdım 4 aydır o sorunu yaşamıyorum.Sendede aynı sorun olabilir
  • Ben işlemci fanı tam takılmamış derim çünkü bende ve bi arkadaşım yaşamıştı bu sorunu beni çağırdıklarında termal macun sürüp fanı takmıştım ve sorun çözüşmüştü dene derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.