Şimdi Ara

PC acilmiyor yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar gecen hafta pazar pc topladim ama eski kasa ve psuyla sonradan bu psunun yetersiz oldugunu gordum 600w psu aldim. Xigmatek asgard 600w psu ve kasa aldim taktim sistemi calistirdim.15 dk sonra kapandi pc sonra yeniden actigimda isiklar yaniyor fanlar calisiyor sonra kapaniyor sonra kasadan tek 2.el aldigim sey hdd di ondan suphelendim cikardim calistirdim pcyi acildi bios ekranina atti sorun kesin hdd de mi yoksa psudada olabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunu anlamak için başka bir hdd takın. Sistem kararlı çalışıp çalışmadığı test programları ile test edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyrr

Merhaba arkadaslar gecen hafta pazar pc topladim ama eski kasa ve psuyla sonradan bu psunun yetersiz oldugunu gordum 600w psu aldim. Xigmatek asgard 600w psu ve kasa aldim taktim sistemi calistirdim.15 dk sonra kapandi pc sonra yeniden actigimda isiklar yaniyor fanlar calisiyor sonra kapaniyor sonra kasadan tek 2.el aldigim sey hdd di ondan suphelendim cikardim calistirdim pcyi acildi bios ekranina atti sorun kesin hdd de mi yoksa psudada olabilir mi ?

BURNİNTEST programını indir kur.mümkünse tam sürüm yap.sonra taram yap ve donanımsal bir sorun varmı araştırsın program.çok kapsamlı bir program .mutlaka dene.
  • sistem drek fişi çekmiş gibi kapanıyorsa bu hdd ile alakalı değildir.
    amamavi ekran verip reset atıyorsa bu hdd ile alakalı olabilir.
  • hdd çıkart baska bir pc de dene hd tune programı ile test et hdd sağlamsa içersindekileri yedekle önemli verilerini komple biçimlendir zaten sorun varsa biçimlendirme yada test programı ile test edemessin psu da bir sorun olaçağını zannetmiyorum hocam yada bağlantılarda yanlışlık yapmış olabilirsin kasa içersindeki kablo yapısını bir kontrol etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

hdd çıkart baska bir pc de dene hd tune programı ile test et hdd sağlamsa içersindekileri yedekle önemli verilerini komple biçimlendir zaten sorun varsa biçimlendirme yada test programı ile test edemessin psu da bir sorun olaçağını zannetmiyorum hocam yada bağlantılarda yanlışlık yapmış olabilirsin kasa içersindeki kablo yapısını bir kontrol etmelisin.

Hocam hepsini kontrol ettim hdd cikikken bios aciliyor takiliyken hic acilmiyor guc kaynagi yetiyor

• Elinde farklı bir hdd var ise yada arkadasından bir yerden bul tak birde öyle dene eğer taktıgında sorunsuz bir şekilde boot ekranı ile karsılasıyorsan sorun yok demektir yani hdd ölmüş demektir yeni bir hdd alman gerekıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teyp kapanmiyor yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umtyrr U kullanıcısına yanıt
    psu sorunlu
  • Psu yanmış olabilir yada başka bir parçaya zarar vermiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.