Arkadaşlar yıllardır bilgisayar olaylarından uzağım. Cahilligime verin FIFA 20 oynamak için en minimum ücretli bilgisayar önerebilir misiniz? Laptop tercihimdir. FIFA 20 dışında oyun oynamayacağım. Yani ben bakıyorum ama ekran kartı olsa işlemci tutmuyor bunlara esdeger farklı modelleri bilmiyorum. İşlemci ekran kartı falan hiç bilgim yok. Elinizde ikinci el varsa da konuşabiliriz fiyatı.
Online Bağlantı Gereksinimleri: Geniş bantlı bağlantı önerilir.
Dostum çok fazla sistemlerden anlamam o yüzden yardım edemeyeceğim. Ancak yakın zamanda oyunlar -yeni konsollar çıkacağı için- yeni nesil çıkmaya başlayacak. Yeni nesil çıkacağı için grafikleri daha iyi olacak ve dolayısıyla daha iyi sistem isteyecek. Bunu baz alarak sistem toplamanı öneririm. FIFA ne zaman yeni nesil çıkarır bilinmez. Belki FIFA 21'de, belki FIFA 22'de yeni nesil olur. Gelecekteki FIFA oyunlarını oynamak istiyorsan biraz iyi bir pc almalısın.
ChicoTravieso93
kullanıcısına yanıt
O zaman konsol alayım;)
Myclup Fut vb için konsol tabi ki. Ama ben analig giderim torrent dibine vururum diyorsanız daha geçen gün 6 bin liraya incehesap sistemi vardı.
Yok tamamen online için
Daia07D
kullanıcısına yanıt
Konsoldan başka çare yok. Şuan da fiyatlar uçuk
Xbox one aldım teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme