Arkadaşlar bu gün bilgisayarıma win 8 yüklicektim ama yükleme yarıda kaldı sonra bilgisayara res attım ancak bidaha açılmadı anakart markasını gösteriyor gigabyte diye daha sonrasında siyah ekran f8 le güvenli modda çalıştıracam ancak f8 e basıyorum oda açılmıyor sadece boot menü bios setup açılıyor onlarda işimi görmüyor yani bios setuptan flashdaki formatı seçiyorum ancak tekrar siyah ekran geliyor yani şuan elim ayağım bağlı hiç bir müdahale yapamıyorum sinirden bilgisayarı camdan atcam bu arada bilgisayarım masaüstü yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim eğer istek olursa mahsettiğim adımların fotoğrafınıda atarım şimdiden sağolun
aynısı bende de oldu ama şöyle 1 ay önce pc mavi ekran verdi ve açılmadı xp format cd sini taktığımda bu bilgisayarda hdd bulunamadı yazdı yani büyük ihtimal sende de hdd arıza yapmış olabilir ama rami de kontrol etmen lazım.
İlk önce biosa girip hdd'yi görüp görmediğini kontrol et.
beyler halletim sorunu bi yerden win 7 format cd si buldum onu taktım biostan sonra onu gördü siyah ekran vermedi şimdi tekrar win 7 yüklüyorum ilgilendiğiniz için sağolun