Bildirim
PC bi 1 saniyeliğine donup devam ediyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı driver'ında sorun olabilir. Driverpack Solution (çevrimiçi) programı ile driverlarınızı güncellemeyip öyle deneyin. -
HDD kaynaklı da olabilir ki HDD kaynaklıysa eğer orta/uzun vadede sorunun büyüyüp de (Bad Sector kaynaklı) veri kaybı yaşamamak için HD Tune ile tarama yapmanızı tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
HDD kaynaklı da olabilir ki HDD kaynaklıysa eğer orta/uzun vadede sorunun büyüyüp de (Bad Sector kaynaklı) veri kaybı yaşamamak için HD Tune ile tarama yapmanızı tavsiye ederim.
İşletim sistemi SanDisk SSD ye kurulu. Bad Sector taramasını kendi programından yapmam mümkün olur mu ? Yoksa HD Tune'mu tavsiye edersiniz ? -
Fark yok aslında; arayüzünü bilmiyorum lakin SanDisk SSD Dashboard da detaylı bir analiz yapıyor diye biliyorum. Önce bununla bir tarayın, Status hata verirse duruma göre gerekirse farklı programlarla da inceleyelim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- www.googleadservices.com bağlanmayı reddetti.
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- modem tamiri
- java error code 1603
- udf dosyası nasıl açılır
- mavi ekran hatası
- laptop ses gelmiyor
- biosa nasıl girilir windows 10
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X