Şimdi Ara

PC bi 1 saniyeliğine donup devam ediyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç böyle bir sorun ile karşılaşmamıştım oyundayken veya masaüstündeyken herşey bi anda donuyor eğer o anda ses çıkıyorda loop oluyor 1.5 saniye sonra geri geliyor. İşlemcim mi ölüyor ne oluyor var mı bilgisi olan ?

• Ekran kartı driver'ında sorun olabilir. Driverpack Solution (çevrimiçi) programı ile driverlarınızı güncellemeyip öyle deneyin.
  • HDD kaynaklı da olabilir ki HDD kaynaklıysa eğer orta/uzun vadede sorunun büyüyüp de (Bad Sector kaynaklı) veri kaybı yaşamamak için HD Tune ile tarama yapmanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

HDD kaynaklı da olabilir ki HDD kaynaklıysa eğer orta/uzun vadede sorunun büyüyüp de (Bad Sector kaynaklı) veri kaybı yaşamamak için HD Tune ile tarama yapmanızı tavsiye ederim.

İşletim sistemi SanDisk SSD ye kurulu. Bad Sector taramasını kendi programından yapmam mümkün olur mu ? Yoksa HD Tune'mu tavsiye edersiniz ?
  • BerkoGame kullanıcısına yanıt
    Fark yok aslında; arayüzünü bilmiyorum lakin SanDisk SSD Dashboard da detaylı bir analiz yapıyor diye biliyorum. Önce bununla bir tarayın, Status hata verirse duruma göre gerekirse farklı programlarla da inceleyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.