Şimdi Ara

Pc çalışıyor görüntü yok ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi alalı 1 ayı geçmiştir en fazla .. Sistem ;

İşlemci:İntel Core i7 3770 3.4 GHz 8mb 1155p hd 4000 VGA
    Anakart:Asus P8H77-V LE DDR3/1600MHz S+V+GL+16X 1155p
    Ram:Kingston Hyperx 8gb(2x4gb) 1600 MHz DDR3 Kit CL9 2 Adet =16GB
    Ekran Kartı:Gibayte GTX670 OC 2GB 256Bit GDDR5 16X

Sorunum ;

Oyun oynuyordum, bir anda drrrrr die bir ses gelip kitlendi görüntü gidip geldi sesde gdip geldi en sonunda görüntü tamamen gitti.. Mecbur sese dayanamayıp reset attım pc çalıştı ancak malesef görüntü gelmedi ve de ekran kartı dahil tüm fanlar çok hızlı çalışmaya başladı ..Ama onboarddan görüntü alabiliyorum ancak yine fanlar aşırı hızlı dönüyor... Ekran kartını deneyebilceğim bir pc yok .. Anakartta Mem Ok. bir kere yanıp sönüyor kırmızı ışık...Sorun gösterirmi bilmiyorumm. Ekran kartını çıkarıp baktım yanık ve yanık kokusu yok.. Ramleri tek tek çıkarıp denedim yine bişey olmadı.. Anakartın pilini çıkarıp taktım yine ifade etmedi .. Lütfen yardım edin arkadaşlar kaç saattir site site dolaşıyorum çözüm bulamadım ..

• Onboard denemişsin çalışmış.Dediğin gibi sorun ekran kartında olabilir ama başka pc denemeye çalış kesin sonuç olur.Kesin şundan demek yanlış olur aynı sorun bircok nedenden kaynaklanabilir.

Ama bende böyle bir sorun olunca genelde ramleri başka slotda deneyince ya da tek tek deneyince görüntü geliyordu.
  • Memory ok kırmızı yanıyor demişsin.Orda tuş olması lazım ona basılı tut ram zamanlarını ramın ayarlarını yapıyor işe yarar belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnaDooL

Memory ok kırmızı yanıyor demişsin.Orda tuş olması lazım ona basılı tut ram zamanlarını ramın ayarlarını yapıyor işe yarar belki.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim... Pc açıkkenmi basılı tutuyum ? Işık bir kere yanıyor kapanıyor sürekli değil yani.. Bi deniyim... Anlamış değilim ne olduda böyle oldu pc sağlam yani oyunlarda böyle birşey yapması çok ilginç...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sistemi kaldıracak bir PSU mevcut mu slstemde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Bu sistemi kaldıracak bir PSU mevcut mu slstemde?

750 watt pusu var ...

• Ekran kartınız gibi duruyor ama önce başka bir sistemde ekran kartını tekrar test edin

• quote:

Ekran kartınız gibi duruyor ama önce başka bir sistemde ekran kartını tekrar test edin

Deneyebilceğim bir sistem yok maalesef

• Ekran kartı üzerinde elle ve gözle kontrol yapabilir misiniz yanık,patlak,sıradışı bir şey var mı?
    Deneyebiliceğiniz sistek yok ise garantisi varsa garantiye gönderin

• quote:

Ekran kartı üzerinde elle ve gözle kontrol yapabilir misiniz yanık,patlak,sıradışı bir şey var mı?
    Deneyebiliceğiniz sistek yok ise garantisi varsa garantiye gönderin

Mem ok denedim sonuç aynı... Ekran kartında hiç birşey yok yeni gibi of of
    Garantisi var ama kesin sorun ekran kartımıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell34 -- 15 Kasım 2012; 20:24:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cell34

quote:

Memory ok kırmızı yanıyor demişsin.Orda tuş olması lazım ona basılı tut ram zamanlarını ramın ayarlarını yapıyor işe yarar belki.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim... Pc açıkkenmi basılı tutuyum ? Işık bir kere yanıyor kapanıyor sürekli değil yani.. Bi deniyim... Anlamış değilim ne olduda böyle oldu pc sağlam yani oyunlarda böyle birşey yapması çok ilginç...

Kapalıykenmi açıkkenmi onu bir yerde okumuştum ama tam emin olamadım.Ama yanıp hemen sönüyorsa o bendede oluyor ama devamlı ışık yanıyorsa sorun var demektir.Ama pc açıkkendi galiba.

• sanırım sorun ekran kartında, ekran kartını servise yollamalısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cell34

quote:

Kapalıykenmi açıkkenmi onu bir yerde okumuştum ama tam emin olamadım.Ama yanıp hemen sönüyorsa o bendede oluyor ama devamlı ışık yanıyorsa sorun var demektir.Ama pc açıkkendi galiba.

Denedim hocam birşey olmadı.... Artık yarın bi bilgisayarcıya göstercem ona göre garantiye göndercem.. Yapmak birşey yok...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.